[IMG]http://i30.*******.com/b8qvbs.jpg[/IMG]
.
.
....I liked the abstract look of this tight crop of two zebras standing next to one another
EOS 10D
[IMG]http://i30.*******.com/b8qvbs.jpg[/IMG]
.
.
....I liked the abstract look of this tight crop of two zebras standing next to one another
EOS 10D
.
.
.
EOS-20D
F-20 Eagle missille
1/2000 sec
f 5.6
he was catching fish and fly straight to me . I shoot burst of 5 frames and this one was perfect because of his unique position of wings . This is real picture , nothing is add in photoshop except color adjustment and little rotation to get more dinamic image . He just lift unreal amount of watter . Unfortunatly fish is little behind and not clearly visible in his claws .
كامبیز جان منم تا یه حدود شك دارم. ولی این عكس(پست 781) یكی از عكس های برتر( سال یا ماه) در اون سایت بود. احتمالا باید صحتش ثابت شده باشه واسشون. سعی میكنم عكس های كه از سایت های مختلف میبینم اون عكس هایی رو اینجا بزارم كه یه توضیح مختصری هم داشته باشه این واسه ایده گرفتن در ثبت بنظرم خوبه. من در خدمت هستم:cool:
=====================
[IMG]http://i26.*******.com/28i2dlz.jpg[/IMG]
.
.
Still Lift
.....Nikon D1X, Nikkor 80-200mm. No filters or color correction...just tone curve adjustment
She Sings a Song
Just like the white winged dove..sings a song..sounds like she's singing. Lyrics from one of my favorite songs by Stevie Nicks.
Best Wishes for a Merry Christmas, and Joyous Holiday Season to everyone here at BP.
F/6.3, 1/2000th, ISO 1600, Canon 100-400mm lens with a focal length of 275mm. 10:15am & cloudy @ Kempner, Texas. Ambient light.
.
|||canon 1d mark
.
[IMG]http://i25.*******.com/25i0w2u.jpg[/IMG]
Different People, Different Roofs
Kolkata, India
NikonD70s
.
آه .... که این طور:
ابنم از آخرین وضعیت بلند ترین برج دنیا:
آرش زمانی5DII A7RII ✗
آرش با این پست ات داغ دلم تازه شد...
حیف نه حرف سیاسی می شود زد و نه حرف اقتصادی و نه اجتماعی و فقط باید حرف های خوب خوب عكاسی بزنیم.
نظرتان را به این لینك ها جلب می كنم تا با معقوله هایی مثل سرعت پیشرفت و جهانی شدن و لیاقت و اراده و اینها آشنا شوید.قابل توجه كسانی كه فكر می كنند همه چیز فرهنگ چند هزار ساله است و ما دیگر به چیزی و كسی نیازی ندارم.فكر می كنند كه چون گذشته درخشانی داشته اند پس اگر حال زیاد خوب نداشته باشند مهم نیست.
هزاران سال دیگر تمدنی به نام پارس را كسی به یاد نمی آورد.چون دست آورد مهمی از این تمدن به جای نمی ماند.
اما تمدن شكوفا و نو ظهور و قدرتمندی بنام ( UAE ) را خواهند شناخت كه لایق پیشرفت بودند!!!!!
این مثال مثل قضیه جزیره ( كرت ) است در زمان اوج شكوفایی روم و ایران...
http://www.burjdubaiskyscraper.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Burj_Dubai
http://www.burjdubai.com
پی نوشت بی ربط!
نقل از سایت روزنامه دنیای اقتصاد
وضعیت برج دبی در آخرین وضعیت ساخت در تاریخ 27 دسامبر 2007
طبقه 158
ارتفاع 5/598 متر
50 متر ضخامت برای فونداسیون این برج عددی نیست که براحتی در هر ساختمانی شاهد آن بود.
برج دبی برای تجربه اوج راحتی و امنیت طراحی و مهندسی شده است. تست تونل باد بصورت گسترده برج را برای حداکثر مقاومت در مقابل نیروهای باد با کمترین لرزش آماده کرده است و این تنها گوشه ای از اقدامات صورت گرفته برای این برج غول پیکر میباشد.
بتون مورد نیاز این برج 230000 مترمکعب میباشد که معادل وزن 100000 فیل میباشد!!
صفحات شیشهای و فلزی مورد مصرف در این برج 111500 مترمربع میباشد که معادل 17 زمین فوتبال میباشد.
میزان آب تأمین مصرف روزانه این برج، 946000 لیتر خواهد بود و برقی معادل 360000 لامپ 100وات مصرف برق روزانه این برج خواهد بود.
در پارکینگ این برج جای پارک برای 16000 خودرو فراهم شده است!
جالب توجه است که سریع ترین آسانسور جهان هم با سرعت باورنکردنی 18متر برثانیه در این برج اجرا خواهد شد.
کشوری که تا ۳۰سال پيش چيزی به جز شنزار نبود اينبار به گفته شيخ محمد حاکم دبی «در پی ساختن تاريخی پر افتخار برای آيندگانش است». اما خيلی ها بر اين باورند که ساختمان های دبی دارای شخصيت لازم نيستند و اينجا ويترينی بزرگ است که کلکسيونی از بهترين های هرچيز را از سراسر جهان در آن گردآورده اند و آن را به نمايش گذاشته اند.
به باور برخی کارشناسان اقتصادی، البته رشد بی سابقه دبی در چند سال اخير و تبديل بيابان بی آب و علف به اين ويترين زيبا هم کار کمی نيست و بايد قبول کرد که مديريت صحيح در پشت صحنه وجود داشته است.
این کارشناسان می گویند اين که روند برج سازی در دبی به کجا ختم می شود، سوالی پرجاذبه ای است چرا که در این شهر هر کاری برای مهندسان و معماران امکان پذير است.
انواع طرح ها و مدل های غربی در کنار نمادهای شرقی سر به آسمان می کشند و هيچ چيز هم جلودار آنها نيست. حمايت دولت با پرداخت وام های سنگين از يک سو و رشد بی سابقه جمعيتی که دبی را برای زنگی و کار انتخاب می کنند از سوی ديگربستر مناسبی را برای مجريان طرح های ساختمان سازی به وجود آورده است. به نظر می رسد که هيچ کنترلی هم بر روند ابزايش جمعيت دبی وجود ندارد.
«برج دبی» پس از ساخته شدن برج «سی ان» تورونتو (CN Tower) با ارتفاع 553 متر و برج های در حال احداث در نیویورک و شانگهای را از نظر ارتفاع پشت سر خواهد گذاشت.
ارتفاع دقیق برج نیز تاکنون پنهان نگاه داشته شده است تا هم رقبای احتمالی عنوان بلندترین برج دنیا را سردرگم کند و هم احتمال بلندتر ساختن برج با کمک پیشرفت فناوری تا زمان پایان کار یعنی سال 2008 را از دست ندهد. البته معماران این پروژه انتظار دارند ساختمان را تا 800 متر بالا ببرند.
به گفته «نعمان عطا الله»، مدیر فروش شرکت املاک عمار، «برج دبی» پس از ساخته شدن، برج «سی ان» تورونتو (CN Tower) با ارتفاع 553 متر و برج های در حال احداث در نیویورک و شانگهای را از نظر ارتفاع پشت سر خواهد گذاشت.
هم اکنون برای ساخت آن 4 هزار کارگر و 1000 جرثقیل به کار گرفته شده اند. «برج دبی» شامل یک هتل، آپارتمان های مسکونی و واحد های تجاری است و حداقل 800 متر ارتفاع خواهد داشت.
به گفته مسوولان پروژه، هزینه ساخت برج حداقل یک میلیارد دلار خواهد بود و این تنها بخش کوچکی از هزینه های پروژه منطقه «برج دبی» است که شامل مرکز خرید، دریاچه های مصنوعی و برج های کوچک تر است.
«عمار» که به تازگی به بالاترین حد سوددهی خود تا کنون رسیده است، یکی از چند شرکتی است که دوران رونق ساخت و ساز در دبی را هدایت می کنند. خود دبی که یکی از شیخ نشین های کشور امارات متحده عربی است، یک سوم سهام «عمار» را در اختیار دارد.
طبقات بالای برج در شدیدترین حالت ممکن، می توانند تا 8/1 متر به طرفین جابجا شوند. اما به گفته «عطا الله» ساکنان در صورتی که از پنجره به بیرون نگاه نکنند، حتی متوجه این حرکت هم نخواهند شد. وی می گوید: احتمال فرو ریختن و یا افتادن هیچ چیز وجود ندارد. این موضوع کاملا منتفی است.
«برج دبی» توسط «آدریان اسمیت»Adrian smith)) از شرکت «اسکیدمور، اویینگز و مریل» (Skidmore Owings and Merrill - SOM) از شیکاگو آمریکا با بهره گیری از الگو های نقوش هندسی معماری اسلامی طراحی شده و بر روی پایه ای قرار دارد که شبیه یک گل صحرایی با شش گلبرگ است، نقشه هایی که تابحال از برج ارائه شده است، نشان دهنده سازه ای تکی است که از برجهای به هم پیوسته لوله ای شکل تشکیل شده است.
برای محافظت از برج در برابر دمای بسیار بالای هوای دبی در ماه های تابستان، از یک پوشش خارجی با کارایی بسیار بالا استفاده خواهد شد. مصالح اولیه در نظر گرفته شده برای ساخت عبارتند از شیشه بازتابنده، آلومینیوم، پانل های فولاد ضد زنگ و پره های لوله ای عمودی از جنس فولاد ضد زنگ که ارتفاع و پهنای کم برج را برجسته تر جلوه می دهد.
به گفته «گرگ سانگ» (Greg Sang) مدیر ارشد کارگاه برای ساخت برج از روش هایی استفاده شده است که امتحان شده و در عمل کارایی خود را نشان داده اند. اما به دلیل ارتفاع زیاد مهندسان مجبور شدند تا مرز نا شناخته پیش روند.
وی می گوید: ما بتون را تا ارتفاعی پمپاژکردیم که یک رکورد محسوب می شود. رسیدن بتن تا طبقات بالا 30 دقیقه طول می کشد. بنابراین مجبور بودیم ترکیب آن را به گونه ای تغییر دهیم که در این مدت سیال باقی بماند. از طرف دیگر برای پمپاژ بتن تا این ارتفاع به پمپ های بسیار قوی احتیاج داشتیم.
«عمار» پیش از این اعلام کرده بود که شرکت «سامسونگ» (Samsung Corporation) از کره جنوبی در مناقصه جهانی برج برنده شده است.
کشوری که تا ۳۰سال پيش چيزی به جز شنزار نبود اينبار به گفته شيخ محمد حاکم دبی «در پی ساختن تاريخی پر افتخار برای آيندگانش است».
برج دبی هم اکنون بلندترين ساختمان جهان محسوب میشود. پيش از آنکه برج دبی عنوان بلندترين برج جهان را از آن خود کند، سی ان تاور(CN Tower) تورانتوی کانادا از سال ۱۹۷۶ با ۵۵۳ متر بلندترين برج جهان بود.
محمد علی العبار، مدير شرکت ساختمانی دولتی عمار می گويد: «برج دبی رکوردهای جديدی را به عنوان بلندترين ساختان جهان ثبت خواهد کرد».
وی در ادامه افزود: « اين شاهکار معماری و ساختمان سازی واقعاً الهام بخش برای موفقيت های بشری است و روحيه مصمم دبی را نشان می دهد».
به گفته ی مهندسان پروژه، برج دبی تا پايان سال ۲۰۰۸ تمام چهار معياری که توسط شورای ساختمان های مرتفع و شهرنشينی تعيين شده است را برآورده خواهد کرد.
شورای ساختمان های مرتفع و شهرنشينی در شيکاگو واقع است و چهار معیار معين کرده است. اين چهار معيار عبارتند از: ارتفاع تا نوک ساختمان، ارتفاع آخرين طبقه، ارتفاع تا پشت بام و ارتفاع تا نوک آنتن ها و ديگر وسايل کار گذاشته شده.
دیروز موفق شدم در سینما آزادی یك فیلم تماشا كنم ، به مناسبت جشنواره فیلم فجر 75% از سینما بعد از 10 سال به بهره برداری رسید.
فكر كنم تابلو كنار برج میلاد عدد 120 را نشان می داد ، یعنی 120 روز تاخیر در بهره برداری
این هم دو تا عكس برای اینكه این پست به تاپیك نامعلوم فرستاده نشود!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
در ادامه صحبت دوستان احتمالا مربوط به دهه 70 یا 80 باشه .....بدون شرح!
.
.
[IMG]http://i26.*******.com/20uxuzd.jpg[/IMG]
.
[IMG]http://i27.*******.com/2lsb9z6.jpg[/IMG]
.
[IMG]http://i30.*******.com/1z1xkxu.jpg[/IMG]