امکان مشاهده عکس ها و ارسال انها در گوشی اندروید برای دوربین های نیکون
http://s3.picofile.com/file/81900283..._3000.apk.html
امکان مشاهده عکس ها و ارسال انها در گوشی اندروید برای دوربین های نیکون
http://s3.picofile.com/file/81900283..._3000.apk.html
NIKON D5200. YASHIKA FX-3+50mm
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
درود
هرچند یرمجموعه شایهات هم میشد فرستاد!
سلان دوستان. میخواستم بپرسم شما میدونید چطور میشه اپ هلیکون ریموت رو از طریق وایفای به دوربین نیکون دی۵۳۰۰ وصل کرد؟ هرتلاشی که تا حالا برای وصل بی سیم گوشی اندرویدی م به دوربین با اپ هلیکون ریموت داشتم با شکست مواجه شده.
دوستان ببخشید تو اپ هلیکون برای محاسبه فاصله هایپر فوکال به مشکل خوردم اگر ممکنه راهنمایی کنید
تا جاییکه من میدونم هایپر فوکال فاصله اییه که اگر در اون فاصله فکوس بشه از نصف اون فاصله تا بی نهایت در فکوس خواهد بود و با توجه به اندازه سنسور دیافراگم و فاصله کانونی محاسبه میشه
حالا تو هلیکون من دیافراگم رو وارد میکنم فاصله کانونی رو هم وارد میکنم و بهم یک عدد میده به نام hyperfocal distanse تا اینجا مشکلی ندارم اما زیرش دوباره میتونم یک عدد وارد کنم با عنوان distance to subject و زیرش بهم یک عدد جدید میده به نام depth of field
برای مثال:
aperture:5
focal length:50
circle of confusion:aps c
hyperfocal distance :25.5 m
distance to subject:8m
depth of field: 11.73-6.07=5.66
که اون دوتای اخر رو نمیفهمم
من با این نرم افزار کار نکردم ولی، نقطه هایپرفوکال ارتباطی به "فاصله با سوژه" یا همان distance ندارد. نرم افزار ابتدا نقطه هایپرفوکال رو میده ولی وقتی شما فاصله با سوژه رو بهش بدین، آن وقت مقدار عمق میدان را بهتون میده. مثلا میگه شما با این پارامترهائی که در بالا دادین، از فاصله 6 م الی 11.7متری شما در فکوس خواهد بود. به عبارت دیگر DOF شما حدود 5.6 خواهد شد.
خب یعنی عملا اگر فکوس رو رو هایپر تنظیم کنم قاعدتا باید اون جسم هم تو محدوده فکوس قابل قبول باشه درسته؟
اما اگر من فکوس رو برای 25.5 تنظیم کنم نصفش میشه 12.25 یعنی از 12 متری تا بینهایت باید واضح ثبت شه که با این اندازه هایی که دو گزینه اخر میده نمیخوره یا اینکه من دارم گیج میزنم
هم درست است و هم خير. اگر فوكوس را روي فاصله هايپرفوكال تنظيم كنيد، هرچيزي كه از نصف آن فاصله تا بي نهايت قرار داشته باشد در فوكوس خواهد بود و عمق ميدان بي نهايت است ولي اين نرم افزار فقط براي تعيين فاصله هايپرفوكال استفاده نمي شود، يك استفاده ديگر آن محاسبه عمق ميدان در حالتي است كه از فوكوس روي بي نهايت يا فوكوس روي فاصله هايپرفوكال استفاده نمي كنيد. براي همين هم نرم افزار فاصله تا سوژه را مي پرسد . يعني اگر به جاي فوكوس روي فاصله هايپر فوكال (در مثال شما 25.5 متر)، روي سوژهاي در فاصله 8 متري فوكوس كنيد، نرم افزار عمق ميدان را در اين حالت براي شما محاسبه مي كند كه در اين حالت عمق ميدان 5.66 متر خواهد بود.
ضمناً استفاده از فوكوس هايپر فوكال بيشتر براي لنزهاي وايد (عموماً عكس هاي منظره) استفاده مي شود كه مي خواهيم حداكثر عمق ميدان ممكن را داشته باشيم و براي عكاسي با لنز 50 م م آن هم روي دوربين كراپدار استفاده چنداني ندارد.
توضيح آنكه در دو حالت مي توان به عمق ميدان بي نهايت دست يافت: يكي فوكوس روي بي نهايت (روي جسمي با فاصله بسيار زياد) كه در اين حالت همه چيز از فاصله هايپر فوكال تا بي نهايت در فوكوس است دومي هم فوكوس روي فاصله هايپر فوكال كه همه چيز از نصف اين فاصله تا بي نهايت در فوكوس است. چنانچه ملاحظه مي شود در هر دو حالت عمق ميدان بي نهايت است ولي فوكوس هايپرفوكال عمق ميدان بيشتري مي دهد.
جناب چگینی از راهنمایی شما سپاسگذارم پس در واقع داره دو کار رو میکنه هم هایپر رو مشخص میکنه و یا عمق میدان رو برای یک سوز مشخص
در مورد فاصله کانونی هم از راهنماییتون ممنونم البته اعداد رو بدون هیچ دلیل و انتخابی وارد کرده بودم و فقط میخواستم یک اعدادی باشه