همین تغییرات به نظر من نه چندان زیاد نشون میده که چقدر LX3 دوربین خوبیه. من که اگر اختلاف قیمت بیشتر از 50-60 تومن داشته باشند و هر دو LX3 - LX5 در دسترس باشند با خیال راحت LX3 میخرم.
همین تغییرات به نظر من نه چندان زیاد نشون میده که چقدر LX3 دوربین خوبیه. من که اگر اختلاف قیمت بیشتر از 50-60 تومن داشته باشند و هر دو LX3 - LX5 در دسترس باشند با خیال راحت LX3 میخرم.
خب بالاخره dpreview هم از معرفي اين كوچك زيبا و دوست داشتني خبر داد:
تغييرات ظاهري در جهت ارگونومي بهتر شامل اين موارد هست:
1- گريپ بهتر ( البته قبلي هم با توجه به وزن كم دوربين بد نبود)
2- آوردن نسبت 1:1 در قسمت كليد تغيير نسبتها (روي لنز ) يعني كليد تغيير نسبتها 4 حالته شده
3- حذف جويستيك پشت دوربين و اضافه كردن غربيلك كليك شونده كه به گفته Dpreview كار رو باز هم راحتتر كرده ( آخه كار با جويستيكش هم راحت تر كرده )
4- امكان تغيير دستي سرعت و ديافراگم در مد فيلمبرداري و همچنين امكان زوم حين فيلمبرداري
ضمنا مثل اينكه تغييراتي هم در سنسور ايجاد كردند كه منجر به افزايش دايناميك رنج شده :
اين هم برداشتهاي Dp حاصل از دوازده ساعت عكاسي و ور رفتن با اين دوربين:The 1/1.63" (~0.45cm²) sensor itself has been redesigned and an additional layer of condensing microlenses added to offer increased sensitivity and saturation figures, resulting in an improvement in dynamic range
اينم يك عكس از پشتش كه بالاخره گير آوردم:Hands-on impressions:
We were invited to the pre-launch event for the LX5 and were able to spend over a day shooting with the camera. The units were pre-production to allow last-minute changes if any issues became apparent, but already felt very finished. First impressions are that Panasonic has gently revised the camera - improving the grip and applying the handling lessons they've learned from the GF1. As before the external aspect ratio switch encourages use of this feature (along with the knowledge that the pixel count won't be excessively reduced by doing so). Movie mode has been tweaked, now offering manual control of shutter speed and aperture, along with the ability to zoom during movie creation.
It's the addition of the click wheel and theGF1-style handling that was most striking or, more accurately, wasn't - I spent around twelve hours shooting with the LX5 without particularly noticing the user interface. The loss of the joystick meant I found the 'quick menu' slightly less quick to use but this was more than made up for by the ability to change aperture or exposure compensation without shifting my hands out of the shooting position. Based on what I know of the LX3 and what I've seen of the LX5, it will be a difficult camera to get near, when a production example becomes available.
ویرایش توسط Rouzbeh Ehsani : Wednesday 21 July 2010 در ساعت 14:25
گالری نمونه عکس های گرفته شده توسط dpreview با دوربین DMC-LX5 روی سایت قرار گرفت:
http://www.dpreview.com/galleries/re...ples/slideshow
بیشتر عکس ها با ایزو 80 هست. دو تا هم ایزوی 1600 داره
سلام، ظاهرا قيمت اين دوربين 499 دلار هست و در اواخر آگوست ( حدود 1 ماه ديگه) وارد بازار مي شود.
کد:http://panasonic.net/avc/lumix/compact/index.html
چند تا Wallpaper از LX5 و چند دوربين ديگر از پاناسونيك:
کد:http://panasonic.net/avc/lumix/downloads/wallpaper/index.html
از مشخصاتش که دوربین خوبی به نظر میرسه من که خیلی ازش خوشم اومده شاید خریدمش
از G11 کانن سبکتر و زیباتر و فیلم برداری HD هم داره. نسبت به lx3 هم رنجش شده 90-24
امیدوارم کیفیت عکسهاشم خوب باشه البته تو رویو های منتشر شده ازش بد نگفتن
قیمتش هم تو ایران فکر کنم 550 تا 600 بشه
یکی از سایتهای ایرانی هم آگهی فروشش رو زده البته گفته به زودی! قیمت هم نداده
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
آقاي نوري سلام
من بيشتر دوست داشتم راجع به وايد كانوتوري كه براي اين دوربين و lx3 ساخته شده است بدانم در اينترنت هم جستجو كردم و تقريبا عكس ومطلب جالبي بدست نياوردم اگر دوستان دارند و آزمايش كردند لطفا نتايج را براي بقيه با نمونه عكسها بگذارند.
در ضمن اگر اين مبدل را با دوربينهاي هم رده مثل g10 g11 و.. را تست كرده اند و يا آدرس سايتي در اين مورد را يافتند دوستان را بي نصيب نگذارند.
با تشكر زينليان همدان