منظورم اینه که کابل usb همراه دوربین با یک تبدیل میکرو یو اس بی جواب میده .....
جواب:ظاهرا بله.کابل مورد اشاره هم چیزی جز این نیست.به شرط داشتن قابلیت usb host
ممنون
منظورم اینه که کابل usb همراه دوربین با یک تبدیل میکرو یو اس بی جواب میده .....
جواب:ظاهرا بله.کابل مورد اشاره هم چیزی جز این نیست.به شرط داشتن قابلیت usb host
ممنون
من استفاده كرده ام. با استفاده از رابط OTG. البته گوشي من (HTC Desire HD) قابليت استفاده از OTG را ندارد ولي با لطايف الحيل متصلش كردم! (با Unlock و روت كردن گوشي و استفاده از رام كوك شده كه Kernel مناسب براي استفاده از OTG دارد و استفاده از يك كابل Y و باتري قلمي كه با آن جريان برق مورد نياز USB تامين مي شود زيرا HTC Desire HD قادر به اين كار نيست)
برنامه بسيار خوب و كاربردي اي است. لينك دانلود آخرين ورژن آن را اينجا گذاشته ام.
خب با این پست جناب علیرضا مجیدی (یکپزشک) جناب دکتر روشن نیز به خواستهی خود میرسند:
من اپلیکیشن Younity را تست کردم. خیلی راحت، سریع و کار راهانداز است. از wifi برای استریم کردن بهره میبرد. بعد از اینکه فولدر مورد نظر را به نرمافزار معرفی میکنید دیگر نیاز به هیچ کار اضافهای نیست فقط کافیست فایلهایتان را درون آن فولدر بگذارید! خِلاص! (به قول بوشهریها)
بر روی مکینتاش و ویندوز قابل نصب است.
ویدئو، موسیقی و فایلهای متنی را هم نشان میدهد ولی فقط فرمتهای رایج عکس را پشتیبانی میکند.
نقصاش ایناست که میبایست حتمن کامپیوتر یا لپتاپتان روشن باشد...
برای اطلاع بیشتر: +به نقل از یکپزشک:
- علاوه بر وای فای از طریق اینترنت هم میتوان فایلها را دانلود کرد. بنابراین از دفتر کارتان میتوانید یک فایل ورد را دانلود کنید. (البته در صورت روشن بودن کامپیوتر منزل و دسترسی آن به اینترنت!)
- امکان اشتراک یک فایل در شبکههای اجتماعی و یا شبکه خود Younity یا ایمیل آن هم وجود دارد.
- البته Younity امکانات پخش ویدئویی کاملی ندارد. اما امکانات پایهاش قابل قبول هستند.
نسخهی مکینتاش
نسخهی ویندوز
اپلیکیشن برای آیفون و آیپد و آیپاد
ویرایش توسط M.Rahimizadeh : Thursday 29 August 2013 در ساعت 15:15
محمد رحیمیزاده
دوستان سلام
اپی میخواستم برای سیستم عامل اندروید که اگزیف عکس رو هنگام نمایش نشون بده ایا هم چنین اپلیکیشنی هست ممنون میشم اگه لینک دانلودش رو بزارید.
ویرایش توسط mohamad.k : Friday 30 August 2013 در ساعت 19:57
سلام
برای ارتباط بین دستگاهی که به وسیله USB و از طریق رابط OTG به گوشی موبایل وصل می شود لازم است که گوشی تلفن جریان الکتریکی پورت USB را تامین کند. بعضی گوشی ها چنین امکانی را ندارند یعنی به پورت USB برق نمی دهند. به همین دلیل امکان اتصال به دستگاه های دیگر از طریق USB را ندارند. رابط OTG در واقع یک سیم رایط است که یک سر آن فیش Micro USB (برای اتصال به گوشی موبایل) و یک مادگی USB برای اتصال به دستگاه های دیگر مانند دوربین DSLR است. با توجه به این که گوشی من قادر به تامین برق کابل OTG نبود بایستی به ترتیب دیگری عمل می کردم. نتیجتاً یک کابل اتصال DVD Writer اکسرنال خریدم (کابل Y). این کابل در یک سر دارای دو اتصال USB (یکی برای اتصال به کامپیوتر و یکی برای تغذیه کمکی DVD Writer) و در طرف دیگر یک فیش مینی USB برای اتصال به DVD Writer است. من رابط OTG را به گوشی وصل کردم، فیش USB کابل Y را به OTG فیش تغذیه کابل Y را به شارژر موبایل و فیش Mini USB را به دوربین و همه چیز درست شد. البته قبل از آن لازم بود که گوشی را دستکاری کنم. چون گوشی من قابلیت OTG نداشت (به دلیل عدم برق دهی به پورت USB) بنابر این در سیستم عامل آن نرم افزارهای مربوطه وجود نداشت و به همین دلیل اصلاً نرم افزار DSLR Controller روی آن نصب نمی شد. من گوشی را Unlock کردم (قفل نرم افزاری که سازنده گوشی روی آن می گذارد تا نتوان سیستم عامل (رام) آن را عوض کرد را بر داشتم) و بعد یک سیستم عامل دستکاری شده که در نرم افزار آن امکانات لازم برای اتصال OTG وجود داشت روی آن نصب کردم. بعد نرم افزار DSLR Controller نصب شد و با مختصر دستکاری های نرم افزاری (با کمک Kernel Tuner) و سیم Y و ... که قبلاً شرح دادم کار کرد.
مسئله بعدی این بود که شارژر موبایل و برق همه جا دردسترس نیست بنابر این با سه باتری نیم قلمی و یک شارژر باتری خور قدیمی برق مورد نیاز را تامین کردم و فیش برق خروجی آن را به ورودی DC یک USB HUB وصل کردم. این USB HUB دارای مدار حفاظتی است که باعث می شود جریان برق هر یک از پورت های USB از 500 میلی آمپر تجاوز نکند و دوربین و موبایل آسیب نبینند. نتیجتاً سیم تغذیه کابل Y را به جای شارژر موبایل به USB Hub (که توسط باتری تغذیه شده است) وصل کردم و خلاص.
البته تمام این کارها برای این بود که من یک گوشی اندروئید جدید نداشتم وگرنه با خرید یک رایط OTG ده هزار تومانی قضیه حل بود و نیاز به هیچ کار دیگری هم نبود!
ارادتمند
ممنونمن اپلیکیشن Younity را تست کردم. خیلی راحت، سریع و کار راهانداز است. از wifi برای استریم کردن بهره میبرد. بعد از اینکه فولدر مورد نظر را به نرمافزار معرفی میکنید دیگر نیاز به هیچ کار اضافهای نیست فقط کافیست فایلهایتان را درون آن فولدر بگذارید! خِلاص! (به قول بوشهریها)
بر روی مکینتاش و ویندوز قابل نصب است.
ویدئو، موسیقی و فایلهای متنی را هم نشان میدهد ولی فقط فرمتهای رایج عکس را پشتیبانی میکند.
نقصاش ایناست که میبایست حتمن کامپیوتر یا لپتاپتان روشن باشد...
مهم ترین مشکلش همان است که نیاز به ارتباط همزمان دارد. یعنی در آن واحد هر دو وسیله باید روشن باشند. علت آن هم عدم استفاده از سیستم Cloud است.
من یک راه حل دیگر پیدا کردم و ظاهرا تمام مشخصات مورد نظر را دارد: از Cloud استفاده میکند و نیاز به ارتباط مستقیم ندارد. می توان ارتباط را یک طرفه کرد ( یعنی فقط از کامپیتور به Device. یعنی لازم نیست تمام فایلهای Device نیز اجبارا sync شود و وارد کامپیوتر شود) و نیز میتوان دقیقا فولدر مورد نظر را در کامپیوتر به آن معرفی کرد.
راه حل هم استفاده از Loom است
https://www.loom.com/
البته باید فعلا ثبت نام کنید تا بعدا برایتان ایمیل دعوت ارسال شود. من مدتی پیش ثبت نام کرده بودم و امروز دعوتم کرد. یک App برای Device دارد و یک نرم افزار برای کامپیوتر. کار با آن هم راحت است.
-----------
یک راه حل کلی و بهتر برای این مشکل استفاده از NAS است. Network Attahed Storage که ( با اجازه از دوستان صاحبنظر در زمینه شبکه) در واقع یک سیستم فایل سرور و ذخیره ساز است که به شبکه متصل میشود و سپس فایلها را برای clientهای متعدد به اشتراک میگذارد. به زبان ساده، میتوان آن را به شبکه خانگی متصل کرد تا هم از اطلاعات کامپیوتر بک آپ بگیرد و هم فایلها را برای تمام سیستمهای متصل به شبکه ( از جمله Device هایی مانند اسمارت فون و تبلت که به صورت وایرلس به شبکه متصل هستند) به اشتراک بگذارد. البته کارهای جالب دیگری نیز می کنند مثلا به اشتراک گذاری iTune ، دانلود خودکار فایلها از اینترنت بدون نیاز به کامپیوتر، اشتراک گذاری مولتی مدیا برای کلیه وسایل خانگی از جمله تلویزیون و ...
دو برند معروف آن Synology و Qnap هستند که هر دو نیز در ایران موجود میباشند. انواع خانگی آن از حدود قیمت ۷۰۰-۸۰۰ تومان شروع میشوند ( البته هاردهای آنها باید به صورت مجزا تهیه شود)
DS213-01shabake-w.jpg
یک مدل ساده از Synology