سلام.
بعد از چند روز نرم افزار فتوشاپ من با خطای stop working مواجه میشه و به سرعت بسته میشه!!!
دوستان راه حلی ندارند برای این خطا؟
سلام.
بعد از چند روز نرم افزار فتوشاپ من با خطای stop working مواجه میشه و به سرعت بسته میشه!!!
دوستان راه حلی ندارند برای این خطا؟
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
احیانن فقط روی فایل مشخصی این اتفاق می افته (احتمالن سنگین) یا برای هر فایل کوچک و بزرگی مشکل دارید؟
چند تا چیزی که به ذهنم می رسه :
تنظیمات فتوشاپ رو به حالت پیش فرض برگردونید (موقع باز شدن فتوشاپ Alt , Shift , Ctrl رو پائین نگه دارید و به پیغامی که میاد جواب بله بدید.)
احتمالا درایو C شما سنگین شده باشه. پوشه Temp رو خالی کنید و تا جائی که می تونید این درایو رو سبک کنید و در تنظیمات فتوشاپ درایو های دیگه رو هم در Cache دخالت بدید.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
ممنونم از پاسخگویی دوستان. اصلا فتوشاپ اجازه ی کار نمیده که فایلی باز کنم. فورا بسته میشه. نسخه ی بهتر رو از کجا دانلود کنم؟ کجا معتبر تره؟
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
از اینجا
می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...
شخصا از تورنت و موردی که بیشترین تعداد دانلود و بیشترین تعداد نظر مثبت را دارد دانلود می کنم. kat.cr
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
تست
علت مشکل رو پیدا کردم ولی خودش مشکل جدیدیه!!!
متاسفانه فهمیدم بعد از نصب کردن پلاگین کالر افکس این مشکل پیش میاد و به محض حذف این پلاگین باز فتوشاپ مثل روز اولش کار میکنه.
حالا مشکل پلاگین رو چجوری حل کنم.؟ به شدت به این پلاگین نیاز دارم![]()