70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
سید سجاد میری
با احترام
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
درود
داود معانی
دومین تجربه عکس هنری ام است ممنون می شم نظراتتون رو نسبت به ایرادات من بدون اغماض بیان کنید.
با تشکر و سپاس
يه نويسنده با قلمش در مردم نفوذ ميكنه ويه عكاس با نگاهش
يه نويسنده با قلمش در مردم نفوذ ميكنه ويه عكاس با نگاهش
همین ابتدا بگویم که بنده نیز اطلاعات چندانی در این زمینه ندارم اما به عنوان یک بیننده ...
پیشنهاد میکنم ابتدا نگاهی به عکس های همین تاپیک از صفحه اول بیاندازید. توضیحات جناب میرصادقی در مورد عکس اخیرشان را نیز بخوانید. قطعا با دیدن عکس ها و توضیحات و نوشته های دوستان، با این موضوع آشنایی بیشتری پیدا خواهید کرد.
شما به همراه عکس ارسالی خود، عنوان کرده اید : "دومین تجربه عکس هنری" . با توجه به توضیحات خودتان، مایل بودم با نقطه نظر خودتان در مورد عکس هنری آشنا بشوم و با توجه به عکس ارسالی شما،معیارتان برای هنری برشمردن عکس و ارسال و اشتراک آن در تاپیک را بدانم
عکس شما، فارغ از ایرادات واضحی که دارد، به نظر بنده در دسته فتوآرت نمیگنجد و بیشتر به دسته "ادیت خلاقانه" یا "Creative Edit " مربوط است. اما سوال اینجاست که چقدر به یک عکس قابل قبول و قابل ارائه نزدیک است؟ هدف و موضوع عکس چیست؟ هدف از ادیت خلاقانه چه بوده و چه خلاقیتی در ادیت در آن بکار رفته است؟ آیا به صرف مونتاژ چند عکس و کلون استامپ کردن و لایه بندی چند سوژه متحرک بر روی یک عکس اصلی(آن هم با عدم دقت و عدم همخوانی عکس ها با یکدیگر) عکس را باید دارای ادیت خلاقانه دانست؟ و سوال اصلی اینکه آیا عکس دارای حداقل جذابیت بصری لازم هست؟
اندکی اندیشه و تفکر درباره مواردی که عرض کردم و همچنین دیدن عکس های ارسال شده قبلی و یا جستجوی منبع لایزال اینترنت! با کلید واژه Creative Edit ، شاید نظرتان را درباره عکس خودتان و اقدام برای ارسال و اشتراک گذاری آن تغییر دهد و حتی فراتر، این سوال را برایتان مطرح کند که آیا عکس را نگه دارم یا از روی هارد کامپیوترم هم حذفش کنم.
جسارت بنده را ببخشید. امیدوارم از این انتقاد ناراحت نشوید.
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV