5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
كسي از دوستان بويژه تهرانيها آقاي علي رضا بهپور رو ميشناسه اين آقا چند وقته كه براي مجله ماشين عكاسي ميكونه و واقعا ميتونم بگم تا به امزور عكاسي ايراني به اين خوش ذوقي البته در مورد عكاسي از خودرو نديدم كه عكشان واقعا زيبا و جذاب هستند .اگه كسي ميشناسش بياردش اينجا كه يكم به ما عكاسي ياد بده.
نمونه عكسهاي آقاي عليرضا بهپور
ویرایش توسط Kamal : Sunday 22 November 2009 در ساعت 09:54
عكسها از آقاي علي رضا بهپور عكاس مجله ماشين
دو هفته پیش دوبی بودم . برای عاشقان ماشین دوبی مکانی جالب برای ملاقات با اتومبیل های خاص است .
یه جایی تو دوبی یه نمایشگاهی است به نام exotic cars که فقط ماشین های چند صد هزار دلاری و تیونینگ و خاص داره . من یه سری به اونجا زدم و فراری انزو و لامبورگینی موریسه لیگو و اعجوبه های دیگر را از نزدیک ملاقات کردم . چند تا عکس هم گرفتم با sony h50 روی حالت easy
behrang 2
سلام،
دست عکاس درد نکند، دربارهی عکسها هیچ توضیحی ندادهبودید، اما بههرحال بهنظر من این عکسها فاصلهی زیادی با عکس تبلیغاتی خودرو دارند، کافی است مقایسهکنید با نمونههای خارجی و داخلی، یا حتی با عکسهای دیگر خودروهای همین خودروساز.
برای مثال، در عکسهای اول و دوم سایههای روی کاپوت، حسِّ نو بودن خودرو را از بیننده میگیرد یا حداقل در او ایجاد شک و تردید میکند، یا در عکس اول، تصویر مثلث روشنِ روی گلگیرِ جلو، بهکل هارمونی تصویر را بههم ریختهاست.
در عکس سوم، جهت تابش نور عکس آنچیزی است که باید باشد و کاپوت و داخلِ تیرهی ماشین حالت سکون و بیخاصیتی به خودرو دادهاست، انگار که ماشین خراب شدهاست و کسی آن را ول کرده و رفته! سایه هم که بریدهشده و تصویر را سوال برانگیز برای مخاطب باز میگذارد. اصولاً باید ماشین در آن سمت خیابان پارک میشد تا جادهی بازِ رو بهجلو معلوم باشد، بهنظرم تنها چیزی که میتوانست این شات را منطقی نشان دهد، وجود راننده، مثلاً در حال استراحت در طبیعت است.
پرسپکتیو غیرعادی شات دوم هم بسیار عجیب است و دلیل انتخاب این نگاهِ دوربین به اتوموبیل را، به خصوص با توجه به پسزمینهی کادر نمیفهمم. فوکوس هم بسیار زودتر از آنچه که میبایست، شروع کردهاست به محو شدن.
یا مثلاً این سفیدی که از زیر درِ خودرو در عکسهای اول و سوم پیداست برای یک عکس تبلیغاتی نامناسب است، رفلکشن آینه روی بدنه در عکس سوم (و حتی در عکس اول) و حتی نورِ عجیب دوگانه در چراغ جلوی اتوموبیل در عکس اول همه از اشکالات این عکسها هستند. حتی اگر قرار بر این بود که در عکس سوم، جلوی ماشین تیره و سمت راست روشن شود (که همانطور که گفتم بهکل اشتباه است) بازهم این اختلاف کنتراستِ زیاد قابل توجیه نیست. در کل کادربندیها جای بحث دارند و نکات ریز بسیاری هستند که میتوان در مورد آنها صحبت کرد. مثلاً این خانهی قرمزی که در دوردست در عکس سوم مشخص است هارمونی رنگ را بههم ریخته و ... .
البته نکات مثبت هم هستند، مثلاً نوردهی گلگیر در عکس دوم خوب است، اما بهنظرم این عکسها برای چاپ در بروشور یا روی بیلبورد مناسب نیستند، عکسهای دیگری که شما در فروم ارسال کردهاید، مثل عکسهای مگان بسیاری از این اشکالات را ندارند و عکسهای بسیار مناسبی هستند، برای همین هم جای سوال است علت این همه تفاوت.
موفق باشید.
ویرایش توسط kakooch : Saturday 26 December 2009 در ساعت 13:56
کاوه!
[EYES] [576 Megapixel Retina] [2 x Natural 22.3mm F3.2] [ISO 1 -800]
ممنون از نکاتی که ذکر کردید این عکس ها خروجی دوربین هستند و هیچ پردازشی هنوز روی آنها انجام نشده در این بخش این عکس ها را که به تازگی تهیه شده برای علاقمندان خودرو گذاشتم که پیش از ورود قشقایی به بازار بتوانند این خودرو را ببینند.
در ضمن در صورتی که نقد میکنید (البته بدون درخواست اینجانب) خواهشمندم منصف تر عمل کنید!
بسیاری از نکاتی که ذکر کردید را حتی پس از Post Processing من صلاح نمیدونم که انجام بشه و بیشتر به سلایق شخصی برمیگرده اگر به عکسهای تبلیغاتی معروفترین عکاسان خودرو هم در سطح جهانی نگاه کنید میبینید که خیلی جاها نگاه ایده الیستی و ادیت ایده الیستی انجام نمیدهند چون در خیلی موارد حس تصنعی بودن به فضای کلی میده.
به هر حال از نطرات ممنونم
سلام
ممنون از به اشتراک گذاشتن این عکسها
به نظرم جای یک عکس از این ماشین در کنار ایل قشقایی (حداقل برای تبلیغات در ایران) خالی است, شاید هم گرفته باشند....
در ضمن, این عکسها میتوانست در تاپیک "عکاسی تبلیغاتی" قرار بگیرد.
هفدهم این ماه عازم شیراز برای عکاسی در کنار ایل هستم حتما برایتان پست خواهم گذاشت.
باور کنید اگر در عکاسی تبلیغاتی هم میگذاشتم هم پیشنهاد میشد در بخش خودرو بگذارم.
ممنون