نوشته اصلی توسط
AL102030
سلام دوست عزیز عذر میخوام که مزاحمتون میشم .از اونجایی که گفتید این دوربین رو خریدید گفتم اگه امکان داره راهنماییم کنید هیچ کدوم از دوستان که به ما عنایتی ندارند. اگه امکان داره میشه بگید که ایا از این دوربین راضی هستید یا نه؟ ایا با دوربین های کنن هم سطح هست ؟ قیمتش رو الان نمیدونید چنده ؟ ایا از عکس و فیلمش راضی هستید ؟؟ کیف یا رم نداره همراه خودش؟؟ اگه نداره ایا شما خریدید؟؟ عذر میخوامکه مزاحمتون شدم.ممنون میشم کمکم کنید .البته اگر حوصله جواب دادن ندارید اشکالی نداره ایشالا دوستان دست ما رو میگیرند.
با تشکر.
سلام
من هم این دوربین رو دارم ... گفتم شما رو راهنمائی کوچکی بکنم شاید بتونم کمی کنم برای تهیه دوربین
برای انتخاب به عنوان اولین دوربین دیجیتال انتخاب بسیار خوبی است .
میخوام به سوالات شما به صورت عددی پاسخ بدم ، شاید کار درستی نباشه اما بهرحال معمولا این نوع پاسخ گوئی ذهن بیننده رو بیشتر روشن میکنه . همه از 10
1- راضی هستید ؟ کاملا شخصیه ... اما برای من به اندازه 8/10 راضی کننده بود .. اون 2 نمره هم به خاطر نویز دوربین در عکاسی شب به علت نداشتن کفشک فلش میدم . که البته برای ما که فعلا عکاس آماتور هستیم مشکل خاصی نیست ...
2- همسطحی با دوربینهای کنون ؟ نمیدونم کدوم مدل منظورتونه اما اگر sx20 منظورتون هست من نمیتونم بگم این دوربین نسبت به کنون برتری داره همینطور برعکسش ... شما میتونید معیارهای خودتون رو با مشخصات این دو دوربین مقایسه کنید و جوابتون رو بگیرید ... مثلا مگا پیکسل ، فرمت فیلم برداری ، فرمت عکاسی ، باطری ( قلمی - لیتیموی ) LCD ، زوم و از اون جور مشخصات
3- قیمت رو شما حدود 460.000 تومن در نظر بگیر
4- کیفیت عکس رو در روز 8 و در شب 7 ... کیفت فیلمبرداری رو هم با توجه به AVCHD و تقریبا نداشتن محدودیت 9
5- همراهش رم نداره ولی کیف داره ، شارژر هم داره ( برای کنون باید بگیری شارژر AA )
6- چیزهائی که میتونی بخری : رم ، کیف وسائل جانبی و دوربین ، فیلتر یو وی ( احیانا فیلترهای دیگه ) ، باطری اضافه ، 3 پایه و ... ( که تقریبا همه اینها رو هم + شارژر باید برای مثلا کنون بخری )
اما دلایلی که این دوربین رو انتخاب کردم :
1- فرمت raw در عکاسی ... فرمت AVCHD در فیلم برداری (1280x720)
مشخصات فیلم برداری پاناسونیک
HD: 1280x720
-NTSC Mode: NTSC: 60p / PAL: 50p
-(AVCHD Lite, SH: 17Mbps / H:13Mbps / L:9Mbps ) / 30fps (Motion JPEG)
2-قیمت مناسب ( به نسبت اون موقع که هم قیمت sx20 بود )
3- طراحی بسیار عالی بدنه ، نسبت به کنون خیلی خوش دست تر و شکیل تره ( نظر شخصی )
4- وزن بسیار مناسبش 380 گرم حدودا
و یه سری چیزهای دیگه که شخصی تر میشه
یه چیزی دیگه ای که توی این فروم من یاد گرفتم اینه که هر چی بیشتر مقایسه و سرچ کنی بیشتر سردرگم میشی .. یه کم دیگه منتظر بمونی 2 تا مدل دیگه میاد و اونوقت مجبور میشی که بین اونها مقایسه کنی