این عکس زمانی گرفته شده که آب به قول آماتور عزیز "پاشانده شده". یعنی آن جایی که آب ازش برداشته شده جایی نیست که توی عکس می بینیم که الان هست! یعنی محل دقیق برداشت آب توی عکس معلوم نیست. (چقدر سخت بود رسوندن مفهوم!)
این عکس زمانی گرفته شده که آب به قول آماتور عزیز "پاشانده شده". یعنی آن جایی که آب ازش برداشته شده جایی نیست که توی عکس می بینیم که الان هست! یعنی محل دقیق برداشت آب توی عکس معلوم نیست. (چقدر سخت بود رسوندن مفهوم!)
امیرحسین
بله اگه دوستان دقت کنند رد برخورد قطرات با سطح آب (که خیلی هم بد ریکاوری شده) از بغل این قایقشون شروع شده . یعنی همینطور که جناب پریسای عزیز گفتند هر چه آب از محل دست اون زن در عکس دورتر هست مسافت بیشتری هم حرکت کرده و آبی که نزدیک دستش هست حرکتی نداشته و در همون لحظه ثبت عکس پاشیده شده . اما آون آبهایی که دوست عزیز گفتند که قدر دوره هنگامی که زن اقدام به حرکت اون پارچه کرده از بغل قایق شروع شده اما تا هنگامی که عکس ثبت شده فرصت داشتند از قایق فاصله بگیرند . به همین سادگی .
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
39715.jpg
یک ماکرو زیبا و کم نظیر
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
Micah Albert
s_n08_amongstt.jpg
این عکس مثل یک کتاب هزار صفحه ای میمونه، کلی حرف واسه گفتن داره، البته به شرطی که گوش شنوا پیدا بشه
Photograph by Chris Johns
Scorching sun casts long shadows as camels cross the salt flats of Lake Assal, Djibouti, one of the lowest places on Earth at 512 feet below sea level.
camels-aerial-johns_31414_600x450.jpg
بابت پست دوباره درطول هفته معذرت میخوام اخه جالب بود؛
کریس کوتسیوپلوس، عکاس نجومی یونانی این تصویرزیبای کروی پانوراما را از دماغه سوینو واقع در 100 کیلومتری جنوبغربی آتن، پایتخت یونان گرفته است. این تصویر در طول 24 ساعت گرفته شده و در مجموع حاصل ترکیب 35 تصویر از خورشید و 25 تصویر از مناظر است.
توضیح عکاس: «من از صبح 30 دسامبر 2010 با دوربین خود که روی سه پایه مستقر بود، شروع به گرفتن این عکسها کردم. دقیقا هر 15 دقیقه با استفاده از یک مسافتسنج و یک فیلتر آستروسولار که به روی لنز دوربینم نصب کرده بودم، از موقعیت خورشید عکس میگرفتم. در یکی از این عکسها وقتی خورشید به نزدیکی حداکثر ارتفاع خود رسید (هنگام ظهر)، فیلتر را در آوردم و عکسهایی گرفتم که درخشندگی خورشید را نشان میداد».
Sky.jpg
«بعد از غروب آفتاب، من عکسهای مختلفی گرفتم تا بتوانم عبور از روز به شب را به روش طبیعیتری نشان دهم. شب نیز 12 عکس از منظره اطراف و آسمان گرفتم که از غرب به شرق انجام شد. در ساعت 19:30 دوربین را به طرف شمال گرداندم و شروع به گرفتن عکسهای شب کاملا تاریک کردم که حداکثر 11 ساعت طول کشید. سپس دوربین را به جهت شمال غربی برگرداندم و به مدت نیمساعت از مسیر حرکت ستارگان عکس گرفتم».
11-1-30-125418info.jpg
بازهم ببخشید
عکسهای دیگرعکاس درسایت خودش:
http://www.greeksky.gr/greeksky/slid...lbum/index.htm
عکسی از سید بابک موسوی
لینک مطلب
IMG_7128s.jpg
به گمان ایشون یکی از بهترین عکاسان حیات وحش ایران هستند