خرمشهر 5 روز پس از آزادی
خرمشهر 18 سال پس از جنگ :(:(:(
خرمشهر 5 روز پس از آزادی
خرمشهر 18 سال پس از جنگ :(:(:(
ویرایش توسط Tooraj : Monday 26 May 2008 در ساعت 08:31
تورج فارسی
هادی هژیرآذر
سلام آقای هژیرآذر عکسهایی که گذاشتید برای من نمایش داده نمیشود. ممکن است بقیه دوستان هم نبینند
Forbidden
You don't have permission to access /data/p12/3840_dsc_8172a_4506.jpg on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.39 Server at .vnphoto.net Port 80
ممکن است ایراد از پروکسی سروری باشد که سرویس را از آن میگیرم. در جریان باشید. اگر که مقدور است لینک را تعویض کنید
ممنون
نمیدانم مشکل از کجاست. بوسیلهی این پی اچ پی پ ر و ک س ی تست کنید:
کد:www.kikon7.com
هادی هژیرآذر
Camera: Nikon D2X
Lens: Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 17-55mm f/2.8G IF-ED
Date: Nov 1, 2006
Aperture: f14
ISO: 100
Shutter: 30 Sec.
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
نقل قول:
من هم همینطورارسالی توسط QashQai
سلام آقای هژیرآذر عکسهایی که گذاشتید برای من نمایش داده نمیشود. ممکن است بقیه دوستان هم نبینند
Forbidden
You don't have permission to access /data/p12/3840_dsc_8172a_4506.jpg on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.39 Server at .vnphoto.net Port 80
ممکن است ایراد از پروکسی سروری باشد که سرویس را از آن میگیرم. در جریان باشید. اگر که مقدور است لینک را تعویض کنید
ممنون
سلام
تورج خان یک عکسی گذاشتی و مطلبی نوشتی که اصلا دوست نداشتم در باره اش صحبت کنم .اما ناگزیرم .
اتفاقا من هم بخاطر مشکلاتی که تو مملکت وجود داره کلی از دولت شاکی هستم .ولی نباید حقایق را کتمان کرد .
تورج خان آیا تازگیها خرمشهر را دیده ای ؟ آیا قبلا خرمشهر دیده بودید ؟ شما چگونه بر اساس یک عکس مقایسه انجام می دهید !!!!!!! برعکس اینجا جایی است (خرمشهر ) که نمی شود گفت ما در شعار دادن اولیم .
من متولد خرمشهر و اونجا بزرگ شد ه ام . اما الان ساکنش نیستم . اخرین بار ی که به این شهر رفتم سال 74 بوده که این شهر کلی اباد شده بود بخصوص نسبت به قدیم . (زمان شاه )اما این شهر های استان خوزستان داستانی دارد که شما مثل اینکه آگاه از ان نیستید . خرمشهر و شهر هایی مثل اهواز و .... مشکل جدایی طلبی (استقلال طلبی )دارند . از همان زمان قدیم مشکل عرب و عجم و جود داشته و جنگ های بین عرب و عجم که فکر کنم شما از آن نامطلع هستید .
بشدت و راحت قاچاقی . عوامل خرابکار و نفوذی وارد مرز ایران و عراق می شوند .و نفوذ شدیدی در مردم .......دارند که همیشه جنگ داخلی در بین انها وجود دارد .
مشکلات زیادی این شهر ها دارند که نمی توانم بر زبان بیاورم شاید به کسی بر بخوره .
در ضمن گاهی بر طرف کردن خرابی یک جنگ سالها طول می کشد البته من با حرکت و پیشرفت لاک پشتی هم مخالفم .گرچه بنظر من یکی از دلایل ابادی و رشد سریع خود مردم می باشند .
و در آخر کاش عکس های جاهایی را که اباد هم بود می گذاشتید . (نیمه پر لیوان را نشان می دادید )
یا حق
اسدالله مداح
[IMG]http://i26.*******.com/30viszo.jpg[/IMG]