comedy wildlife photo - 2016 monthly highlights
00000010_p.jpg
00000013_p.jpg
00000090_p.jpg
00000099_p.jpg
دوستان برای دیدن تصاویر بیشتر به این سایت مراجعه کنید البته میتونید عکس های خودتونو هم بفرستید من تصاویر رو از این قسمت انتخاب کردم
comedy wildlife photo - 2016 monthly highlights
00000010_p.jpg
00000013_p.jpg
00000090_p.jpg
00000099_p.jpg
دوستان برای دیدن تصاویر بیشتر به این سایت مراجعه کنید البته میتونید عکس های خودتونو هم بفرستید من تصاویر رو از این قسمت انتخاب کردم
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
The 2016 Audubon Photography Awards
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
پیشنهاد میکنم تمام 100 عکس این مجموعه رو ببینین. عالی هستند
سلام
عکس های منتخب "جهان کوچک" نیکون تو سال 2016 رتبه بندی شدن و از طریق لینک میتونید عکس ها رو ببینید
Nikon Small World 2016 Photomicrography Competition
این هم عکس هایی که من ازین صفحه انتخاب کردم
2.jpg
3.jpg
30581-mis-1-1.jpg31928-siwanowicz-Acilius-diving-beetle-front-tarsus.jpg
32224-silberman-zzz6.jpg
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
تصویر روز ناسا : شهر واژگون زیر ابر ها
انعکاس ساختمان های شیکاگو روی سطح دریاچه از داخل هواپیما گرفته شده است(یک هواپیمای دیگه هم تو عکس دیده میشه)
http://apod.nasa.gov/apod/image/1611...ersch_3600.jpg
آذري
مجموعه عکسهای دیوید بارنت از انقلاب ۵۷ که واقعاً ارزش دیدن دارن!
44-Days.jpg
44 Days: the Iranian Revolution: David Burnett | Photographer
خیلی سال پیش که قصد بستن کوله بار سفر و حرکت به سمت کشور کلمبیا را داشتم، از دوستی شنیدم که بازدید از شهر گواتاپه (guatape) یکی از کارهایی است که حتماً باید در این سفر انجام داد. وقتی که به آن شهر رسیدم تازه متوجه شدم که منظور دوستم از این جمله چه بود.
گواتاپه شهریست بسیار کوچک که در یک فاصله کوتاه از پایتخت این کشور به نام مدِلین (Medellín) قرار گرفته است. به احتمال قوی این شهر رنگارنگ ترین شهر دنیا است.
ویرایش توسط M.Mobin : Monday 19 December 2016 در ساعت 14:46 دلیل: لینک تجاری
تصویرگیگاپیکسلی cnnاز تحلیف دونالدترامپ. روی هر چهره سیاسی یا غیرسیاسی که میخواهید زوم کنید
Gigapixel: The inauguration of Donald Trump