سلام فرهاد جان
1. نه لازم نیست! اگه اینطور بخواین نگاه کنید وجود این تاپیک لازم نیست، وجود تاپیک بهترین عکس های روز و هفته هم لازم نیست، اصلا وجود این فروم هم لازم نیست(به یاد بیارید که یکی دو سال پیش خیلی از ماها این فروم رو نمی شناختیم)، و البته وجود خیلی چیزهای دیگه هم توی زندگی لازم نیست...
اما به نظر من این تاپیک خوبیه؛ چه اشکال داره در کنار تاپیک عکس های ماکرو، بهترین عکس روز و هفته و... یه تاپیک هم واسه عکس های طنز باشه؟! کنار این همه مطلب علمی و هنری یه زنگ تفریح واسه خندیدن و شاد شدن چه اشکالی داره؟!
2. این سوال شما چه معنی داره؟!! آیا شما نگران وجود این تاپیک هستید؟ آیا وجود این تاپیک شما رو آزار می ده؟! اگر اینطوره، هیچ اجباری ندارید که روی عنوان تاپیک کلیک کنید و واردش بشید! فکر نمی کنم اینجا توی این فروم کسی کسی رو مجبور به دیدن تاپیک خاصی بکنه!! خواهش می کنم به نظر دوستان دیگه تون هم احترام بگذارید؛ اگر کسی این تاپیک رو ایجاد کرده، اگر اعضای دیگه ای توی این تاپیک نظر دادن و عکس گذاشتن، یعنی این که این تاپیک براشون جالبه، اگر تاپیک زاید و به درد نخوری باشه، خیلی زود می ره صفحه 2و 3 و... و فراموش می شه، هیچ نیازی به حذف کردن یا قفل زدن نیست و اگه هنوز توی صفحه اول بخش هست معنی اش اینه که عضوی یا اعضایی این تاپیک براشون جالبه، اعضایی که درست به اندازه شما و سایر اعضای فروم حق دارند...
این که شما بخواین این تاپیک حذف بشه، یا موجودیتش رو زیر سوال می برید، فردا روزی هم کسی خواستار حذف تاپیک هایی می شه که شما دوست دارید ...