سلام دوباره به دوستان عزیز.
تقریبا مدتی میشه که لنز رو دارم بررسی میکنم و به نتیجه ی خوبی راجبش رسیدم.
یک تصویر میذارم ازش و سعی میکنم روز به روز عکس گرفتم تو سایت بذارم تا دوستان در مورد کیفیت و جزییات عکس خودشون کاملا آگاه بشن.
در مورد کیفیت عکس ها خودم میتونم بگم واقعا عکس ها شارپ هستن و هیچگونه مشکل اپتیکی از جمله CA و آبیراهگی و اعوجاج و ... تا بحال توجه منو جلب نکرده و جزییات عکس ها خیره کتتده هست. به جرات میتونم بگم به جز فوکال ۲۰۰ میلی متر در بقیه فوکال ها کاملا شارپ تر و بدون مشکل هست حتی نسبت به ۷۰-۲۰۰ اف۲.۸ مارک ۲ کانن.
سیستم فوکوس در حد چند میلی ثانیه شاید از فوکوس کانن کند تر باشه اما واقعا در دنیای واقعی و حین عکاسی هیچ موفع نمیشه اون تفاوت رو حس کرد و میشه گفت تقریبا یکسان هست. اما دقت سیستم فوکوس کمی از مدل مشابه کانن ضعیف تر هست و به همین خاطر تهیه کنسول یا همون داک تامرون جهت تنظیمات فوکوس توصیه میشه.
من تقریبا میتونم بگم از هر ۱۰ شات ۸ تاش فوکوس دقیق داره.
اما نقطه خارق العاده این لنز لرزشگیر واقعا موثرش هست. من تو فوکال ۲۰۰ میلی متر روی دوربین کانن ۷دی مارک ۲ که کراپ هست و فوکال معادل 320 میلی متر رو ارائه میده حتی تو سرعت شاتر 1/20 هم بدون هیچ گونه مشکل و روی دست عکس ثبت کردم که کاملا شارپ و عالی هست نتیجش. (همونطور که تامرون گفته لرزش گیر این لنز 5 استاپ هست که 1 استاپ بیشتر از کانن هست)
ولی سیستم فوکوس و لرزشگیرش کمی صدا داره. به راحتی وقتی از ویزور میخوایین عکس رو ثبت کنین مخصوصاً صدای لرزشگیر رو میتونین بشنوین .
این یه بررسی کلی هست که تو این مدت میتونم ازش کسب کردم و واقعاً نسبت به قیمت این لنز بسیار عالی عمل میکنه و قطعاً راضی تون میکنه و شاید بتونم بگم میتونه انتخاب اولتون باشه در برخی جا ها نسبت به کانن.