بله واقعاً لنز عالییه. بهترین جنبه این لنز سیستم کنترل لرزش اونه که خیلی خوب کار میکنه. با روشن بودنش من براحتی عکسهایی واضح و شارپ با سرعت شاتر 1/15 در فاصله کانونی 300 میلیمتر میتونم بگیرم. من قبل از این فقط همون لنز کیت نیکون 18-55 داشتم که سیستم VR اون در برابر VC تمرون یک شوخی بیش نیست.
کاوه.
Nikon D3100
خاطره می شود.
چشم در اولین فرصت حتماً.
در مورد mail in rebate یک نوع تخفیف هست که برخی از شرکتها ارائه میدن به اینصورته که بعد از اینکه لنز رو خریدید و تصمیم گرفتید که نگهش دارید شماره سریال اونو از روی کارتن میکنید و به همراه یک فرم درخواست تخفیف و فاکتور خریدش به آدرس شرکت تمرون میفرستید و اونها هم یه چک صد دلاری به آدرس خونه میفرستند.
کاوه.
Nikon D3100
خاطره می شود.
در مورد این لنز مانت کنونش کسی تجربه ای راهنمایی اگه بکنه خوبه شدیدا نیازمندیم. چون من دارم بهش فکر میکنم (اول می خواستم 55-250 کنون بخرم ولی یکم کیفیت خروجیش منو نامید کرد. البته کاملا نسبت به قیمتش می صرفید.) این لنز رو تعریف ازش زیاد شنیدم و تو سایتا هم مقایسه شو دیدم اما کسی اگه داشته یک مقایسه عملی با یک لنز همرده کنونی بفرماید یک بسیار متشکر میشیم. فوکوس و لرزش گیرش چطوره؟ راستی قیمتش چنده من تو بازار پیداش نکردم.
سلام:
لنزهای تامرون تحت گارانتی آفومار هست ومیتونید خریداری کنید.
دوستان
بین این لنز و 18-200 کنون کدوم رو ترجیح می دید؟!
متوجه هستم که همرده نیستن اما به نظر میاد کیفیت اپتیکی این لنز خیلی سرتره!