Nikon D40
Nikkor AF-d 60mm F2.8 Micro
S:1/400
F:7.1
Nikon D700
Nikon 70-200 2.8 II
Nikon micro AF-D 60mm
سلام
رضا جان فكر مي كنم بدون ارائه دادن تعريف دقيقي از عكاسي حسي اينجا پر بشه از عكسايي كه ربطي به موضوع ندارند و اتفاقي كه براي تاپيك لنسكپ افتاد ( از بين رفتن مرز عكاسي طبيعت و لنسكپ) براش بيفته.
فرهاد حسيني
با عرض سلام
والا چه عرض کنم .یک سری از عکسها حسی هستند و یک سری نیستن
ویژگی های عکس حسی چیه :
1.عکس از مکانی که حس نوستالوژیک برای بیننده رو تداعی بکنه .یکم مشکله بیانش همینطور عکاسیش
2.حس تنهایی غم آرامش عاشقانه (حس های آرام و آبی رنگ) را القا کند
3.اصلا وارد حوزه کانسپشوال نشود( مفهومی که فقط باید با درک بیننده سروکار داشته باشه)
4.حدالمقدر از المان انسانی بصورت نامفهوم که تنها حس شخص القا بشه استفاده بشه(موضوع اصلی انسان نباشد حسش باشد)
نمونه ها خارجی:
نمونه کارهای خودم
ویرایش توسط rezakh : Tuesday 29 September 2009 در ساعت 13:02
بهتر نیست در هنگام ارسال عنوانی برای عکس انتخاب ویا حتی توصیفی از سوی عکاس نوشته شود تا به درک بهتر عکس کمک کند
بطور مثال در عکس اخر اقا رضا خلیلی , من یاد پارتی های شبانه و نیز از بس نور فلاش خوردی دیگه همه رو مثل این عکس میبینی
شاید مفهوم عکاس چیز دیگری باشد
حمید رضا مرادی
G12
Scartch Your Life DiskJockey
فکر کنم زیاد ویرایشش خوب نشده باشه
ویرایش توسط Hamid Moradi : Tuesday 29 September 2009 در ساعت 18:44
حمید رضا مرادی
G12
اگه بحث در یافت یک جور حسه، چرا من از یکسری از این تصاویر که دوستان ارسال کردن حس رو دریافت نمی کنم؟
مشکل از منه؟!
و اینکه این عکس های حسی یک چیز کلیه. این حسی که دارید می گید می تونه خیلی چیز ها رو در بر بگیره و گاهی حتا می تونه کاملن سلیقه ای باشه. مثلن ممکنه عکاس از اون تصویر حس خاصی داشته باشه که لزومن مخاطب نمی تونه این حس ویا اصلن حسی داشته باشه.
بحث اگر سر احساسات انسانیه با توجه به مثالهایی که زده شد، تنهایی،عشق و... اینها کلی با تصاویر رومانتیکی که از طبیعت گرفته می شن فرق می کنه.
در کل این عنوان(( عکاسی حسی)) میتونه کلی موضوع رو در بر بگیره که اصلن جالب نیست.
لطفن مسئله رو روشن تر کنید.
عکاسی حسی یعنی چی؟!
فرشته اصلاحی
CANON 6D+CANON 40D
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II - Canon EF 16-35mm f/2.8L II - EF 24-105 f/4L IS - EF-S 17-85 f/4-5.6 IS
فکر کنم عکاسی حسی بسیار نزدیک به عکاسی مفهومی باشه یا شاید چسبیده بهم یا یکی با دو نام گوناگون
انتقال حسی که باید از تصویر به مخاطب انتقال کنه کار بسیار سختی هست و نیاز به فاکتور های این سبک داره
حس را باید خلق کرد
حمید رضا مرادی
G12
امیدوارم این یکی انتقال حس بکنه :)
حمید رضا مرادی
G12
فکر می کنم بیشتر مفهومیه.
من معتقدم اگه قراره عکسی حسی باشه باید تنها اون حس و در واقع عاطفه رو انتقال بده و معنا در اون ارجع نباشه. توی این تصویر وجود کاغذهای مچاله شده معنا رو برجسته تر می کنه و بیشتر ما رو وادار به این می کنه که به این فکر کنیم که چه اتفاقی افتاده؟! اما عکاسی حسی اگه منظور از این تاپیک همین باشه که من استنباط کردم درواقع نباید ما رو وادار به پیدا کردن معنا کنه. فقط حس!
نمی دونم منظور همین بوده از این تاپیک یا نه.
فرشته اصلاحی
CANON 6D+CANON 40D
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II - Canon EF 16-35mm f/2.8L II - EF 24-105 f/4L IS - EF-S 17-85 f/4-5.6 IS