لنز Tokina 70-200mm F4 هم معرفی شد.
Tokina officially announces image stabilised 70-200mm F4 telezoom: Digital Photography Review
لنز Tokina 70-200mm F4 هم معرفی شد.
Tokina officially announces image stabilised 70-200mm F4 telezoom: Digital Photography Review
فقط نمیدونم چرا وقتی میشه نیکون 200-70 اف 4 را با 1300 دلار خرید چرا باید کسی 1500 دلار برای این لنز بده. مخصوصا که نسخه نیکونی هیچ نقطه ضعفی نداره ...
با توجه به کیفیتی که از لنز های توکینا دیدم توقعم از این لنز هم خیلی زیاده ....
قیمتی که برای این لنز در نظر گرفتن 1500 دلار هست.
AT-X 70-200mm F4 PRO FX VCM-S
توضیحات:
کد:http://www.tokina.co.jp/camera-lenses/news/at-x70-200mm.html
سمپل ها:
کد:http://www.kenko-tokina.co.jp/tokina/atx70-200.html
چارت های MTF:
مهدی
همین یکی کم بود!!!
ضمنا نیکون اف۴ وزنش۸۵۰ گرمه درمقابل ۹۸۰ گرم توکیناولیکن دهانه توکینا۸۲ هست دربرابر۷۸ م م که بااین قیمتهاواوصاف عقل میگه بایدتوکینا خروجی بسیارخوب وبه مراتب بهتری داشته باشه.درغیراینصورت چه کسی برای برند متفرقه وسنگینترحاضره۲۰۰$ بیشترهم بده؟!
۲-البته من باورژن کنونی هم مقایسه نکردم ولی مطمينم درورژن کنونی شرایط برای توکیناسختتر هم هست!
۱-هنوزمنتظریک لنزسوپرتله پرایم ارزان ازبرندهای متفرقه هستیم،اما خبری نیست.نمیدانم چرا؟
ممنون
کیاوش جان راستش ارتباط سایز دهانه و کیفیت لنز را فکر نمی کنم بشه فاکتور و شاخصه ای مورد اعتماد دونست. جالبه که اون چیزی که به عنوان دهنه لنز معرفی میشه حتی قطر المان نهایی لنز هم نیست. لنزهای زیادی هستند که سایز فیلتری دارند که بسیار بزرگتر از قطر المان آخری است. سایز المان اخری هم به طراحی خاص هر لنزی بر میگرده و ممکنه مثلا هر 15 تا المان عدسی های داخل یه لنز بزرگتر از دیگری نباشند و مثلا چنتاش کوچکتر و بزرگتر باشه. حالا ما فقط قطر آخریش را میبینیم.
فکر میکنم قیمت نهایی این لنز هم پایینتر از 1500 دلار بشه. من به شخصه اگه به فرض این لنز کمی بهتر از نسخه نیکونی باشه خرید نسخه نیکونی را ترجیح میدم مخصوصا که بسیار لنز خوبی هم از آب در امد. با اف 4 هم کسی انتظار بوکه creamy و فلان هم که نداره که بگیم مثل تفاوت لنز جدید سری A سیگما 50 1.4 است و تفاوتش با نسخه های دیگه.
ببخشید من درست متوجه نشدم هر چند باید متوجه میشدم که شما این حرف را نمیزنید :)
بهر حال خوبه اینکه چند تا انتخاب میتونیم داشته باشیم شاید لنز خوبی باشه