دوست عزیز ممنون از راهنماییتون! میشه لطف کنید و قیمت لنز رو هم بگید!؟
خیلی قیمتش زیاده! من اون دو لنز رو به خاطر قیمت پایینترشون مد نظر داشتم! اما ممنون!
ریویو این لنز در وبسایت steves-digicams.com همراه با نمونه عکس در سایز اصلی
Pros
* Very well built
* Comfortable controls
* Fast AF thanks to the USD motor
* Full-time MF allows for quick and easy AF override
* Capable VC system
* Compatible with both Full frame and Crop bodies
* Awesome PriceCons
* Heavy, a tripod mount would come in handy
* Zoom ring is not usable when lens hood is reversed
* Small amount of CA visible in photos when pixel peeping (viewing at 100%)
* Zoom ring had a bit too much resistance in my opinion
* AF/MF and VC controls are very easy to accidentally bump and change modesکد:http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/tamron/sp-70-300mm-f40-56-di-vc-usd/steves-conclusion-samples.html
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
دوست عزیز این لنز ایران اومده؟ قیمت شم لطف میکنید بگید؟
دو رویو از این لنز
- رویوی فتوزون (روی بدنه فول فریم)
http://www.photozone.de/canon_eos_ff...70300f456eosff
گویا اغلب پارامترها در حد مقبولی است, فقط بوکه مخدوش و نچسبی!دارد که البته برای یک 300-70 عجیب نیست.
در کل کمی آن را بهتر از مشابه کننی اش دانسته (با نیکون مقایسه نشده)
_______________________________......The question of the day is, of course, whether it can beat or at least match the quality of its direct competitor - the Canon EF 70-300mm f/4-5.6 USM IS. Well, it gives and takes a little. Optically they're very close with slight advantages on either side depending on the specific aspect. However, the Tamron has a certain edge with respect to AF as well as build quality so it represents a slightly better value offer.
- رویوی LensTip
http://lenstip.com/1886-news-Tamron_...ns_review.html
اینجا هم از آن ابراز رضایت زیادی شده و تنها مشکلش را مقدار CA آن دانسته
Pros:
* huge and solid barrel,
* very good image resolution in the frame centre,
* good or decent image quality on the edge of the frame,
* low distortion,
* slight coma,
* well-corrected astigmatism,
* imperceptible vignetting on APS-C/DX,
* silent and efficient autofocus.
Cons:
* significant chromatic aberration in the whole focal lengths range,
* image resolution at 300 mm could have been at least a bit better
ظاهرا نمایندگی تامرون رو شرکت آفومار به عهده گرفته ( تو سایت رسمی خود تامرون هم نام آفومار هست ) من زنگ زدم و میگن که این لنز از ابتدای سال 90 وارد ایران میشه و حدودا بین 500 تا 600 ( حالا ی ذره بالا پایین ) قیمت داره
ریویوو هاش هم که تو اینترنت نگاه میکردم مثل اینکه لنز خوبی هست ( در حدی که چند جا هم اونو در بعضی موارد نسبت به 70-300 is کانن بهتر میدونن )
به نظر من این مدل 70 -300 تامرون بد جور برای همتای کاننی خودش شاخ و شونه کشیده
شما نگاه کنید فلسفه وجود سیگما و تامرون در واقع به دست گرفتن بازار ارزان قیمت های نیکون و کانن است ( کسانی که شاید بودجه برای خرید لنز های کانن و نیکون ندارن ) ولی تو بعضی از رنجها شون که در برند کانن یا نیکون مثل اون تقریبا نیست ( مثلا 17-70 سیگما ) میان و کیفیت بالایی رو ارائه میدن
تا الان هم بهترین 70-300 کانن همون مدل is دارش بود پس سیگما و تامرون ( به نظر من ) طبق سیاستشون از نظر قیمت و کیفیت پایین تر از اون دو تا برند قرار داشتن ولی الان که کانن 70-300 سری L زده و 1.5 میلیون پولشه خب طبیعتا اونا هم کمی کیفیت رو و در نتیجه قیمت رو میارن بالا ( Tamron 70-300 DI VC ) قیمت آخرین 70-300 تامرون قبل از این (DI LD ) نهایت 250 بود اما الان حداقل 2 برابر افزایش قیمت ( پس لابد این لنز ی چیزی داره )
من خودم با 70-300 کانن عکاسی کردم ( خودم ندارمش - ی چند وقت دستم امانت بود ) من که فکر نکنم این مدل تامرون از همتای کاننش کم بیاره
از قرار معلوم این لنز اول با مانت نیکون و بعد با مانت کانن عرضه میشه
فکر کنم امسال بشه این لنز رو تو نمایشگاه تجهیزات عکاسی که تو اردیهشت ماه برگزار میشه دید