عکسهای فوق العاده ای در اینجاست.کد:http://www.onexposure.net
عکسهای فوق العاده ای در اینجاست.کد:http://www.onexposure.net
هادی هژیرآذر
سلام
دوستان, نمیدانم به چه دلیل نمیتوانم عکسهای پستهای 238و 243 و 246 را ببینم, هر چقدر هم refresh میکنم, فایده ای ندارد, لطفا" اگر ممکن است از این به بعد تامبنیل عکسها را هم در کنار خود عکسها قرار دهید. ممنون. :)
سلام،
عکاس : W. Eugene Smith
این عکس شما را یاد چه فیلمی می اندازد؟
من یکی از سکانس های درخشان این فیلم فوق العاده را به یاد می آورم.
+ پ.ن 1 : جناب بهاگیر کمی تا قسمتی با فرمایشات شما مخالفم. به نظر من یک عکس یا یک مجموعه عکس می
تواند دردآور باشد ولی خوب باشد. من که هر چه به حافظه ناقص خودم رجوع می کنم بسیاری از بهترین عکس هایی که به یاد می آورم اتفاقا" بسیار تلخ است. گاهی شما عکس می گیرید که زیبایی های دنیا را با دیگران تقسیم کنید، گاهی عکس می گیرید که تلخی ها را منعکس کنید، هشدار بدهید و تغییر ایجاد کنید. گاهی عکس می گیرید که ...
عکاسی شاخه های گسترده ای دارد که در همه آنها هم می توان بهترین ( یا قویترین ) عکس ها را گرفت. از عکاسی تبلیغاتی و مد گرفته تا عکاسی اجتماعی و جنگ. علت قرار دادن این نام هم برای این تاپیک همین بوده است، حال اگر دوستان و مدیران عزیز حس می کنند که با عنوانی گویاتر می توان نفس ایجاد این تاپیک را بهتر بیان کرد من هم از این تغییر نام استقبال می کنم.
+ پ.ن 2 : عیسی جان من که تفاوت بهترین و قویترین را درست نفهمیدم ولی ایده ایجاد آن تاپیکی که گفتی می تواند بسیار جالب و آموزنده باشد. چرا صبر تا سال آینده ؟
+ پ.ن 3 : یک توضیح و پیشنهاد شاید بی ربط !
توضیح :
به نظر من بنا بر هر دلیلی می توان بهترین عکس ها را دوست نداشت و بدترین عکس ها را عاشقانه پرستید ولی نمی توان منکر خوب و بد بودن آنها شد. دوست داشتن امری است سلیقه ای ولی ارزش گذاری فرآیندی است که بر پایه سلسله ای از مولفه ها صورت می گیرد. (البته قبول دارم که در هنر این مولفه ها بسیار نسبی تر می باشد.)
فکر می کنم مایکل ولمینگتون (منتقد آمریکایی) در جایی گفته است که برای من حساب نقد کردن فیلم ها از دوست داشتن آنها جداست.
پیشنهاد :
به گمانم در این تاپیک می توان با تشکر کردن از عکس هایی که مورد علاقه مان است به مرور تاپیک را به سمتی هدایت کنیم که در کنار اینکه عکس های خوب در آن می بینیم، آن عکس ها را دوست هم داشته باشیم و مطابق میل اکثریت باشد. شاید بدین شکل دموکرات منشانه تر هم باشد.
+ پ.ن 4 : جناب هژیرآذر بابت عکس ها و تحرکی که در این تاپیک به وجود آوردید ممنون !
موفق باشید و پاینده
ویرایش توسط bahador.akkasee : Wednesday 11 July 2007 در ساعت 01:36 دلیل: افزودن پاره ای مطالب که فراموش کردم !
-
عکس سال (2006) - منتخب رای دهندگان سایت www . photobloggies . org
کد:wink.nixone.com
هادی هژیرآذر
کد:www.milouvision.com
هادی هژیرآذر
کد:www.deceptivemedia.co.uk
هادی هژیرآذر