سلام
گيلان - رحيم اباد - سموش (somosh)
سلام
گيلان - رحيم اباد - سموش (somosh)
دریاچه ارومیه "قلعه کاظم داشی"
آخر اردیبهشت 88
خبر خوب در مورد دریاچه ارومیه سطح آب دریاچه حدود 55 سانتی متر نسبت به مشابه سال قبل بالا آمده
ظاهرا سیر صعودی خشک شدن دریاچه متوقف شده
كاهش clarity عمدي است
ویرایش توسط nmroshan : Thursday 20 May 2010 در ساعت 18:17 دلیل: اضافه کردن سطر آخر به درخواست کاربر
سلام
گيلان - اسالم به خلخال
تقديم به دكتر روشن عزيز ( هنوز قسمت نشد در اين مكان از محضرشون كسب تجربه كنيم...)
برگ سبزي ست تحفه درويش (البته رنگ سبز اغراق اميز ست كه متاسفانه مشكل از سليقه بد من ست :biggrin:)
این چه سبزی است؟
در تخلیص رنگها زیادهروی میکنید. این سبز از طبیعت اصلیاش خیلی دور است و بیهیچ درنگی، ناخودآگاه تصنعی جلوه میکند.
ویرایش توسط Vahid : Thursday 20 May 2010 در ساعت 20:53
.
باسلام
مکان : سد شهید رجایی ساری
موفق باشید
اقاي روزبهاني
در جواب سوالتان بايد بگويم اين سبز سيدي ست ;)
بنده كه خود به اغراق اميز بودن رنگ معترف هستم فكر مي كنم هر شخصي مي تواند برداشت خود را از طبيعت داشته باشد حتي در حيطه رنگ و در البته به شخصه رنگهايي خارج از نرم هم در طبيعت ديده ام !
فكر مي كنم در استفاده از واژه" تصنعي" بيشتر بايد اندكي درنگ كرد
در حالت کلی؛ تغییراتی که بافت و ماهیت موضوع را به نیستی میکشاند، مناسب نیست! مگر آنکه هدفی مشخص وجود داشته باشد و دقیقاً بدانیم چه میکنیم.
بله ادیتهای آنچنانی و اغراقآمیز روی عکسها انجام میدهند، عکس را چپه میکنند، نگاتیو میکنند و هزار کار دیگر، اما از بین آنها عکسهایی خوب خواهند بود که عکاسشان ـ در مرحله پروسس ـ میدانسته چه کاری را نـکند.
برداشت شخصی هم از رنگ و... نباید منجر به تخریب بافت موضوع (در اینجا برگها) شود.
اعمال سلیقه تا حدی مجاز است که بییننده عکس نپرسد «این چرا اینجوریه؟»
روی صحبتم با خودم است...
پیروز باشید
.
سلام
با اجازه اقاي حسيني مكان همان " سفيد اب" ;)