Printable View
فایل پیوست 57159
باران شدید در بندر عباس
سلام
فایل پیوست 57282
1340 خیابانیست؟سوژه عکس کدام است؟موضوع عکس؟عناصر انسانی؟....
سلام
فایل پیوست 57573
سلامنقل قول:
سلام
عکس ادیت زیبایی داره و بسیار هم چشم نواز هست
میشه مقداری در مورد عکس توضیح بدید که کجا هست ؟ چه زمانی هست و چه اتفاقی داخل عکس رخ داده
یکی از محلات قدیمی اصفهان. نزدیکهای غروب. نور خوبی روی دیوار و آسمان بود. خیلی هم خلوت بود. تقریبا ده دقیقه منتظر شدم کسی داخل قابم بشه! البته چیزی که منتظرش بودم اتفاق نیافتاد و این دو خانم هم وقتی اومدند که آفتاب پشت ابر رفته بود و اون نور و سایه های که می خواستم از دست رفت. اتفاق خاصی رخ نداده، نور و فضا و اون دیوار گلی که باقیمانده یک خانه قدیمی است برایم جذاب بود.
فایل پیوست 57648
گرگان - نمایشگاه صنایع دستی
سلام و عرض ادب
نه فیلتر نبود از پلاگین Analog Efex pro و از Classic Camera7 استفاده کردم با اندکی دستکاری، بعدش توی فتوشاپ Auto color همچنین Auto contrast استقاده کردم تا به ویرایش دلخواه برسم
فایل پیوست 58123
اینجا اول خیابان باب همایون هستش دز زمان عید نوروز که دوستان پیشتر عکس گذاشته بودند، روز 12 فروردین من اونجا بودم و با وجود نم بارونی که میومد جنب جوش زیادی برپا بود که دیرتر روشن شد که قراره اقای مسجدجامعی رییس شورای شهر بیاد بازدید!
هرچی فکر میکنم نمیتونم بپذیرم که این آقایون داشتند نقش بازی میکردند، بیگمان این کاره بودند! :think:;
حمام عمومی - خیابان پامنار تهران
فایل پیوست 58140
پرتره بی هوا خیابانی ( میدان ولیعصر )
فایل پیوست 58189
خوب این حاله نور از قدیم هم وجود داشته، بتازگی دوباره مد شده:;)
این نخستین آزمون من برای عکسهای سیاه و سفید بود، با روشن و تیره کردن میخواستم این آقایون رو برجسته کنم و چون بتازگی LightRoom رو شروع کردم کمی ناشی گری شد، سپاس از یادآوریتون.
این هم آزمون دوم:
فایل پیوست 58216
تهران- 1/1/93- بهشت زهرا - قطعه شهدا
فایل پیوست 58222
این دختر با این نگاه معصوم و جالبش در نمایشگاه بین المللی کتاب بدجور منو جذب کرد
فایل پیوست 58281
سلام
کتاب Magnum contact sheets کتاب بسیار با ارزشی است که در آن کانتکت شیتهایی از 69 عکاس مگنوم منتشر شده است و حاوی نکات بسیار ارزشمند و آموزنده ای از روند عکاسی و انتخاب عکسها است. عکاس وقتی با یک صحنه و موضوع جالب بر خورد می کند، چطور آن را از زوایای مختلف بررسی می کند، عکسهای زیادی می گیرد و در نهایت یکی را انتخاب و منتشر می کند. نکته مورد نظرم مشخصا در اینجا این است که انتشار عکسهای مختلف از یک صحنه و یک سوژه مشخص کار درستی نیست.
حدس بزنین کجا گرفتم؟! هالیوود؟! بالیوود؟! نه خیر! قونیه! محوطه آرامگاه مولوی! :;)
سلام
فایل پیوست 58889
پیشنهاد میکنم مدیران با توجه به اینکه امروز در سایت عکاسی دکتر روشن مقاله ای در رابطه با کپچن نوشته اند و به صورت کامل و جامع توضیح دادند عکس های بدون کپچن به هیچ عنوان تایید نگردد .
برای پایلوت هم اول از من شروع شود :;)
آقای حمزه ای دلیل خاصی داشته که فکوس رو دیوار هست؟ تاکید بر پرندگان بوده یا بدلیل کاندید بودنِ عکس فرصت فکوس کردن رو سوژه نبود؟