با اجازه اقا وحید چون امر فرموده بودید اومدم نظر بدم
چیزی كه به نظرم خیلی عجیب آمد این بود كه در FZ18 در مد P امكان تنظیم دستی ایزو وجود نداشت!!! و برای همین مجبور شدم در مد S عكس بگیرم!!! (یك ایراد ضایع دیگر در این آزمایش)
.
.
.
آخه یكی پیدا نمیشه بگه تو رو چه به آزمایش؟؟؟؟
توی fz-8 این ممکنه. با نگه داشتن دکمه جوی استیک شما میتونین تمام تنظیمان رو به راحتی و روی خود صفحه منترل کنین. از جمله تغییر ایزو در مد p
ولی مطمئنا برای عکاسی خبری و عکاسی توی سالن کنفرانس و ... باید فکر DSLR بود
موافقم. توی فضای بسته اصلا نمیشه به نور فلاشش اکتفا کرد. عکس یا خیلی روشن میشه یا تاریک. شایدم من بلد نیستم درست بگیرم !!
توی fz8 هم همینطورهدر حالت عكاسی پیوسته (كه در ترجمه فارسی راهنما " حالت عكس قطاری" !!! ترجمه شده) نمیتوان روی فرمت RAW عكس گرفت.
2- در صورتی كه تعداد عكسهای باقیمانده بیشتر از 1000 عدد شود, دوربین آن را بصورت 999+ نمایش میدهد.
3- در منوی پخش, علاوه بر امكان حذف تعدادی عكس علامت گذاری شده Multi-Delete (كه متاسفانه در S3 IS وجود ندارد) امكان حذف همه عكسها به جز عكسهای علامتگذاری شده وجود دارد.
4- در صورت استفاده از كانورترهای تله و كلوز آپ, نمیتوانید از فلاش استفاده كنید!!!
اینو درست متوجه نشدم ولی احساس میکنم منظور اینه که وقتی هود و .. .رو نصب میکنی فلاش نمیتونی بزنی. اما اینطور نیست. شاید منظورش این بوده که برای عکسهای تله و فاصله نزدیک وقتی هود روش نصبه از فلاش استفاده نکنید چون جلوی نور فلاش رو میگیره
÷برای جبران ثابت بودن LCD دوربین (عدم امكان چرخش آن) در تنظیمات روشنایی LCD دوربین حالتی وجود دارد به نام High Angle :
اینو تو fz8 نداره
7- وایت بالانس این دوربین در حالت دستی دقت فوق العاده و عجیبی دارد كه حقیقتا" نمیدانم اصلا" نیازی به چنین دقتی روی یك دوربین SLR-Like هست یا نه!!!
علاوه بر حالت دستی معمول (كه یك كاغذ یا شی سفید را در كادر مشخص شده قرار میدهید و ...) میتوانید یك نقطه را در یك نمودار جابجا كنید و بین رنگهای قرمز و آبی و سبز و نارنجی توازن مورد نظرتان را برقرار كنید:
9- امكان به هم پیوستن عكسها برای ایجاد تصاویر متحرك (مثلا" كارتونهای عروسكی و انیمیشن و ..) تا 100 عكس و 5 یا 10 فریم بر ثانیه بدون صدا
12- در منوی Text Stamp میتوان تاریخ عكس (سال,ماه, روز,ساعت و دقیقه) + سن سوژه!!+ تاریخ مسافرت+ عنوان را در اطلاعات عكس درج كرد.
fz8 هم همینطور