خوشحال میشم نظر بدید.
خوشحال میشم نظر بدید.
D300s - F 1-8
D300s - f 1.8
ویرایش توسط BobCat : Sunday 2 May 2010 در ساعت 04:31
D300s / F 1.8
نظر به پست های 92-93-94
جناب BobCat
سلام
در این سه پست شما تقریبا یک مفهوم به ذهن مخاطب خطورمیکنه و فکر میکنم ارائه یکی از این سه ثبت مثلا پست شماره 92 به تنهایی کفایت میکرد.
در ضمن هر چقدر دقت کردم بنده وضوحی در سوژه اصلی که علی الظاهر بایدانسان باشه نیافتم آیا این عدم وضوح یا به عبارت دیگر عدم فوکوس بودن تعمدی بوده؟ که اگر بلی لطفا دلیل را بفرمائید و اگر خیر باید دقت بیشتری میشد چون فضا و کادر پتانسیل بیشتری برای اجرای یک ثبت ضد نور را دارا میباشد.
دلشاد باشید
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
از یک سوژه سه قاب بستم تا اگر کسی نظری داد بنده از نظریات استفاده کنم .
لنز مورد استفاده بنده 50 mm بوده بدون لرزش گیر با f 1.8 ، نور محیط فوق العاده کم بود و من با چشمهام به زور سوژه رو میدیدم ، برای کولی ندادن به سرعت ایزوی بالا مجبور شدم تاوان سرعت شاتر پایین رو بدم ، دوربین هم رو دست بود و دستهای منم زیاد می لرزند ، بیش تر از این نتونستم لرزش رو کنترل کنم از 10 فریم عکس این واضح ترینش بود .
با تشکر از نقد علمیتون - BobCat
دوست عزیز جناب BobCat ,با سلام و خوشامدگویی
- همه ما از بعضی از صحنه ها چند شات با کادر و زاویه و نورسنجی مختلف ممکن است بگیریم, ولی بهتر است از بین آنها یکی را که بهتر میدانیم انتخاب کنیم و به نمایش بگذاریم.
- عکسی را که خودمان به لرزش دستمان و وضوح ناکافی آن واقفیم, چه اصراری به آپلودش هست؟
- بعضی از شرایط برای عکاسی کلا ً نا ممکن است, که باعث میشود از خیر گرفتن عکس بگذریم, اما عکس شما با ایزوی 320 و 1/4 ثانیه گرفته شده که با توجه به دوربینتان به راحتی میتوانستید از ایزوی حتی 3200 هم استفاده کنید و عکس خوبی داشته باشید (بخصوص که جزییات خاصی هم در عکس وجود ندارد).
- و در آخر استیل مدل که بسیار خشک و روبوتیک است, حس خاصی را (حداقل به بنده) القا نکرد (نه ترس, نه نگرانی یا ...)
به امید عکسهایی بهتر :)
قربان اومدید به ایزوی بالا کولی ندید رفتید زیر بار پتانسیل بد و وضوح و شارپنس پایین
ایزوی بالا در نتیجه نویز بالا را می توان تصحیح کرد ولی آیا موارد فوق قابل تصحیح هستند؟
موفق باشید
با جناب قدیری راد خط رو خط شد.
با تشکر از نقد های دوستان عزیز حتما در عکس های بعدی عکس گزیده رو انتخاب می کنم و نکته های گفته شده را مد نظر قرار داده و رعایت می کنم ، البته سوژه من کلا آدم خشکی بود و اشکال از من نبود شوخی بود ، شاید این عکس کمی حس ترس رو بهتون رو بده
http://www.akkasee.com/forum/showthr...693#post163693 .
موفق باشید آقایان ssobhdel و Mashhadi Vahid .
سوالی هم دارم ، اینکه شما اطلاعات عکس من رو مثل سرعت شاتر و ایزو از کجا فهمیدید ؟
ویرایش توسط BobCat : Sunday 2 May 2010 در ساعت 22:07