قيمت اين دوربين در سايت camshop.ir
425 هزار تومان
کد:http://www.camshop.ir/productview-fa-123-123.htmll
ویرایش توسط unforgiven : Sunday 25 January 2009 در ساعت 23:14 دلیل: درج لينك
Nikon D7000 + Nikon AF-S DX 55-200mm
Olympus SP 570 UZ
فکر کردن به راه حل ها لازمه پیشرفت است نه فکر کردن به مشکلات
یکی از مزایای این دوربین که تو عکاسی های از داخل خونه می شود عکس های خوبی با آن گرفت، داشتن وایت بالانس های متنوع و مناسب و مد های فلاش متنوع که می توان با انتخاب مدهای مناسب (حتی در حالت اتو خود دوربین) عکس های خوبی گرفت بدون دردسر :cool:
Nikon D7000 + Nikon AF-S DX 55-200mm
Olympus SP 570 UZ
فکر کردن به راه حل ها لازمه پیشرفت است نه فکر کردن به مشکلات
سلام به همه ی دوستان.
گمونم من از اولین کسانی بودم که sp570 گرفتم. 5-6 روز بود به ایران اومده بود. و همچنان ازش استفاده میکنم.
در کلاس slr-like واقعا عالیه! بخدا خوشدستیش کلی مزیته!
فقط یه کمی از لحاظ شفافیت رنگها جلوی سونی کم میاره که اونم اگه saturation رو براش تا +3 بالا ببرید درست میشه. گرچه همه میگن نباید رو دوربین saturation رو اعمال کرد اما من مشکلی ندیدم.
علي يارقلي
سلام
آقا درسته که فقط 10 ثانیه فیلم برداری میکنه اگه اینجوری باشه که افتضاحه
من خیلی به استایل این دوربین علاقه دارم (داشتم) و قصدم خرید یک s-like بود روی
این دوربین زوم کرده بودم و از اونجا که فیلمبرداری برام مهم بود متاسفانه ...
مثل اینکه باید روی Sony DSC-HX1 حساب باز کنم.
هیچ راهی نداره 570 olympus فیلم برداریش بیشتر بشه :confused:
کی این حرفو زده؟؟؟
من که اصلا به فیلمبرداریش اهمیت نمیدم!!! اما تا 1 دقیقه فیلم گرفتم با رم 1 کلی هم جای خالی براش موند. تو دفترچه اش دقیقا نوشته با رم 1 چقدر فیلم میگیره. گمونم با بهترین کیفیت دور و بر 15 دقیقه.
اگه عشق عکاسی باشی به فیلمبرداریش اهمیت نمیدی. من الان دارم از ماکروی عالیش لذت میبرم و عکس از گلهای کوچیک بهاری میگیرم.
علي يارقلي
با سلام من یه دوربین فیلمی نیکون دارم که عکسهایی با ان گرفته ام خیلی با کیفیت است (از دید اماتور)
ولی چند وقتی است یه 570 گرفتم ولی هنوز عکسی که مورد دلخواه من اماتور باشد را با این دوربین
نگرفته ام سئوالاتی دارم
-ایا تصویری که در ال سی دی دوربین قبل از عکس گرفتن می بینیم معیار کیفیت عکس هست
ایا در محیط بسته مانند خانه با نور لامپ حتمآ از فلاش باید استفاده کرد
ایا تنظیماتی که با دوربین فیلمی عکس میگرفتم با این دوربین در حالت دستی کیفیت قابل قبولی دارد
در اخر برای عکسهای مناسبتی مثل تولد از چه مودی استفاده کنم وایا افزایش نوردهی جبران عکس بدون
فلاش را میکند.چقدر سئوال کردم ببخشید
من با فیلمی نیکون کار نکردم اما در کل نیکون و کنون حرفه ای رو با بقیه مقایسه نکنید.
تصویر ال سی دی خیلی معیار خوبیه (حداقل تو این دوربین)
من به ندرت از فلاش استفاده میکنم. حتی یه سری کامل عکس توی غار بدون فلش گرفتم.
تنظیمات این دوربین رو مجدد تجربه کنید.
iso رو بیشتر از 400 نبرید. مد shutter priority رو استفاده کنید. چون بچه ها جنب و جوش دارن تو مجلس باید سرعت شاتر رو بالا ببرید. اینطوری خود دوربین طبق شرایط نوری دیاف رو تنظیم میکنه. از hystogram حتما استفاده کنید (چند بار زدن دکمه ی display)
اگه قلق دوربین دستتون بیاد با مد M بهترین عکسا رو میگیره. فقط باید سرعت عملتون رو تو استفاده ببرید بالا و تجربه ی تنظیمات این دوربین دستتون بیاد. من همچنان ازش راضیم! البته فقط با مد M کار کردم تاحالا... اتوماتیکش جالب نیست...
علي يارقلي