سلام
ممنون ميشم اگر نمايندگي لنزهاي تامرون را معرفي كنيد و شماره تلفن نمايندگي لنزهاي تامرون را لطف كنيد.
سلام
ممنون ميشم اگر نمايندگي لنزهاي تامرون را معرفي كنيد و شماره تلفن نمايندگي لنزهاي تامرون را لطف كنيد.
فكر ميكنم در مركز تجهيزات حرفه اي عكاسي بتوانيد لنزهاي تامرون را پيدا نماييد يا حداقل در مورد نمايندگي اش اطلاعاتي كسب كنيد:
تلفن: 88810406
من تو فروشگاه كانن 1 بلوار كشاورز تعدادي از لنزهاي تامرون رو ديدم وفروشنده گفت كه نمايندگي اين لنز ها رو دارند مي تونيد يه سري بزنيد.راست و دروغش پاي خودشون!!!
اسماعيل حميديCanon EOS 350D + EF-S 18-55mm + Sigma 17-70 mm + Speedlite 220EXCanon Poweshot G5Canon EOS 300V + EF 28-90mm
سلام يكي از دوستان من قصد خريد tamron 28-75 f/2.8 رو داره براي ماونت كانن. كسي ميدونه اصولا لنزهاي تمرون رو كجا ميشه پيدا كرد؟ تجهيزات حرفه اي براي ماونت كانن نداشت.
سها تفرشی
یک سری هم به نیکون ولیعصر بزنید جایی که بیشترین لنز تامرون رو دیدم همینجاست.اکثراً مانت نیکون میاره اما کانن هم گاهاً میشه بینشون دید.
به تازگی شرکت آفومار تبلیغاتی منتشر کرده است که در آن عنوان شده لنزهای تامرون ( برای تمامی مونت ها ) را آماده فروش دارد.هنوز از صحت این ادعا اطلاعی ندارم.فقط تبلیغات این شرکت را دیدم.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
امروز وب سایت جدید شرکت Tamron راه اندازی شده است.
در صفحه اول در قسمت Middle East نام ایران دیده می شود ! و به عنوان نماینده رسمی شرکت آفومار معرفی شده است.
کد:http://www.tamron.com/en/
یه نمایندگی کنون (فکر کنم نمایندگی آفومار) در خیابان سهروردی بود که لنزهای تامرون را داشت .نمی دونم هنوز هم تامرون داره یا نه.در جمهوری و ناصر خسرو 2 مغازه هست که لنزهای تامرون را دارند ولی من این لنز رو میان لنزهاشون ندیدم.
NikonD700&D3200*Nikkor24-70*Nikkor70-200VRII*Tokina11-16*2sb800+2Sb600*Slik 500