برادر من!مگه SLR ها تو این قضیه چه فرقی میكنند؟؟؟!!
ایزو ۱۶۰۰! ایزو ۳۲۰۰!
لنز ۱.۸
لنز ۱.۴
بدنه خوشدست.... که بغلش میکنی عکاسی میکنی!
بازم بگم؟
دوست عزیز... چه کسی در دنیا بوده که لرزهگیر رو بد بدونه؟
این هم جواب بنده : پس با این وضع می بینیم که فوجی هم بودن لرزه گیر رو بهتر از نبودنش دونسته .بنابراین نباید نبودن لرزه گیرو مهم ندونست. خوب دقیقا پاناسونیک هم برای نرفتن ایزو به بالا از همین کار استفاده میکرد.چون سنسورهاش در ایزوی بالا نویزی ترند.در مورد موضوع نهایت تکنولوژی فوجی هم باید بگویم نباید همه دوربینهای فوجی رو برتر از تمام همردهاشون دونست.چون فکر کنم بزودی شاهد دوربینهای جدید پاناسونیک خواهیم بود که هم بهترین لرزه گیرو خواهند داشت وهم سنسورهایشان بهتر خواهد شد با سیستم جدی
بحث سر اولویتها و کارایی این وسیله است...
چه کسی تمام فوجی رو بهتر از تمام دیگران دونست... هرکسی بر اساس سلیقه و امکانات و استفادههای خودش میره انتخاب میکنه...
مثلا من خودم الان Fx50 پاناسونیک دارم... راضی هم هستم... استفادم از این دوربین مشخص هست و انتظار بیمورد هم ندارم....
یقینا اگر فوجی اون موقع کامپکتی با لنز ۲۸ داشت؟ (هرچند بدون لرزهگیر....) من فوجی رو انتخاب میکردم...(الان داره) من علاقه بیشتر به ۲۸ مم داشتم و برای همین پاناسونیک رو انتخاب کردم...
اینقدر هم جوش پاناسونیک رو نزنید...
تنها عکس است که میماند! این برند ها میایند و میروند!
ایشا..... پارس خزر هم دوربینهای خوبی خواهد ساخت و سیستم های جدید! ما که بخیل نیستیم! میخریم و استفاده میکنیم!