سلام دوستان گلم
لطفا اگر مقدوره لیست آخرین قیمت fz38 رو بفرمایید البته همراه با آدرس و یا لینک خرید.
در صورت مغایرت با قوانین بصورت خصوصی ارسال فرمایید
پیشاپیش از همه تشکر میکنم.
بهترین کار اینه که یه تماس با بانیان بگیری و قیمت رو اینجا هم بنویسی دوست من
البته اگه با گارانتی معتبر بخوای :)
اینم تلفن ها :
http://www.banian.com/agents.htm
موفق باشید
سلام
من داشتم میرفتم fz35بخرم که متوجه شدم لنز تله 70-200 jupiter قدیمیم به slrهای کنون با یه تبدیل میخوره قیمت گرفتم نوش 150 تومن میارزه حالاموندم باتوجه به اینکه بخشی ازهزینه های اینده که کم هم نیست کم شده برم سراغ slrیانه البته باتوجه به بودجه فکرکنم باید قیدSlrبا قابلیت فیلم برداریو بزنم
ومضافا وزن زیادی که slr بالنز داره بیشتراز3برابرfzمیشه بااین حال اگه اساتید راهنماییم کنن ممنون میشم
اگه بازم اشتباهی پست زدم معذرت
دوستان كه fz35 دارند
ميخواستم بدونم توي اين دوربين امكان خاموش كردن لرزش گير هست يا نه اگر اين امكان رو داره آيا بصورت مجزا ميشه اين كار رو كرد يعني ميشه محور افقي يا عمودي بطور جداگانه خاموش يا روشن كرد
من بلاخره از جمهوری گرفتم 450، با گارانتی بانیان بدون بیمه و با کیف همراه خودش. جاهای دیگه 465 همون دوروبرا قیمت میدادن.
برای گرفتن کارت حافظه هم عجله نکنید و از خود دوربین فروشا نگیرید. اکثراً ظرفیت پایین دارن یا ظرفیت بالاهایی که سرعت پایین دارن.
اگر میخواین که کارتتون موقع فیلمبرداری خوب جواب بده حتماً کارت های کلاس 6 به بالا بگیرین که سرعت بالاتری دارن...
من به این نتیجه رسیدم که سفارش از راه دور حتی اگر ارزونتر هم باشه ریسک بالایی داره. واسه همین 100تومان بالاتر دادم تا با گارانتی داخلی و اطمینان بیشتر بگیرم...