صفحه 3 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 30 , از مجموع 44
Like Tree3تشکر

موضوع: معرفي عكس هاي ديجيتال

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

سلام
    دوربين هاي SLR سري كنون :
    Canon EOS-10D و Canon EOS-1Ds و Canon EOS-300D و 1Dمارك 1 و 2 CMOS هستند .
    اما Fujifilm FinePix S2 Pro و Nikon D70 و Nikon D100 و Nikon D1X و Pentax *ist D از تكنولوژي CCD استفاده ميكنند...
    سيگما هم كه از فوون X3 و ...
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر همراه
    تشکر کرده
    66

آرش جان سلام
    از بين عكسهاتون از عكس اول بسيار خوشم مي آيد . دليلش هم استفاده از دومينانت رنگ قرمز قايق در ميان رنگهاي سرد بقيه تصوير است. اين عكسهاي ايل را كجا گرفته ايد؟ مناظر زيبايي است به گمانم غرب ايران باشد خوب است اما عكس اول يه چيز ديگه است!!!!
    موفق باشي.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    66

در ضمن آقاي آرش (‌فارسي !‌)‌ عكسهاي شما رو روز اولي كه گذاشته بوديد من ديدم!!!!!!!! چون دقيقاْ يك ساعت بعد از گذاشتن او عكسها اومدم داخل انجمن!‌ اما عجيبه كه الان محو شدن و براي ما قابل ديدن نيستند. يه فكري بكنيد كه بقيه دوستان هم بتونن ببينن. به هر حال عكسهاي زيبايي از طبيعت گرفته بوديد . موفق باشيد.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    66

آقاي ali_yousefian19 سلام. عكسهاتون رو من ديدم . اون بچه خيلي بامزه است........آفرين

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام به همگي
    به نظر ميآيد من بايد در عكسهايي كه ميگيرم تجديد نظر بكنم
    آرش جان(انگليسي) عكسهاتون خيلي جالب بود
    آرش جان(فارسي) من هنوز عكسي نميبينم
    از آقاي شهبازي هم كه افتخار دادن و بلاخره نظرشون را راجب عكسهاي يك نفر گفتند متشكرم
    ممنون
    يوسفيان :wink:

كاربر آشنا حسام آواتار ها
    تشکر کرده
    307

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام

من صاحب نظر نیستم و فقط به عنوان یک بینندهء ساده و عادی نظرم رو میگم ... روشن و صریح:
    عکسهای آقای رحیمی قشنگ هستن ... خلاقیت و نوآوری با عکسهای شما جمع بشه خیلی بهتر میشه ...
    اون ساقه ای که قطرات کروی آب روش هستن و پشتش ساقه های بیشتری به چشم دیده میشه خیلی جالبه ... اگه دقت کنید توی قطره ای که (به نظرم) روی اون فکوس کردین ، سایهء ساقه های دیگه افتاده و شاید هم نمای ساقه های پشت قطره باشه ... حالا با توجه به این ، اگه این امکان رو داشتید که چندتا عکس ماکرو با شرایط مختلف از این قطره میگرفتید خیلی زیبا میشد و حتی اگه میشد نوری (اگه خورشید نبود) به اون بتابونید تا با رد شدن طول موجهای مختلف از قطره رنگهای مختلفی کناره ها و یا توی قطره داشته باشیم که دیگه ... عالی !
    از عکسهای نیما خان اون شاخهء درخت و گل با پشت زمینهء کوه البرز خیلی قشنگه.
    از عکسهای آقای یوسفیان اون گل نارنجی خیلی قشنگه ... مخصوصا" ترکیب گلبرگهاش ... ای کاش آسمان آبی بود !
    از عکسهای Arash خان (ضمن تبریک مدیریت) همون عکس اولی رو منم دوست میدارم ! بنابر سلیقهء شخصی !
    اون درخت مابین گلهای ریز زرد با حمایت چمنهای سبز در دور تا دورش هم قشنگ هست ... اما اگه میشد این رو از یه جای بلندتر گرفت بهتر میبود ... البته باز هم طبق نظر شخصی چون اصلا از اون کوه یا تپهء روبرو با پوشش گیاهی اینگونه که روش هست خوشم نمیاد .... کچله خالخالیه بی رنگ و رو !!!
    در مورد عکس دوم ... سیاهی بیش از حد ؟ شما سیاهی یا بهتر بگم تیرگی منظره رو بر آسمان غلبه دادین ... من بودم آسمان رو بر سیاهی غلبه میدادم. اینجوری اون درخت کوچولو هم بیشتر خودنمایی میکرد ... راستی تو این عکس از فیلتر استفاده شده ؟
    اما برج آزادي ... عكس جالبيه اما به نظر من چيزي تو اين عكس هست كه تو ذوق ميزنه و اون تميز نبودنه برج هستش ! نميشه با فتوشاپ كاريش كرد ؟
    در مورد عکسهای دیگه هم نظری ندارم ضمن اینکه از بز خوشم میاد چه تو عکس چه بیرون عکس !
    شوخ طبعی من تو این نامه شاید یه خورده زیاد شد ... شما جدی بخونید :wink:

والسلام
    HeSSaM

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    0

پیش فرض Re: معرفي عكس هاي ديجيتال

http://www.pbase.com/image/28002294

http://www.pbase.com/image/28002327

سلام بر دوستان عزيز

ازتون ميخوام كه اين عكسها رو ببينين و نظرتونو برام بنويسين.

عليرضا مهپور

كاربر همراه
    تشکر کرده
    66

آقاي مهپو ر گرامي سلام
    من كوچكتر از اوني هستم كه نظر بدم .
    اما ....
    عكس دوم به نظرم بهتر از عكس اوله دليل هم دارم...
    عكس اول يه كمي تكراري است. براي موفقيت در كار عكاسي دنبال سوژه هاي خاص تري بگرديد....
    ببينيد من به عنوان يك بيننده فقط نظرم رو مي گم ... شما نبايد نااميد بشي... يا منو سرزنش كني ... مي بينم كه خيلي هم علاقمندي.... اما از اين جهت مي گم كه عكس دوم يه حسي داره .. اما اولي ...
    تكرار در عكاسي زياد جالب نيست . اين رو فقط در مورد شما نمي گم..
    بسياري از دوستان عكس هاي زيبايي از طبيعت مي گيرند. مثلا از يك گل... اونهم اغلب از نوع سرخش! اما يك نكته هست. اين طور عكسها به هر حال زيبا هستند. اگر مشكل نوري و... عكس رو كنار بگذاريم خوب خود گل داراي لطافت و زيبايي است كه همه خوششون مياد. در اين ميان تنها زواياي ديد هر عكاس متفاوته ....
    اما يه چيزي كه يك عكاس خوب رو از بقيه جدا مي كنه ديد متفاوت اونه ... نمي دونم منظورم رو متوجه مي شي يا نه؟
    نگاهت رو متوجه سوژه هاي جديد و خاص بكن .. حتي اگر اون سوژه رو خودت با دست خودت بچيني ... اين خيلي مهمه .. نشون مي ده كه عكاس به كارش بها مي ده و در يك آن مي تونه يك سوژه ي زيبا با يك نور پردازي قشنگ خلق كنه.. كه اين رو مي گن آن هنري يك هنرمند...
    كه اكثر موارد يك بار اتفاق مي افته و يك عكس شاهكار خلق مي شه و حتي اگر خود عكاس هم دوباره بخواد عينش رو تكرار كنه ديگه هيچوقت او ن عكس نمي شه... اين در مورد همه ي هنرها مصداق داره.... نقاشي و معماري و سينما ... من مطمءنم كه خود ميكل آنژ هم ديگه نمي تونه يك مجسمه ي ديگه از داوود بسازه به همون ظرافت....
    پس توصيه اي كه به عنوان يك دوست دارم اينه كه نگاهت رو متوجه سوژه هاي خاص تر كن.. اگه ما بخواهيم تا ابد از گل و درخت و... (‌منظورم شخص شما نيست... همه است. حتي خودم)
    عكاسي كنيم كه هنر نكرديم .. اينها همه مي شن يكسري عكسهاي كارت پستالي خوب كه خوب ارزش خودشون رو هم دارن....
    اما براي هنرمند بودن يه چيزهاي ديگه اي غير از اينها هم لازمه ... من عكسي از يكي از دوستان همين فروم ديدم كه بسيار زيبا و در يك كلام شاهكاره..... به خودش هم گفتم و خودش هم مي دونه.. با يك دوربين معمولي گرفته شده... اما نوع نورپردازي و ژست سوژه اون عكس رو حتي از بقيه ي عكسهايي كه خودش گرفته ممتاز كرده و مطمءن هستم اگر هم بخواد دوباره نمي تونه اون رو تكرار كنه ... فقط مي تونه عكسهاي زيباي ديگه اي با يه خلاقيت جديد خلق كنه.
    پس شما كه اينقدر مشتاق و با استعداديي بكوش تا عكسهاي بهتر و زيباتري بگيري .. زياد عكاسي كن و هميشه دوربين به همراه داشته باش تا سوژه هاي ناب رو شكار كني ...
    ديد جديد داشتن خيلي مهمه ...
    اميدوارم موفق باشي ....
    منتظر ديدن عكسهاي بعدي شما هستم ...

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    3

سلام به همه
    خوشحال ميشم نظرتون رو در مورد اين عكس هم بگين ..
    اينو با 717 گرفتم ،‌حدود 3-4 ماه پيش.

:: I want to live till i die , no more , no less ::
    Sh.Jahansooz

كاربر همراه
    تشکر کرده
    66

اهورا جان سلام..
    عكست مثل عكس آرش ديده نمي شه ...
    خوب الان تصحيح مي كنم ... عكست امروز ديده مي شه...
    اما منظورت رو در مورد خانمها واضح تر بيان كن :twisted:

صفحه 3 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین