آبشار کبودوال (علی آباد کتول)
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
سلام
ورود شما رو به انجمن تبریک میگم
برای حذف تابلو هم میتونید عکس رو برش بدید یا همون کراپ کردن که اینجا به عکس لطمه میزنه و یا اینکه با ابزار های فراوان دیگه مثل clone stamp یا patch tool حذفش کنید.
به کادره دوره عکس که اینجا ( فایل ضمیمه ) مشکی هست میگن پاسپارتو که اگه دوستان لطف کنن و تعریفه دقیقشو بگن که منم یاد بگیرم ممنون میشم
دوستان گرامی ببخشند که تو کاره بزرگترا دخالت کردم :biggrin:
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
سلام
جناب عظیما آبشار را بسیار زیبا ثبت کردید امکان گرفتن تصویر وایدتر نبود؟
مثلا اینکه آبشار را از بالاتر بگیرید؟
نظر به پست 294
جناب عظیما
سلام
تلاشتون در انجام این ثبت ستودنیست فقط یک سوال انتخاب این حرارت رنگی و تنظیم این نوع وایت بالانس برای ثبتتون عمدی بوده؟
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام.
سلام
مهدی جان ممنونم از لطفتون.البته باید بگم که دمای رنگ در دو عکس متفاوت بود.یعنی عکس HDR آبشار رو زیر نور شدید آفتاب گرفتم و اون عکس تک فریم کادر بسته تر رو وقتی که ابر جلوی خورسید رو گرفت و به مانند سافت باکسی بس عظیم عمل کرد.اما در کل اگر اغراقی در دمای رنگ شده در جهت زیبا تر جلوه دادن رنگها بوده.
ویرایش توسط Nader Kohansal : Monday 17 May 2010 در ساعت 19:08
لطفاً از وبلاگ من دیدن فرمایید و نظرات ارزشمندتون رو در مورد عکس هام بیان کنید : http://h1300.blogfa.com/
دوربین من : Canon Ixus 100 is شروع عکاسی : فروردین 89