سلام دوست عزیز ممنونم از راهنمایتون اما بحث نرم افزار نیست من منظورم اندازه گیری دقیقه شما می دونی یک هواپیما وقتی از باند بلند می شه بسته به شرایط مختلف و با هماهنگی برج مراقبت ارتفاع را تنظیم می کنه،بله هواپیما ها یک کریدور بین الملی برای پرواز با یک ارتفاع مشخص و سرعت مشخص دارند اما بسته به خیلی از موارد ممکنه تغییر ارتفاع بدهند یا حتی تغییر سرعت و خیلی مطالب دیگری که بحث اش اینجا نیست سوال من اینه که 13 کیلومتر ارتفاع زیادیه و من منظورم اینه که ایا این لنز قادره در چنین ارتفاع ایی چنین عکسی را ثبت کنه به این درشتی(حالا از بحث کیفیت بگذریم).اگر بر اساس حدث و نرم افزار یا اطلاعات کریدری فاصله تا هواپیما بیان می شه من فکر نمی کنم نتیجه درست باشه شاید این هواپیما مثلا در لحظه عکاسی در ارتفاع 2 کیلومتری بوده باشه و در حال صعود کردن. واسه همین می گم اگر ادم از لیزر و فاصله سنج های دقیق برای اندازه گیری استفاده کنه می تونه به صحت اطلاعات اش اطمینان داشته باشه اما براساس اطلاعات ازپیش تعیین شده نه فکر نمی کنم،حالا اگر یک جسمی روی زمین باشه اندازه گیری مسافت تقریبا اسونتره اما در ارتفاع حتما به ابزار دقیق نیاز هست البته بنده قصد جسارت به شما را ندارم چون یک سری تست برای قدرت بزرگنمایی بروی لنز ها و دوربین های شکاری انجام دادم و در سایت ها نتیایج ان را منتشر کردم از این جهت قدرت درشت نمایی و زوم این لنز برام تعجب اوره و می خواستم اطلاعات دقیق از میزان پوشش این لنز در فواصل دوردست داشته باشم
درود بر شما
همون طور که دوستمون هم اشاره کردن نرم افزار flightradar به صورت زنده و آنلاین ارتفاع و سرعت هواپیمارو نشون میده.این مشخصات از تجهیزات ناوبری هواپیما گرفته میشه و میزان خطاش خیلی کم هست.در واقع این همون اطلاعات پروازی است که تمام برج های مراقبت دارن ازش استفاده میکنن.
من مدت زیادی هستش که دارم از این برنامه استفاده میکنم و با اطمینان بهتون میگم اطلاعاتش درسته.البته من نوشتم ۳۸.۰۰۰ پا برای رند شدن وگرنه در اون لحظه ممکنه نرم افزار ۳۷.۹۵۰ نشون داده باشه.
این برنامه امکانات بسیار زیادی داره که اگر خودتون باهاش کار میکنید متوجه میشید.البته از سایتش هم میتونید به صورت انلاین این اطلاعات رو بگیرید.
نمونه اطلاعات سایت:
.
.
نمونه اطلاعات اپ:
امیدوارم قانع شده باشد
متوجه عرضتون هستم شاید من نتونستم منظورم را درست برسانم خب کمی شرح می دم شاید قضیه روشن بشه یک عکاس با لنز مورد نظر یا بصورت تصادفی از صحنه پرواز هواپیما عکس می گیره که در این صورت اطلاعات پرواز را نداره مگر اینکه با خلبان یا عوامل پرواز درون هواپیما یا برج مراقبت بصورت انلاین در ارتباط باشه یا اینکه از قبل برنامه چیده برای تهیه تصویر و در مکانی مستقر شده وارد سامانه مورد نظر شده منتظر هواپیما شده عکس را گرفته و همان لحظه اطلاعات همان هواپیما و پرواز را بصورت کامل و صحیح از سایت مورد نظر بصورت انلاین دریافت کرده حالا سوال اینه ایا این عکس گرفته شده با برنامه ریزی قبلی بوده و مثلا موقع عکاسی بصورت انلاین هواپیما در نقطه مورد نظر رویت شده و اطلاعات استخراج شده و عکس هم همان لحظه گرفته شده یا اینکه نه عکس گرفته شده و بعدا اطلاعات پرواز را از سامانه استخراج کرده اند چون این دو مقوله کاملا باهم تفاوت دارند در این رابطه اطلاعاتی دارم که عرض می کنم. البته باید عرض کنم اگر اینطور که شما فرمودید و اطلاعات هواپیما بصورت انلاین در اختیار همه کس و همه جا قرار می گیرد این یک ضعف بزرگ امنیتی برای سیستم های هوایی می باشد که خوب جاش اینجا نیست که بحث بشه
پس من می خواستم بدونم عکاس در لحظه ثبت عکس اطلاعات پرواز را انلاین داشته یا نه بعد از گرفتن عکس اطلاعات مسیر را ارتفاع را بدست اورده بازهم ممنونم از پاسختون و اینکه مسئله روشن بشه باعث می شه چیزی به دانش ما افزوده بشه