40 Brilliant and Creative Examples of Toy Photography
کد:http://www.hongkiat.com/blog/40-brilliant-creative-examples-of-toy-figure-photography/
در همین زمینه:
کد:hiritai.deviantart.com
کارهای جالبی داره
از همه سیگاری ها عذر خواهم...
عاقبت کشیدن سیگار...
World Press Photo of the Year 2009 Winners Announced
The winners of the World Press Photo of the Year 2009 contest have just been announced. The overall winner is Italian photographer Pietro Masturzo for his image of women shouting in protest from a rooftop in Tehran after the strongly contested presidential elections. The jury gave prizes in ten themed categories to 63 photographers of 23 nationalities from: Argentina, Australia, Brazil, Canada, Chile, China, Ecuador, France, Germany, Hungary, Ireland, Israel, Italy, Mali, Mexico, the Netherlands, Palestinian Territories, Peru, Somalia, Sweden, Ukraine, the United Kingdom and the United States. The winning entries have been chosen from a record 101,960 images submitted by 5,847 photographers. Featured above is the 1st prize winning entry in the Nature Singles category, Hunting Kingfisher by József Szentpéteri (alias Joe Petersburger), National Geographic.
یک نفر لطف کنه من رو نسبت به ارزش این عکس که باعث شده عکس اول طبیعت در world press photo بشه توجیه کنه.
به هر حال world press photo جای کم اعتباری نیست.
نمیدونم اگر کسی این عکس را ارسال میکرد چند تا thanks میگرفت.
اصغـرمحمـدی
درود
چیزی که ظاهرا کسی به آن دقت نکرد اینست که پرنده زنده هست و در حال شکار. رنگ چشم پرنده اممکن است این حالت را ایجاد کند که پرنده مرده اما این یک لایه است در زیر پلک اکثر پرندگان هست چون زیر آب آمده انرا بروی چشم خود کشیده.
نمی دانم عکس واقعی است یا خیر اما ظاهرا که از زیر آب گرفته شده. و مطمئنا عکاس بسیار آرام در زیر آب در کمین چنین صحنه ای بوده چون اگر پرنده احساس خطر میکرد ابدا در آب شیرجه نمیزد. و قطعا عکاس با تجهیزات قواصی خصوصا مخزن اکسیژن داشته . من که خودم به زور 10 ثانیه بتونم نفسم رو نگه دارم
در نظر اول ممکنه این تصور پیش بیاد که این ترکیب دوتا شات هست.
یک نکته عجیب تر قطعا نمشود گفت منبع نور موجود در عکس فقط محیطی بوده ، بلکه حداقل یک فلاش در نور دهی آن در زیر آب هم شرکت داشته
به هر حال چالش بر انگیز است
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Friday 12 February 2010 در ساعت 22:39
سلام
جناب آهنگرها گر چه این عکس،عکس بدی نیست و گرفتن اون هم اصلا راحت نیست ولی همیشه در انتخاب عکس یا عکاسها(که نمونش رو همین چند وقت پیش هم دیدیدم و یک تاپیک هم براش باز شد) عوامل دیگه ای جز عومال فنی و هنری و مخصوصا عوامل سیاسی بسیار اثر گذار هستند.
نمونش رو میتونید تو عکس اول winner gallery 2010 ورد پرس ببینید!
اون هم با توضیحاتی بسیار مفصل!!
اگر اون عکس تو فروم ارسال میشد (بدون در نظر گرفتن بحثهای سیاسی مربوط به اون)چه سرنوشتی داشت؟
کد:http://www.worldpressphoto.org/index.php?option=com_photogallery&task=blogsection&id=20&Itemid=257جناب محمدی اگر درست متوجه شده باشم منظور شما ماهی پیرانا هست ولی این ماهیها پیرانا نیستند.شاید به این دلیل که ماهیخورکی تا دیروز ماهیها را شکار میکرد این دفعه قضیه برعکس شده. البته نمیدونم این ماهیها از آن نوع ماهیها هستند که در عرض چند دقیقه جز استخوان چیزی باقی نمی گذارند (حتما فیلمش را دیده اید)
نه عکس که واقعیاست.
چشم پرنده هم درسته.
پرندهها یک لایهی اینشکلی دارند که برای چنین مواقعی ازش استفاده میکنند.
گرفتن این عکس کار سختی نیست. میشه یک محدودهای را محصور کرد تا ماهیها خارج نشوند. بعد یک دوربین را در کاور قرار داد و زیر آب گذاشت و بیر از آب منتظر شیرجهی یک پرنده بود و در زمان مناسب با ریموت به دوربینی فرمان میدهیم.
گرفتنش مشکلی نیست.
ولی بحث من ارزش این عکسه که برام سواله.
شما عکسهای امسال وردپرسفوتو را ببینید. حتی عکس اولش که مربوط به اتفاقات ایرانه.
از نظر من اکثر این عکسها چیزی ندارند که در جایی با اعتبار worldPressPhoto برگزیده بشوند.
شاید بد نباشه یک تاپیک برای بحث در مورد عکسهای برگزیده امسال worldPressPhoto باز بشه.