محمد منتظری
محمد منتظری
محمد منتظری
محمد منتظری
عکسهای خیلی زیبای است .
بهتر بود همه عکسهارا مثل ورقا جان توی یک پست می گذاشتی
محمد علی توفیق
سلام....
فرقش در این هست که عکس های قبلی به صفحه دیگر نمیروند و اگر به صورت Thumbnails باشد ، امکان این هست که فرد انتخاب کند کدام را ببیند و کدام را نبیند و مجبور نشود همه را ببیند و اینکه در سرعت لود شدن صفحه تاثیر مستقیم داردچه فرقي مي كنه؟
اما درباره عکس ها....
عکس های ساحل دریا بسیار زیبا هستند و یک حس وحشت به آدم میده.عکس اون بچه ها هم خوبه هرچند که به نظرم دستکاری هایی توش اعمال شده و اون خورشید زیاد طبیعی نیست.در کل عکس های زیبایی هستند ، ممنون
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
مرسي كاوه جان از راهنماييت
چون لينك مستقيم گذاشتم ديگه نمي شد Thumbnails كنم... از اين به بعد دانلود ميكنم بعد به خود پست attach ميكنم كه همونجور كه همه دوست دارن بشه...
;) يه 4 تا عكس گذاشتم صداي همه در اومد..مي بيني توروخدا ;)
محمد منتظری
سلام،
واقعا" شگفت زده شدم. 17 پست بعد از آخرین پست خودم، آن هم در این زمان کم!!! واقعا" امیدوار شدم.
دست همه دوستان درد نکند. امیدوارم این شور و اشتیاق فروکش نکند و این تاپیک جوری بشود که بعد از زمان اندکی همه با اشتیاق به آن مراجعه کنیم و با مرور عکسهای آن لذت ببریم. عکاسی هم از جهاتی شبیه موسیقی است! گوش کردن موسیقی خوب لذت بخش است، دیدن عکس خوب هم لذت بخش است. (-:
از اساتید دیگر فروم هم تقاضا دارم در زمینه هایی که فعالیت دارند ما را بی نصیب نکنند. استاد محبی لطفا" پرتره های اساتیدی که مدنظر قرار می دهید و کار آنها را مطالعه می فرمایید به ما هم معرفی کنید و احیانا" توضیحی اگر لازم می دانید بفرمایید. آرش خان! استاد روشن! اساتید دیگر!!!
*
دوستان برای جلوگیری از سنگین شدن صفحات و وارد شدن فشار به سرور سایت و دوستان بازدید کننده در سایز عکسهای خود دقت بفرمایید و در صورت امکان آن ها را به صورت پیوست قرار دهید. بعضا" سایز عکسها بسیار بالاست.
**
هر کدام از دوستان در مورد هر کدام از عکسها مطلبی به نظرش آمد دریغ نفرماید. امیدوارم در کنار عکس های خوب شاهد بحث ها و نقدهای خوب و آموزنده باشیم.( چه فرمی و چه محتوایی )
--------------------
خیلی وقت پیش در جایی در این فروم عکس معروفی از Ng قرار داده بودند.( یک عکس هوایی ) عکس پیوست هم بسیار شبیه آن است. ( آن عکس که نیست؟! )
موفق باشید
-