جناب برنجي پستتون ماندگارتر خواهد شد اگر سال ثبت رو هم به توضيحات خوندنيتون بيافزاييد. با تشكر از به اشتراك گذاشتن اين اثر بسيار زيبا.
لطفا متعاقبا اين پست حذف شود.
Printable View
جناب برنجي پستتون ماندگارتر خواهد شد اگر سال ثبت رو هم به توضيحات خوندنيتون بيافزاييد. با تشكر از به اشتراك گذاشتن اين اثر بسيار زيبا.
لطفا متعاقبا اين پست حذف شود.
سلام!
|دوربین: Nikon L120| شاتر:1 | دیافراگم: 3.5| ایزو:800 |EV:+2|
فایل پیوست 21218
نمی دونم در مورد عکسم چه فکری میکنید اما فکر شما برای من مهمه این عکس تمام حس من هستش لحظه ای که عکس رو گرفتم دستم ناخود آگاره رفت رو دکمه شاتر نمی دونم اون لحظه رو نمی تونم وصف کنم فقط یه چیزی از ته دلم می گفتم شات!!!
منم شاتیدم نمی دونم این عکس از اون روز برام مقدسه...
ادیتی که روی عکس انجامشده فقط سیاه سفید کردن و یکم نورش رو دست کاری کردم...
سلام
نظر به پست 274
البته با تاخیر
عکس فوق دید بسیار باز عکاس و زمان سنجی وی را در تثبیت موضوع نشان میدهد .اگر این عکس را کمی قبل تر از زمان شات زدن در نظر بگیریم چه چیزی حاصل می شد؟
نمایی از یک آسمان نقاشی شده به روی یک دیوار آن هم کاملا ناقص با داربستهایی فلزی در جلوی کادر و یک کبوتر نشسته بر روی میله های داربست - نهایت امر شاید می شد ترکیب موجود زنده ( کبوتر ) با نمایی از عناصر بی جان ( دیوار نقاشی شده و داربست ) را به نمایش کشید.( بی هیچ حس و حالی )
اما نکته سنجی بالای عکاس اینجا نمایان شده که صبر نموده تا کبوتر به پرواز در آمده و بعد شات خود را بزند از طرفی هم فریز نشدن کبوتر ( که به نظر من عمدی هم بوده هر چند عمدی هم اگر نباشد اتفاقی خوش آیند بوده ) باعث شده که حس کامل رهایی به مخاطب القا گردد حس پرواز یک موجود دارای روح از فضایی بی روح( آسمان نقاشی شده ) آن هم بدون هیچ جمله و شعر و داستان و نوشته ای در کنار عکس.
وحید جان ممنون از ثبتت و اشتراک گذاری این اثر
یا علی
درود ...
Canon EOS 450D
EF-S10-22mm f/3.5-4.5 USM
ND 1000x B+W
Shutter Speed: 15 Sec
ƒ No. 10
@ 10 mm
ISO: 200
سلام ..
یه حس خوب مثل ...
فایل پیوست 21866
با تشکر از امیر جان بابت عکس زیبایی که به اشتراک گذاشتند
تقدیم به نگاه نگران مادران
فایل پیوست 21970
عكس و حس خيلي زيبايي داره و به شخصه باهاش ارتباط برقرار ميكنم ولي فكر ميكنم ميتونست بهتر هم باشه
مثلا اگه محل شروع خط آهن به صورت متقارن شروع ميشد شايد بهتر بود
نكته بعد فكر ميكنم اگه لنز وايد تري داشتيد مخصوصا فيش اي دستتون خيلي باز تر بود، اگه نگاه دوربين از پايينتر شكل ميگرفت (نميدونم تونستم منظورمو برسونم يا نه)
اگه عكس رو به صورت HDR هم ميگرفتين و از كنتراست بالاتري استفاده ميكردين شايد بهتر ميشد.
در نهايت اگه بنده بودم شايد نفر سمت راست رو حذف ميكردم و حس رو با همون دو نفر بهتر مي بينم
تمام مواردي كه عرض كردم كاملا نظر شخصيه و هيچ ادعايي نيست، ممكنه تمام اونها هم اشتباه باشن ولي از اونجا كه عكستون زيبا بود خواستم نظراتمو باهاتون در ميون بذارم
موفق باشيد آقاي بهزاد
خیلی ممنون و تشکر میکنم از نظرتون .نقل قول:
ولي فكر ميكنم ميتونست بهتر هم باشه
با وجود مشکلاتی که دراین محل داشتم عکاسی برام خیلی مشکل بود .
1- عدم مجوز لازم . (اگه ما رو اینجا میدیدن ، باید چندوقتی با دوربین و لنز خداحافظی میکردم .)
2- کمبود وقت به علت تاریک شدن هوا .
3- عجله بیش از حد برای عکاسی .
4- ...
اون که زیاد بود مشکل بود .
هماهنگی با سوژه هم خودش مشکل بود !
فایل پیوست 22012
درود ...
اگر اشتباه نکنم، محو شدگی بالای کادر در هنگام عکاسی به دست نیامده است و حاصل ادیت است. البته مخالف این ادیت نیستم، اما این امر نشان می دهد که حین عکاسی چنین حسی به صحنه نداشته اید و این کمی از ارزش عکس می کاهد، چون به راحتی با تنظیم درست دیاف به افکت طبیعی تری می رسیدید.
سلام
ممنون بابت انتقاد
راستش با فوکالی که استفاده شده و زاویه دوربین بعید بود به همچین عمق میدانی برسم
البته موقع گرفتن عکس پیش بینی میکردم برای حذف ناحیه بالایی کراپ کفایت کنه ولی خوب از نتیجه کراپ خیلی راضی نبودم
از قرار نتیجه حاصل از بلر کردن هم چندان مطلوب نبوده
موفق باشید
امیدوارم که بعد از مدتها دوباره فرصت کردم عکس بذارم ،تونسته باشم نظرتون رو جلب کنم.
با تشکر
تنها باش چون واست مفیده مثل من یکی که سایه اش سفیده
فایل پیوست 22734
نظر به پست 301
سلام
باید در مورد ثبت شما عرض کنم ایده کار ایده خوبی بوده ولی متاسفانه نتوانستید در اجرا موفق باشید تصور بنده بر این است که حاصل کار شما متشکل از حد اقل دو شات متفاوت بوده باشد یک شات برای ثبت روسری و یک شات هم برای ثبت منظره که بعدا بر روی هم مونتاژ شده اند اگر هم یک شات باشد باز ایراد خوب اجرا نشدن وارد است همچنان چرا که نمای روسری به خوبی ثبت نشده -نور پردازی دچار مشکل بوده و سایه تند ایجاد شده آزار دهنده است -از طرفی تقسیم بندی بین فضاهای موجود در صجنه خوب انجام نگرفته- روسری خیلی جلوی چشم مخاطب نمایش داده شده
اما در نهایت باز به ایده شما باید آفرین گفت
یا علی
فایل پیوست 23031
گفتند بهار خنده زد
پرسیدی به چه بهایی؟
گفتند ارغوان شکفت و گل داد یاس پیر
اما کسی نپرسید، از پسِ چه حادثهایی
فایل پیوست 23033
canon 1100D
حس خوب پرواز
فایل پیوست 23189
لازم است گاهی مه ای
تا ببرد خیال از سرت لحظه ای ...
چقدر اینها سرما و گرما را تحمل کردند تا مبادا لباسهای ما بر زمین بیوفتند...
شاید هممون این حسا تجربه کرده باشیم
فایل پیوست 23389
جناب روجائی
عکس زیبائی است . جسارتاً به نظر اگر عکس را به گونه ای کراپ می کردید که شلوار سوژه از عکس حذف می شد بهتر می بود
با احترام
سلام،
فایل پیوست 23998
در انتظار بهار
فایل پیوست 24017
سلام
|دوربین: nikon L120| شاتر:1.50 | دیافراگم:4.5 | ایزو: 80|فایل پیوست 24053
سلام
یک حس خوب ، کمی آنورتر از فضای شهر ، کنار کرسی خونه ی کاه گلی مامان بزرگ ، صدای موسیقی ی سنتی با کمی خش خش رادیو
، یک فنجان چای داغ در هوای سرد زمستان ، آخ که میچسبد
( به فرما چای .... :-) )
فایل پیوست 24173
بسیار ممنون آقای چگینی
بله ، متاسفانه فرصتی برای عکاسی نداشتم ، قرار بر این است که با تجهیزات مناسب ، یکروز دوباره به قصد عکاسی به این خانه بروم ، تا بتونم عکس بهتری رو تقدیم دوستان ، کنم ،
:-) ، معلومه که به این ولایت سر زده اید ، ولی نه دوست عزیز ، اتفاقا عکس از روستای قبلی ، یعنی زیدشت طالقان گرفته شده است :-Dنقل قول:
عكس در باريكان طالقان گرفته شده
سلام.
فایل پیوست 24356
توهّم
پرواز
Camera Model Canon EOS 7D
Author Madjid Momeni Moghaddam
Tv( Shutter Speed ) 1/1000
Av( Aperture Value ) 14
ISO Speed 800
فایل پیوست 24832
سفرت به خیر اما٬ تو و دوستی خدا را
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی
به شکوفه ها به باران
برسان سلام ما را
«دکتر شفیعی کدکنی»
زمستون
فایل پیوست 25253
آغاز مشترک
فایل پیوست 25337
Camera Model Canon EOS 7D
Tv( Shutter Speed ) 1/500
Av( Aperture Value ) 14
ISO Speed 160
فایل پیوست 25391
اگه عکس ایرادی داره یا میشه ادیت بهتری بشه، ممنون میشم راهنماییم کنید.
نمیدونم حسی محسوب میشه یا نمیشه!
فایل پیوست 25539
ممنون جناب چگینی به خاطر توجهتون و پوزش بابت تاخیر در ارسال
فایل پیوست 25725
خیلی وقت بود که عکس آپلود نکرده بودم،امیدوارم که با نظراتتون من را راهنمایی بکنید.
سپاسگزام
فایل پیوست 26257
فایل پیوست 26590
سلام
فایل پیوست 26616