کاوه جان سونی هنوز اعلام نکرده کدوم لنز هارو باید پس آورد بخاطر مشکلات فنی؟:) ( شوخی بود فقط)
کاوه جان سونی هنوز اعلام نکرده کدوم لنز هارو باید پس آورد بخاطر مشکلات فنی؟:) ( شوخی بود فقط)
سلام...
نه جون من ورقا حال نمیکنی با این لنز ، خدایی آخر لنز ، خیلی عکس هاش زیباس.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه جان خیلی زیباست عکسی که گذاشتی. هم سافت هم تمیز:)
ولی انگار عکاس خوب فوکوس نکرده . خوشحال میشم عکسایی که خودت با دوربینت می گیری را هم اینجا قرار بدی ببینیم.
با سلام خدمت همۀ دوستان عزیز،
من مدتی است که یک دستگاه سونی سایبرشات اچ-5 خریده ام و از کیفیت عکس ها و تنظیمات آن بسیار راضی هستم.
اما در مورد لنز های قابل اتصال به آن چیزی نمیدانم .چه انواعی وجود دارد و چه قیمت هایی دارند.
لطفاَ راهنمایی ام نمایید.
از همه سپاسگذارم.
[COLOR="RoyalBlue"]----------------------------------------------8) --------------------------------------------------[/COLOR]
تا تو بامنی زمانه با من است
سلام...
دوست عزیز این دوربین جز دوربین های لایک است و امکان نصب لنز بر روی آن وجود ندارد و لنز ها فیکس هستند.
ما میتوانید از تله کانورتور و واید کانورتور هایی که در بازار موجود است استفاده کنید ، مدل هایی که امکان نصب دارند هم در دفترچه ی دوربین موجود است...
اما این تله و واید کانورتور ها بسیار بر روی تصویر اثر میگذارند و باعث اعوجاج آن میشود...
در مجتمع پایتحت یک فروشگاه در طبقه ی دوم و یا سوم ( یادم نیست ) از این کانورتور ها دارد...
چارت تله و واید کانورتور ها......
[IMG]http://i11.*******.com/6bk2zgz.jpg[/IMG]
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Monday 28 May 2007 در ساعت 17:50
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
این لنز Sony AF DT 18-250mm F3.5-6.3 SAL-18250 انگار جدیدا release شده و با این لنز
Tamron AF 18-250mm F/3.5-6.3 Di II LD Aspherical (IF) A018 هم خیلی شباهت داره بجز قیمت که سونی یه مقدار گرونتره . میخواستم بدونم ایا تفاوت خاصی بین این دو هست یا نه؟و کدوم یک توی ایران راحت تر قابل خریده؟
این دو لنز دقیقا یكی هستند...
این لنز های به سفارش سونی توسط تامرون و با برند سونی تهیه میشود..
قبلا نیز چند لنز دیگر مثل 11-18 و 18-200 توسط تامروز برای سونی تهیه شده بود...
میگویند كیفیت ساخت لنز های سونی بهتر از نمونه های تامرون است..به دلیل QC سختگیرانه تر سونی...
خرید لنز های تامرون در ایران با دردسر همراه است.
اما
سونی را راحت در تهارن میشود پیدا كرد...البته بعد از حضور كامل در بازار جهانی...دوست داشتید تهیه كنید در پیام خصوصی بفرمایید آدرس فروشگاه را خدمتتان میدهم...
کاوه قبادیExposure.ir
سلام به همه ی دوستان و مشتریای عزیز !
(من همون فروشنده ی كذایی سونی پایتختم !)
حدود 3 ماهی میشه كه آلفا 700 رو گرفتم برا خودم ! و 2 تا خبر خوب براتون دارم ! (شایدم بد !
اول اینكه كیفیت عكس هاش با الفا 100 قابل مقایسه نیست ! حالا وقتی عكساشونو با هم میبینم به نظرم عكسای الفا 100 رنجه میاد و رنگها خیلی طبیعی تر شده !
دوم اینكه دارم بعضی از لنزامو می فروشم تا لنزای زایس رو بخرم !
الان كونیكا مینولتا 28-75 مم f2.8 و مینولتا 75-300 و سونی 16-105 برام مونده هنوز...قیمتشون خوبه...
اگه قبلا منو دیده باشین میدونین از لنزام بیشتر از چشمام مواظبت می كنم !
اگه علاقه دارید بهشون با من تماس بگیرید... 09122028794
برای همگی آرزوی موفقیت دارم.
كاوه.
راستی در مورد 18-250 !!!
تا جایی كه من اطلاع دارم (از دوستانم توی سونی) این لنزا coating متفاوتی دارن همین طور جنس بدنه شون با هم فرق داره...سرعت فوكوسشونم مثل هم نیست !!! (سونی و تامرون)
من هنوز از هیچكدومشون استفاده نكردم ولی فكر میكنم عكسا كاملا متفاوتی بگیرن
نقد لنز های 18-70 و 16-105 سونی
توسط اقای Andy Westlake نویسنده نقدهای لنز سایت Dpreview
کد:http://www.dpreview.com/lensreviews/sony_18-70_3p5-5p6_m15/البته فک میکنم در حق 18-70 کمی کم لطفی کرده..کد:http://www.dpreview.com/lensreviews/sony_16-105_3p5-5p6_m15/
تا نظر دوستان دارای این لنز چی باشه...
حمید جسمی