والله من اطلاعات زیادی در مورد سونی ندارم اما اون چیزی رو که میدونم رو میگم بهتون
ببینید منم وقتی خواستم این دوربین رو بخرم فروشنده که اتفاقا نماینده اصلی PGF هم بود و نسبتا با اطلاع میزد دوربین رو روی نهایت زوم برد و عکس گرفت ، خب البته وقتی شما روی یه جسم که نهایتا 5 متر با شما فاصله داره زوم میکنی و عکس میگیری نتیجش نباید بد باشه ، طبیعتا شما هم تو مغازه این کارو کردی !؟ آیا عکس رو در کامپیوتر باز کردین و کراپ 100 درصدش رو دیدید ؟
وقتی جسم از شما فاصله گرفت مشخص میشه دوربین چی کارس . من با دوربینم از جسمی که شاید 2000 متر از محل ایستادنم فاصله داشته عکس بسیار واضحی گرفتم . اما بازم این چیزی رو ثابت نمیکنه
ولی مگه شما که دوربین رو برای منزل میخواید بگیرید چند مورد پیش میاد که لازم باشه از فواصل دور عکس بگیرید .
در تستی که سایت dpreview انجام داده در بسیار از موارد دوربین
fz28 رو برتر از این مدل hx1 و حتی sx1 دونسته ، به عنوان مثال :
In testing we found that these three cameras were pretty close in terms of usable resolution,
with the FZ28 clearly ahead of the HX1 and SX1 IS. You can see from these crops just how much more sharpening the HX1 is doing in-camera. These slight differences in resolution are going to be very difficult to see in normal usage, so you would not choose one of these cameras over another for resolution.
این که مغازه ها پیشنهاد بدن رو من نمیدونم دلیلش چیه ... شاید تعداد بیشتری سونی در انبار موجوده و میخوان اونها رو بفروشن ... شایدم گرونتره . ولی دلیل فنی اگه آوردن براتون اون رو ملاک قرار بدید .
این که این دوربین بهتره که نمیشه ملاک . منم میگم دوربین من از همه دوربینها بهتره
مگا پیکسل که زیاد مهم نیست ... توجه آنچنانی من و شما نباید بهش داشته باشیم .
در مورد این که ارزش بیشتر پول دادن رو داره یا نه خودتون بسنجید که چه لوازمی رو قصد دارید همراهش خرید کنید و چه لوازمی رو این دوربین ها همراه دارن . مثلا سونی شارژر داره یا نه ؟ اگر نه اون رو هم باید به قیمت تمام شدتون اضافه کنید .
ولی بنده قطعا انتخابم در این بین FZ35 هست . اصلا از ارگونومی دوربین سونی خوشم نیومد ... شکل ظاهری بسیار نامناسبی داره ( نظر شخصی ) و اینکه من چیز خاصی در این مدل نمیبینم LCD فکر کنم به طرف بالا باز بشه . و مد Panorama داره که خیلی بهتره شما تکنیک Panorama رو یاد بگیرید تا تکنولوژی اونرو .
در مورد فیلم برداری سونی هم 1280x720@30p که در مورد پاناسونیک 1280x720@60p هست .
شخصا H50 رو مناسبتر از HX1 میدونم . قبلا هم گفتم شاید بشه SX20 و FZ35 رو یک ردیف ارزیابی کرد و البته یک مدل از فوجی
انتخاب با شماست ... بازم میگم معیارهاتون رو مشخص کنید که چی هست ... بعد دوربینتون رو مطابقت بدید .