هنوز هیچ کس از زمان ورود دوربین SP-565 به بازار ایران و قیمت احتمالی خبری نداره؟
خود نیکسان هم جواب به درد بخور نمی ده....
هنوز هیچ کس از زمان ورود دوربین SP-565 به بازار ایران و قیمت احتمالی خبری نداره؟
خود نیکسان هم جواب به درد بخور نمی ده....
من هم یه 570uz گرفتم
خود دوربین 405 تومان
و رم2G سری M را 32 تومان
شارژر سونی اصل (مدل BCG-34HRMF4)همراه با باطری 2700 میلی آمپر 39 هزار تومان (باطری ها توی خود بسته شارژر بودند)
حدود 20 تا عکس تو محیط خونه گرفتم هم تو حالت اتو و هم تو مد P، نویز عکس ها تو ذوق می زنه، این نویز ها تو این رده دوربین عادی یا نه؟ کسی مقایسه ای از عکس های این دوربین با هم رده هاش سراغ داره؟ مثلا مقایسه با FZ18 یا سونی H50 یا NIKON P80 ????
دوستان من 6 ماهه که sp570 رو استفاده میکنم. یه سری توضیح و توصیه دارم که با اجازه ی اساتید عرض میکنم:
اول حساسیتهای بیمورد من موقع انتخاب دوربین!:
1. کفشک فلاش.
2.زوم 20x
3. تغذیه با باطری قلمی.
محاسن:
1. فوق العاده ارگونومیک و خوشدست و زیبا.
2. امکانات نرم افزاری و سخت افزاری عالی
3. کیفیت عالی عکسها.
4 واید فوق العاده.
معایب:
1. عدم اخطار دشارژ باطری! (اگه میتونید راهنماییم کنید...)
2. ظرافت بیش از حد لنز... انصافا دیگه ایرادی نداره!
احساس میکنم امکانات like ها بسیار به ندرت کاربرد پیدا میکنه. اگه الان خرید میکردم... nikon d60!
علي يارقلي
سلام
اگه دوستان خسته نشن، می خواستم بپرسم که 560 با 570، کارایی و منوهاش چقدر فرق داره؟ ظاهر 570 که هم قشنگ تره هم خوش دست تر، اما من با 560 کار نکرده ام، 565 هم که ظاهر و بدنه اش عین 560 هست. می خوام بدونم بدنه و منوهای 570 چقدر مزین حساب می شه. چون فعلا تصمیم دارم 565 بخرم
با سلام من فردا یه جشن تولد دعوت شدم که قراره عکس بکیرم
من یه انالوگ نیکون با لنز تله 70-200دارم ولی میخواهم برای اولین
بار با دوربین تازه خریدم (الم÷یوس 570) عکس بگیرم نمی دانم مد
عکاسی ررا روی اتو بگذارم یا .... چند تا با اتو انداختم ولی اصلآ
جالب نشدند در حقیقت افتضاح شدند به نظر دوستان میتوانم همان
تنظیمات انالوگ را با دیجیتال امتحان کنم برای ÷رتره
سلام
بهتر است به جاي مد اتو، از مد P يا در حالات پيش فرض SCN از مد indoor استفاده كنيد.
فلاش را نيز روي Slow synchronisation قرار دهيد.
باتريهايتان را نيز براي فردا شارژ كنيد :) البته شايد براي مراسم فردا نتوانيد عكسهايي را كه ميخواهيد بگيريد (به دليل عدم تسلط به دوربين) ولي قطعا" با كمي تلاش و صبر؛ در آينده عكسهاي خوبي خواهيد گرفت.
باقي سوالاتتان را نيز در مورد اين دوربين در تاپيك مخصوص خودش مطرح بفرماييد:
Olympus SP-570 UZ
ميشه اساتيد راهنمايي كنن كه چطور بايد روي لنز اين دوربين فيلتر پلاريزه نصب كرد؟
و براي خريد فيلتر آيا مشخصات خاصي رو بايد بدونم؟
علي يارقلي
با اين اداپتور گمونم كلي بايد زوم كرد كه خود اداپتور تو كادر ديده نشه درسته؟ فكر ميكردم بايد شكل اداپتور مخروطي باشه و در انتها بازتر بشه.
يك سوال ديگه هم اينه كه فايلهاي raw دوربين من كه فرمتش orf هست با وجود اينكه تو فتوشاپ براي open كردن اين فرمت هم معرفي شده باز نميشن. مشكل چيه؟
علي يارقلي