با درود
چند تایی از شناخته شده ترین عکس های جهان:
www.worldsfamousphotos.com
با درود
چند تایی از شناخته شده ترین عکس های جهان:
www.worldsfamousphotos.com
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
برای جناب نجفی و دگر دوستان:
کهنه ترین عکس های رنگی جهان
http://www.worldisround.com/articles/2378/photo2.html
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
جناب محمدی برای هر دو لینک ممنون عکس های جالبی بود......;)
اين عكس رو چند روز پيش از صفحه اول همين سايت برداشتم . دقت نكردم عكاسش كي بوده (خواهش ميكنم خودشو معرفي كنه) با اجازه ايشون اينجا گذاشتم تا دوباره ببينيم.و بنظرم بهترين عكسي هست كه من تو اين هفته ديدم.
سلام،
یک مجموعه عکس که حال من را دگرگون کرد. دوستان در صورت امکان caption ها را هم بخوانید.
پ.ن : دوستان لطفا" در قرار دادن عکس در این تاپیک دقت بیشتری داشته باشند. ممنون!
موفق باشید
-
متاسفانه Breast Cancer دیگر آنقدر شیوعش در ایران زیاد شده است و دیگر آنقدر سن ابتلایش کم شده است که بجای یک اتفاق، یک خطر نه چندان غیر معمول، است. در برخی بیمارستانهای تهران و مشهد روزی 5-6 مورد عمل ماستکتومی بعلت این سرطان انجام میشود. سن ابتلایش که زمانی بالای 40 و 50 سال بود الان به زیر 30 و حتی زیر 25 سال نیز رسیده است.
ممنون از لینک.
The Bride was Beautiful. She sick. Cancer
http://greatblogabout.com/?p=171
بعد از اینکه این لینک را پست کردم یک نگاهی به فروم و زیر مجموعه ها و مطالبی که پست کردیم انداختم.
راستش احساس می کنم عنوان " بهترین عکس هایی که در طول روز و یا هفته می بینیم! " با چنین مسایل درآوری که در این قسمت قرار می دهیم کمی در تضاد است..
شاید اگه عنوان "قوی ترین عکس هایی که ..." بود ، جای بیشتری برای چنین عکس هایی باز می شد.
قول میدم اگه تا سال دیگه کسی یه تاپیک جداگانه برای "فتوژورنالیسم" ایجاد نکنه ، حتماً خودم اینکار رو می کنم و بیشترین وقت ممکن رو صرف چنین تاپیکی خواهم کرد !
-------
Kristen Olson (left) does her best to help Lincoln High School snowboarder Piper Bradley keep her mind off the pain as she jokingly diagnoses Bradley's X-rays.
By Bruce Ely
(کپشن اشتباه قبلی به کمک تذکر جناب روشن تصحیح شد.)
ویرایش توسط lastframes : Friday 6 July 2007 در ساعت 13:59
عيسی