جناب نصیری اگه درخت بید تو تصویر نبود زیبایی تصویر را بهتر ممی کرد
ای کاش شاخه درخت رو می شکوندین:biggrin:
جناب نصیری اگه درخت بید تو تصویر نبود زیبایی تصویر را بهتر ممی کرد
ای کاش شاخه درخت رو می شکوندین:biggrin:
حمید رضا مرادی
G12
سلام.
اگه تاپیک بهتری هست لطفا عکسها رو به اونجا منتقل کنین. ممنون.
کلاردشت/ مسیر رودبارک / رودخانه سردآبرود
دوربین روی دست از روی پل گرفته شده. F55 f:9.5 S:1/90 ISO"200Di Pentax K20D
تور هفته آینده در این منطقه خواهد بود.
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
دوست عزیز کادرت خیلی بد انتخاب شده و حتی عناصر جلویی حاضر در تصویر باعث بد شدن این ثبت شده اند
حمید رضا مرادی
G12
ممنون از اينکه نظرتون رو بيان کردين.
قبلا يه بار عکسي ازهمين منظره گذاشتم که جلوش کاملا خالي بود، به دل خودم ننشست اينجا هم سرنوشتي بهتر از اون تاپيک قشنگه نيافت. اين بود که در تجربه دوم از همون منظره کادرمو با حضور عناصري در جلو بستم. خالي بودن جلوي تصوير جبران شد اما ظاهرا باز هم خوب نشده.
لطف ميکنيد بگيد راه بهتر شدنش چيه. ممنون ميشم.
سلام
نمیدونم چرا بعضی از دوستان اینقدر با اطمینان و قاطع در مورد یک عکس یا یک عقیده ای از دیگران اینطور نظر میدهند و شاید طوری تو ذوق دیگران میزنند که شاید این بندگان خدا دیگر جرات گذاشتن عکس و یا اظهار نظر در مورد مطالب را نداشته باشند.
جالب اینکه کسانی که بواقع علم این کار را دارند و علمشان در فروم برای همه معلوم است از اینگونه اظهارنظرها نمیکنند و بعضی که شاید یک جورهایی جوگیر شده اند و فکر میکنند همه چیز میدانند اینطوری و با این صحبتها تعداد ارسالهای خودشون را بالا میبرند.
بقول معروف کم گوی و گزیده گوی چون در
ممنون
علیرضا اصلانی
نظر به پست 40
سلام
نظر به ثبت حضرتعالی
فکر میکنم اگه ایزو رو 100 میذاشتید نتیجه مطلوب تری میگرفتید فرصت نکردم ببینم وایت بالانس رو رو چه مدی تنظیم کردید ولی علی الضاهر رو مد shade یا clodey بوده چون خیلی تن گرم به کار داده که باعث شده عملا رنگ آب تغییر کنه و آبی لاجوردی آسمون رو ازد ست بدید( خیلی حیف شد) اگر آب نیود این گرمای رنگ خوب بود چون آدم رو یاد صحراهای تگزاس مینداخت ولی حضور آب در صحنه با این تن مایه رنگ به نظرم نمیخونه
در مورد فرمایش جناب ahlava همیشه اینطور نیست که حضور چند تا عنصر فلو در جلوی کار باعث خرابی بشه به عنوان نمونه میشه از این علفهای فلو شده به این عنوان بهره برد که تداعی کننده و کمک کننده در بیان عمق میدان صحنه باشند ( ترفندی که برای نشون دادن فاصله بین دو سوژه یا دوربین از سوژه استفاده میشد و میشود)
اما دیگه اینکه تصویر یک کم سافت به نظر میاد ( که البته میتونه به خاطر ریسایز کردن باشه)
99 درصد هم احتمال میدم از فیلتر پولاریزه بهره نبردید که اگر میبردید چی میشد
البته شاید یه کوچولو کادر بازتر داشتید تا اون صخره( یا کوه) سمت چپ کامل ثبت میشد بهتر بود
دلشاد باشید
یاعلی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
منظورتون آقای حمیدرضا مرادی بود دیگه؟
------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد عکس پست 40 :
به چه دلیل این فورگراند رو انتخاب کردید؟ تک درختی، تکه سنگی؟ ....نبود ؟
ضمناً برعکس نظر دوستمون، من معتقدم می توانستید در این عکس به انعکاس تصویر صخره در آب بپردازید. آسمان هم که صاف و آفتابیه. لذا دلیل توصیه به استفاده از فیلتر پولارایز رو نفهمیدم.
کادر رو اصلا نمی پسندم. حیف نبود از اون صخره که خرج "خس و خاشاک" پایین عکس کردید؟
البته این تکنیک رایجی است و بسیار هم مناسب و اثرگذار (لازم نیست در عمق میدان نباشد) . ولی سوژه فورگراند کمی هم باید زیبا باشد. (زشت نباشد);)همیشه اینطور نیست که حضور چند تا عنصر فلو در جلوی کار باعث خرابی بشه به عنوان نمونه میشه از این علفهای فلو شده به این عنوان بهره برد که تداعی کننده و کمک کننده در بیان عمق میدان صحنه باشند ( ترفندی که برای نشون دادن فاصله بین دو سوژه یا دوربین از سوژه استفاده میشد و میشود)
معتقدم وایت بالانس مناسب نیست و تصویر بسیار گرم است.
------------------------------------------------------------------------------------------------
البته حق با شماست. واژه هایی از قبیل :"فکر میکنم" یا " به نظر من" برای نقد مناسبتره.
ولی شما هم پای هرچی نقاده قطع کردید. دوست عزیز.
بحث تعداد ارسالها و ... مدتهاست پوسیده و تمام شده. لطفا مجددا مطرح نفرمایید.
ویرایش توسط Ali Talebi : Monday 12 October 2009 در ساعت 22:27
جناب اصلانی لطفا حد ومرز ها ها رعایت کنید , شما به طور رسمی دارید به بنده توهین می کنید , فکر کنم شما در خانه نشسته اید و تعداد پست دوستان را می شمارید
بنده نه ادعایی دارم نه چیز دیگری
تمام آموزه هایم رو هم مدیون فروم هستم ( بدون هیچگونه اغراقی )
بنده ارادت خاصی به جناب کاظمی دارم و اگر موجب رنجش این دوست عزیز شدم از آقای کاظمی پوزش می طلبم
بهتره گاهی به پست های خود نگاهی بندازید
حاجی مرادی شما که اسم ما رو میدانی اگه با اسم کوچک خطاب کنی فکر کنم بهتر باشه
حرف شما متین ولی گاهی اوقات این بلر فورگراند ها جذابیت خاصی نداردو باعث انحراف میشه
حمید رضا مرادی
G12