سلام
چون خودم دنبال قدرت زوم دوربین های سوپرزوم بودم گفتم چیزهاییو که پیداکردم برای شما هم بذارم شاید مفید بود .خوبی این عکسا اینه که همشون از یک منظره هستند:
البته یکم از کیفیت عکسها کم کردم
FZ35=27-486mm
SX20=28-560mm
سلام
چون خودم دنبال قدرت زوم دوربین های سوپرزوم بودم گفتم چیزهاییو که پیداکردم برای شما هم بذارم شاید مفید بود .خوبی این عکسا اینه که همشون از یک منظره هستند:
البته یکم از کیفیت عکسها کم کردم
FZ35=27-486mm
SX20=28-560mm
درادامه تله(600) و واید(25) از دوربین جدید FZ100:
تشکر؛ منم منظورم تکسچردیوار و برگها بود
توی fz100 هم اگه به نوشته پایین کشتی وساعت برج که خود برج در تصویر واید بزور پیداست نگاه کنید عظمتش بیشتر بچشم میاد
البته میدونم جاش اینجا نیست اما تو عکسهای fz100 بنظرم میرسه نویز بیشتری نسبت به fz35 هست شاید دلیلش بالارفتن تعداد پیکسلها باشه!؟
سلام
FZ38 دوربین بدی نیست برای افراد مبتدی هم خیلی زیاده
فیلم و عکسش برای مهمونی و سفر عالی جواب میده
ولی دل منو زد من قبلا canon A510 داشتم indorش خیلی بهتر بود ولی FZ38 اینطوری نیست
به نظر شما FZ38 بفروشم یک Fuji HS10 بخرم من دوربینی میخوام که هم فیلم بگیریه و عکس
در حد اعلا هم نباشه ولی حداقل تو اتاق از یک نفر عکس گرفته همش نویز نباشه.
راستی این FZ38 آپدیت نداره؟
hs10 اصلا به کارتون نمیاد کافی مقایسه اونو باfz35توسایت dpreviewببنید وبه قسمت low light و movie توجه کنید البته من براتون میذارم. fz35منهای دومورد دوم وسوم ازhs10 بهتره اتفاقا تفاوت عمدش تو شرایط با نور کم هست.به برتریش تو سرعت فوکوس هم توجه کنید که باتوجه به دوربین مد نظرتون بایدبراتون مهم باشه :
2 سوال در مورد اين دوربين داشتم دوستانی که اين دوربين را دارند سپاسگذارم ميشوم پاسخ دهند
1- آيا اين دوربين فقط بصورت HD فيلمبرداری ميکند و امکان فيلمبرداری با کيفيت پايین تر را ندارد ( به منظور صرفه جويی در حجم فايل های ويديويی توليد شده و امکان زمان فيلم برداری طولانی تر ) .
2- مطرح شد که در canon رنگ های واقعی تر از اين دوربين هست.
آيا منظور اين بود که همانند sony رنگ ها تندتر و اشباع تر هست ؟
دوستان کسی تابحال برای این دوربین لنز Olympus TCON 17C 1.7x خریده؟
میدونین از کجا میشه گیر آورد این لنز رو و قیمتش چنده؟
سلام
من يه دوربين fz35 دارم كه 5 سال پيش گرفتم ميخواستم بدونم ورژن فريمور ان را كجا بايد ببينم و ايا فريمور ان قابل اپديت هست يا نه و اصلا لازمه اپديت كنيم ؟
متشكرم