صفحه 14 از 21 نخستنخست ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 131 تا 140 , از مجموع 202
Like Tree233تشکر

موضوع: بهترین عکسهای دستکاری شده توسط نرم افزار

كاربر همراه Babak25 آواتار ها
    تشکر کرده
    871

پیش فرض پاسخ: بهترین عکسهای دستکاری شده توسط نرم افزار

كاوه عزيز،

شايد بوف كارهاي اصل خريده است ولي چنين دركي از هنر از سوي اين رستوران براي من كمي غير قابل درك است به خصوص اينكه كارهاي شايان بسيار گران است. به اين پاراگراف توجه كنيد:

Ready for the next generation of art? This is a new style of art and a new way of creating art. Chayan is currently one of the hottest selling show artists in Europe, he produces only 6 of each image frames them and sells them at around $75,000 USD and sells out!

He is a photographer that shoots pictures from around the world and then manipulates them on a computer to create these incredible pieces.

The light explodes off of each piece. This is what made Kinkade famous.

البته كپي پوسترهايش هم به قيمت هاي حدود 500 تا 1000 دلار فروخته مي شود كه آن هم براي ايران كمي غير قابل هضم است. (قيمت ها در سايت هاي گالري هاي هنري قابل جستجو است.)

يك نكته هم بد نيست اشاره كنم. چند سال پيش كافه گودو (خ انقلاب، نبش فلسطين) كارهاي قديم شايان را در زماني كه ايران بود بر ديوار خود داشت. نمي دانم هنوز هم هست يا نه؟ البته آن كارها عاري از اين قر و قمبيل ها بود!

بد نيست اضافه كنم، شايان را در قاموس هنر جهاني به عنوان Photographer مي شناسند و همه عكس هاي اوليه مورد استفاده در كارهايش هم توسط خودش گرفته مي شود. به اين سبك كار او هم اصطلاحاً Photocomposition مي گويند.
    Kaveh Ghobadi و kurosh_1349 تشکر می‌کنند.
    بابك قبادي
    Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
    Lowepro Toploader 70 AW | NG Medium Backpack | Manfrotto 190XPROB + 804RC2

كاربر ويژه infinity آواتار ها
    تشکر کرده
    4379

کد:
    www.j-roumagnac.net
    این فتوبلاگ با این نرم افزار طراحی و پیاده سازی شده است:
    کد:
    http://www.pixelpost.org/v1/index.php
    kamyar و kurosh_1349 تشکر می‌کنند.
    هادی هژیرآذر

تشکر کرده
    4379

این عکسها آشناست. بنظرم قبلا خودم یا یکی از دوستان معرفی کرده ایم. امیدوارم توهم باشه:

کد:
    http://www.boredstop.com/liquidfire.htm
    هادی هژیرآذر

تشکر کرده
    871

بله آشناست. قبلاً اين تصاوير را در همين فروم ديده بودم و آنها را هم ذخيره كردم ولي يادم نمي آيد كدام تاپيك بود.

نكته اي كه مي خواستم عرض كنم اين است كه به نظرم اين همه اجزاي اين تصاوير عكس نيست بلكه افكت ايجاد شده توسط نرم افزارهاي سه بعدي روي يك عكس است. يعني شمع و كبريت و فندك عكس هستند كه افكت آب (كه اصطلاحاً در نرم افزارهاي 3D به آن Fluid Effect مي گويند) توسط اين نرم افزارها اضافه شده است.
    بابك قبادي
    Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3

كاربر همراه AliMohammadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1567

سلام...
    عكس ها تو همين تاپيك بود...بسيار زيبا است...
    كسي از دوستان آموزش اين كار را ندارد؟....جناب هژيرآذر عزيز لطفا چند لينك آموزشي هم قرار دهيد.:::big grin:::
    علی محمدی

تشکر کرده
    871

بيشتر يادآور Gameهاي Adventure است:

منبع:

کد:
    http://www.photo.net/photodb/member-photos?user_id=1570677&include=all
    kamyar، EHSAN2 و Deniro تشکر می‌کنند.
    بابك قبادي

كاربر همراه kamyar آواتار ها
    تشکر کرده
    1210

انگار سه بعدی هست

EHSAN2، Deniro و Babak25 تشکر می‌کنند.
    کامیار
    www.kampixel.com
    CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500

كاربر آشنا Hadi.F آواتار ها
    تشکر کرده
    7

با سلام :
    من شانسی تو مسیرم به یکی از شرکای رستوران های بوف برخوردم و همین قضیه رو مطرح کردم که قضیه این عکسها چیه؟ جوابشون این بود که این ها کپی عکسهاست و هر کدوم رو بین 800 تا 1000 دلار به صورت چاپ شده و رول خریدن و طرف حساب هم خود آقای شایان بودن...
    2. آقای هژیر آذر من یک بار تو پیام خصوصی ازتون خواستم و جوابی نگرفتم حالا یک بار دیگه مطرح می کنم : من به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم و چه جوری می تونم او برنامه ها و پلاگین های برتر رو که شما دانلود کردین و یا همین عکسهای پرتره رو که تو تاپیک بهترین عکسهای پرتره در نت معرفی کردین و دانلود کردین رو از شما بگیرم اصلا امکانش هست؟
    ویرایش توسط Hadi.F : Sunday 19 August 2007 در ساعت 14:26 دلیل: جا افتادن نام تاپیک
    Kaveh Ghobadi تشکر می‌کند.
    My Gears:
    Gluttony * Greed * Sloth * Envy * Wrath * Pride * Lust and Other Demons

تشکر کرده
    4379

نقل قول نوشته اصلی توسط محمد هادی نمایش پست ها
    با سلام :
    آقای هژیر آذر من یک بار تو پیام خصوصی ازتون خواستم و جوابی نگرفتم حالا یک بار دیگه مطرح می کنم : من به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم و چه جوری می تونم او برنامه ها و پلاگین های برتر رو که شما دانلود کردین و یا همین عکسهای پرتره رو که تو تاپیک بهترین عکسهای پرتره در نت معرفی کردین و دانلود کردین رو از شما بگیرم اصلا امکانش هست؟
    دوست عزیز سلام

بعید می دونم پیام شما رو بی پاسخ گذاشته باشم و اگر اطمینان دارید که اینطور بوده، سهوا اتفاق افتاده و از این بابت شرمنده ام و پوزش میخواهم.

ببینید باعث افتخار بنده است اگر کمکی از دستم بر بیاد، چیزی رو دانلود کرده باشم و در اختیار سایر دوستانم قرار دهم. اما مشغله زیاد و درخواستهای اینچنینی یِ زیادتر (که نمونه های بسیاری از آنها هنوز در صندوق پستی ام هست) این نگرانی را به همراه دارد که قول بدهم و نتوانم متعهد به حرفم باشم یا به این کارها بپردازم و از کارهای دیگرم باز بمانم.

در نتیجه صحبت با جناب نیک نژاد قرار بر این شد تا تمام محتویات آموزشی، کاربردی در قالب سی دی و دی وی دی پس از جمع آوری و ساماندهی در اختیار دوستان قرار گیرد (به معنای تکثیر در تیراژ بالا و توزیع از طریق دفتر سایت و مجله).

فقط مشکل اینجاست که چون شغل اصلی ما (من و سایر مدیران سایت و فروم و گالری) نگهداری از این مجموعه نیست و انتفاعی نیز متصور نیست و در نتیجه بیشتر وقت ما در جهت کسب درآمد در زمینه کاری اصلی صرف می شود، انجام این قبیل امور (جمع آوری و تکثیر و توزیع و ...) کمی (یا کمی بیشتر از کم) ، زمانبر خواهد بود.

هادی هژیرآذر

كاربر همراه Deniro آواتار ها
    تشکر کرده
    434

تبلیغ اداره پست آمریکا ...

محمد فخار

Canon EOS 400D
    Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
    Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
    LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack

صفحه 14 از 21 نخستنخست ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... آخرینآخرین