سلام .علي عزيز در عكس شماره 10 هم از پلاگين redfield fractalius استفاده شده ؟
علاقه مند شدم اين پلاگين رو داشته باشم ..دانلود بايد كرد يا در بازار موجوده ؟
سلام .علي عزيز در عكس شماره 10 هم از پلاگين redfield fractalius استفاده شده ؟
علاقه مند شدم اين پلاگين رو داشته باشم ..دانلود بايد كرد يا در بازار موجوده ؟
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
We Were HERE
.
درود
چه ویژگی تائید عکس پست 13 رو در این تاپیک(فوتو آرت ،فاین آرت) موجه می کنه ؟
(شاید همسان بودن پلاک 13در عکس با پست 13 این تاپیک)
سلام
دربارۀ تأیید گویا بنا این بوده که عکس فارغ از این که در کدام موضوع فرستاده شده، بررسی شود.
در صورت تمایل شما با دو دیگاه ـ یکی موضوع فعلی و یکی فارغ از موضوعیت تاپیک جاری ـ نظر خود را بگویید.
پیروز باشید
.
سلام.
جناب خليلي از آنجا كه جنابعالي موسس اين تاپيك هستيد من انتظار داشتم به پستهاي زيباي 6 و 10 ( و حتي پست 5 بنده به علت دستكاري موتور ) معترض شويد. اين 2 عكس در عين زيبايي هيچ فتو آرتي ندارند ولي سرشار از فتوشاپ آرتند. نميدونم نظر شما چيست ؟
پست وحيد خان ميتونه به راحتي با يك سطر شرح آرت محسوب شود .
FD master
با سلام
از بافت دیوار آجری استفاده کردم تا مفهوم مورد نظرم رو تقویت کرده باشم حالت فرد توسط سرعت کند شاتر ایجاد شده
شاهین جان اگر امکان داره تفاوت فتوآرت و فتوشاپ آرت رو بیشتر توضیح بفرماییناين 2 عكس در عين زيبايي هيچ فتو آرتي ندارند ولي سرشار از فتوشاپ آرتند.
سپاس
بسیار خب اگر اینطور است پس اکثر عکس ها شامل تعریف شما می شود پس ازین به بعد همه عکس ها را که هنری حساب می شوند درین تاپیک ارسال کنیم !
بحث اینکه درباره کار شما و عکس هایی که اشاره کردید صحبتی نشد جداست زیرا اولا تاپیک نوپاست و ثانیا همانطور که در پست اول تاپیک اشاره کردم بسیار گسترده است.
ولی اینکه هر عکسی را با یک شرح یک خطی(به قول شما!) فاین آرت حساب کنیم بحث دیگریست !!