سلام دوستان ارزش خرید این لنز نسبت به 70-200 نیکون vr2 چقدره ؟
سلام دوستان ارزش خرید این لنز نسبت به 70-200 نیکون vr2 چقدره ؟
از vr2 بهتره اما به خوبی مدل جديد نيکون نيست
اگر قيمت رو هم در نظر بگيريد از هر 2 بهتره
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
vr2 نيکون هم focus breathing زيادی داشت هم اينکه سر 200 ميليمتر شارپنس کمتری به نسبت رقبا داشت
سری جديد شارپنس خيلی خوبی داره
از نظر فنی سری جديد نيکون بهتره اما اگر قيمت رو هم در نظر بگيريد تفاوت در حدی نيست که 2 برابر پول بديد واسه همين به نظر من از هر 2 بهتره
من سری قديمی رو داشتم و راضی بودم
لنز کانون خودم رو 1200 دلار خريدم و اگر ميخواستم 2000 دلار پول لنز نو بدم 100% تامرون ميگرفتم و با بقيه پولش يک لنز ديگه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
اساتيد محترم، ريوو يا مطلب جديدي از اين عضو تازه وارد، ديدين؟ به اشتراك بذاريد استفاده كنيم
یک ریویوی بسیار خوب از این لنز و مقایسه با Canon 70-200mm f/2.8L IS II:
https://dustinabbott.net/2017/04/tam...2-a025-review/
این لنز فراتر از حد تصور ظاهر شده و در مواردی کیفیت بسیار بهتری نسبت به مدل کنونی داره.
حتما ریویو را کاملا مطالعه کنید.
« حامد محمدی »
اینستاگرام
اتفاقا AF needed fine-tuning with USB-dock on my copy. از نقاط قوت است، چون شما قادر خواهید بود در فوکامهای و فواصل مختلف جدا کالیبره کنید، این یعنی دقت خیلی بیشتر:
Tamron-70-200-G2-Calibration.PNG
« حامد محمدی »
اینستاگرام
در ریویو مذکور در مورد موضوع The Focus Breathing گفته که لنز جدید تامرون در ۲۰۰ میلیمتر کادری معادل ۱۷۰ م.م به شما میدهد.
منظور این پاراگراف رو متوجه نشدم
It means that backgrounds will be more blurred because of great focal range compression. The only potential upside that I can see is that if you are situation where you are trying to fit more in the frame (and have no room to back up), you can actually get more in the frame with the Tamron than the Canon, as the Canon “breathes” in the opposite direction and frames tighter than 70mm at closer focus distances – as this photo shows
"بدین معنیست که به دلیل داشتن فوکال بالاتر محوی بکگراند بیشتری خواهد داد (احتمالا منظور فوکال بلند تر کنن.... به مضمون جمله قبل بستگی دارد )
تنها مزیت بالقوه (تامرون ) که میتوان دید اینست که اگر در موقعیتی قرار دارید که ناچارید المان های بیشتری در کادر بگنجانید و فضای کافی برای عقب تر رفتن ندارید با فوکال 70 mm با لنز تامرون کادر بازتری خواهید داشت نسبت به کنن (نقل به مضمون) به لیل اینکه فوکس بریثینگ کنن در جهت عکس و کادر بسته تر از کادر واقعی 70 mm خواهد بود در نزدیک ترین فاصله فوکس همانطور که این عکس نشان میدهد ."
نظر شخصی :
تصور فوکس بریثینگ کنن در جهت عکس یعنی افزایش فاصله کانونی اشتباه است . این لینک رو ببینید
https://www.youtube.com/watch?v=XP5-...dngvv1oNszvMvS
ویرایش توسط Mehrdad-PL : Tuesday 25 July 2017 در ساعت 22:07 دلیل: افزودن لینک
سپاس از شما.اگر برایتان امکان دارد مطالب ریویوی ذکر شده بصورت خلاصه به اشتراک بذارید تا من وبقیه دوستان استفاده ببریم.