درود
در بهار هنوز ياد پاييز در درونم جاريست
گيلان - پونل
درود
در بهار هنوز ياد پاييز در درونم جاريست
گيلان - پونل
محل عکاسی: جاده سنندج به اورامانات
اردیبهشت 1390
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
کویر مصر
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
کویر مصر
فروردین 1390
سلام
عکس ترکیبی نیست. تصور میکنم دلیل القای حس مصنوعی بودن عکس(آسمان) مربوط میشود به عادتهای ناشی از دیدن ما ,با توجه به اینکه داینامیک رنج دوربینهای دیجیتال و خصوصا بدنه های کانن کمتر از آن چیزی است که چشمانمان قادر به دیدن یا تفکیک آن می باشد ,هست و در عمل کمتر شاهد ثبتهایی هستیم که دارای داینامیک رنج بالا به طوری که جزییات نقاط تاریک در پیش زمینه و روشن آسمان در حد قابل قبول و قابل تشخیص باشند.
برای ثبت این عکس از فیلتر گراجوال استفاده شده و آبی آسمان نیز در مرحله پروسس به اصطلاح کبود شده
و بنابر تجربه شخصی چنین عکسهایی استعداد بیشتری برای چاپ شدن دارند نسبت به عکسهایی که دتیل مناطق shadows عکس از بین رفته و یا نقاط روشن در عکس اکسپوز شده باشد.
سلام
شما از فیلتر گراجوال استفاده کردید، خیلی کار خوبی است، لذت دارد اما چه ربطی دارد به خصوصاًهایی که میفرمایید؟ نزنید این حرفها را لطفاً. از کاربری در سطح شما اینگونه نام بردن از برندها انتظار نمیرود.
به اندازۀ کافی از کسانی که تازه میخواهند دوربین بخرند شنیدهام بر مبنای چنین گفتههایی به برند خاصی تمایل پیدا کردهاند که با کارکرد و هزینهشان در تناقض است. (در هر دوی برندها)
بحث من اصلاً برندی نیست. حساسیتم به خاطر نام بردن است؛ حتی اگر میفرمودید سونی، پنتاکس یا هر برند دیگری.
لطفاً در صورت نیاز به ادامۀ بحث در تاپیک مربوط به خودش ادامه دهیم.
موفق باشید.
.
سلام دوست عزیزشما از فیلتر گراجوال استفاده کردید، خیلی کار خوبی است، لذت دارد اما چه ربطی دارد به خصوصاًهایی که میفرمایید؟ نزنید این حرفها را لطفاً. از کاربری در سطح شما اینگونه نام بردن از برندها انتظار نمیرود.
به اندازۀ کافی از کسانی که تازه میخواهند دوربین بخرند شنیدهام بر مبنای چنین گفتههایی به برند خاصی تمایل پیدا کردهاند که با کارکرد و هزینهشان در تناقض است. (در هر دوی برندها)
بحث من اصلاً برندی نیست. حساسیتم به خاطر نام بردن است؛ حتی اگر میفرمودید سونی، پنتاکس یا هر برند دیگری.
قبل از هر توضیحی باید اعتراف کنم که اعتماد به نفس خوبی دارید ,چنان با اعتماد و محکم نوشتید که راستش من خودم هم به شک افتادم ,باری
اصولا اشاره بنده کلی بود یعنی بدنه های(سنسنورهای) دیجیتال
خانم زعیمی کاننی هستند و دلیل اشاره به برند کانن به همین جهت بوده
البته نمیشود منکر این مهم بود که سنسورهای ساخت کانن داینامیک رنج کمتری دارند ,حداقل از نتایج بررسیهای علمی و دقیق چنین استنباط میشود
در ادامه:
موفق باشید