[QUOTE=hossein 2005;174701]دوستان عزيز من شرمنده ام بايد توضيحات و كامل ميدادم قيمت fz35 در تهران 450000 به همراه كيفش است ولي بصورت اتفاقي مطلع شدم يكي از دوستانم اين دوربين را بصورت آكبند داره به قيمت 355000 تومان بدون كيفش به بنده پيشنهاد داد البته يك عدد بيشتر نداره كه برايش از اون ور اب اورده اند و استفاده نكرده مي خواد بفروشه بنده قصد خريدش و دارم بنظر شما با اين قيمت بدون كيف ميارزه ؟! البته من هنوز نديدم ولي ميگه جعبه اون را هم حتي باز نكرده
قيمت كيفش فابريكش گرفتم كيف هارد سرمه اي رنگ 18000 تومان
يه جايي مي گفت كيف فابركش داره 25000 تومان
جناب رستميان عزيز من اين دور بين و ميخوام بگير م مواردي رو كه بايد چك كنم رو توضيح بديد و چطوري ميشه فهميد كه اين دوربين كار كرده است يا نه منظورم اينه كه تعداد شات هاي كه با اين دوربين گرفته شده رو چطوري ميشه فهميد ضمنا اصل بودن باطري رو چطوري چك كنم
ممنونم]
جناب رستميان عزيز من اين دور بين و ميخوام بگير م مواردي رو كه بايد چك كنم رو توضيح بديد و چطوري ميشه فهميد كه اين دوربين كار كرده است يا نه منظورم اينه كه تعداد شات هاي كه با اين دوربين گرفته شده رو چطوري ميشه فهميد ضمنا اصل بودن باطري رو چطوري چك كنم
ممنونم][/QUOTE]
سلام
راستش من در مورد خرید دوربین زیاد تجربه ندارم :)
فقط می دونم تو بسته بندیش چه چیزایی هست :
دوربین
باتری
شارژر
هود لنز
درایور هود لنز
درپوش لنز با بندش
بند شانه ای دوربین
دستمال برای تمیز کردن
دفترچه و سی دی نرم افزار و دفترجه کامل
کابل USB و خروجی تلوزیون (کابل miniHDMI نداره !)
باتریش اصلیش هم 695mAh بود ولی باتری یدکی که براش خریدم 710mAh .شاید از این مورد بشه فهمید اصله یا نه :D
موفق باشید
ویرایش توسط rostamiani : Monday 19 July 2010 در ساعت 15:04
اقاي رستميان عزيز
اول از راهنمايت متشكرم
سوالي داشتم كابل اتصال به تلوزيون يا كابل اتصال به PC جزء لوازم همراه هست يانه ؟
يا بايد جدا بخريم ؟
جناب رستميان
من دقيقا متوجه نشده منظورتون اينه كه حتما 2 تا كابل بايد داخل پك دوربين باشه ؟؟ يا يكي از اينها بايد باشه
1- كابل اتصال به TV
2- كابل اتصال به pc
دوستان کسی قیمت این دوربینو تو دبی میدونه و یه سوال دیگه اینکه کسی تا بحال از سایتهای خارجی مانند ebuy خرید کرده اید چگونه؟