سلام
مطمئن باشيد پاناسونيك اگر بتونه فقط مشكل نويز سنسورهاش رو حل كنه موفقيت هاي خيلي بزرگي كسب مي كنه چون در توليد دوربين عكاسي ( منهاي موضوع نويز ) خيلي موفق عمل كرده.
من هيچ وقت دوربين كامپكت ديجيتال نداشته ام ( يك مر كوري قديمي بود كه بهش نمي شه دوربين گفت) و با Lumix FZ-5 شروع كردم.
دو هفته پيش كه سفر 3 روزه اي به شمال داشتم امكان اين رو داشتم كه در اين سه روز دوربين Canon G9 رو كه قبلا خيلي بهش اعتماد داشتم ( از روي ريويو ها و نمونه عكس ها و ... ) كاملا مورد تست قرار بدم و تازه فهميدم كه FZ-5 من ( بازم مي گم منهاي نويزش) چه دوربين خوش دست، خوش ساخت، سريع و شبه حرفه اي يي است.
بيشترين چيزي كه در G9 آزارم مي داد سرعت بسيار كند فوكوس و آماده شدن دوربين براي عكاسي بود كه به راحتي چند صحنه ي فوت كردن شمع تولد دخترم رو باهاش از دست دادم و اين در حاليست كه در FZ-5 ابدا چنين مشكلي وجود ندارد.
كلا چيزهاي خيلي زيادي در دوربين هاي كامپكت و شبه SLR پاناسونيك از خيلي قبل وجود داشته ( مثل هيستوگرام و لرزشگير و خيلي چيزاي ديگه) كه در دوربين هاي هم رده و هم قيمت سوني و كنن و ... وجود نداشته.
خلاصه من آينده ي خوبي براي اين كمپاني متصورم. همينكه اين شركت جزو اندك شركت هاي توليد سنسوره ( به تعداد انگشتان دست هستند) نشانگر اونه كه قابليت پيشرفت زيادي داره.
حالا هم كه قضيه ي فيلمبرداري در دوربين هاي عكاسي ديجيتال شكل ديگه اي به خود گفته تجربه ي موفق و قديمي پاناسونيك ( همچون كنن) در اين زمينه مي تونه كمك بزرگي بهش بكنه.