همونطور که در توضیح عکس نوشتم، عکس با دوربین آنالوگ و روی نگاتیو ثبت شده و هیچگونه تغییری درش صورت نگرفته. این عکس همون چیزی هست که دوربین ثبت کرده، بدون هیچگونه اصلاحاتی. هالهای که گفتی رو من هنوز متوجهش نشدم! و در مورد سوال آخر: وقتی کسی نبینتت، چطوری میخوان بهت گیر بدن؟ دزد نگرفته پادشاهه.
این بیشتر تجربه شخصی خودم هست: توی مترو خیلی راحت میشه عکس گرفت؛ فقط و فقط هم به سرعت عمل بستگی داره. اول کادرت رو ببند، اطرافت رو چک کن کسی نباشه بخواد بهت گیر بده، بهسرعت عکست رو بگیر و از صحنه خارج شو. عکس گرفتن توی مترو کار اشتباهی نیست که اینقدر آدم بخواد یواشکی و دزدکی و با ترس و دلهره انجامش بده، ولی از نگاه اون مسئول و با دید امنیتی به قضیه، ممکنه یه تهدید بهحساب بیاد. واسه همین باید محتاط بود.
در مورد هاله
بعد دیدم سوژه هم ریم لایت داره هم صورتش روشنه شاید صورتش بخاطر رفلکت نور از قطار باشه . به نظر من همچین ثبتی خیلی عالیه وقتی مونتاژ نیست البته از نظر من مونتاژ هیچ اشکالی نداره من خودم زیاد اینکارو میکنم خیلی وقت ها چیزی رو جا به جا میکنم یا جایگزین میکنم ولی خب از طرفی وقتی شما بر محدودیتی غلبه میکنی این خیلی ارزش داره به نظرم همینکه با این سرعت شاتر مناسب سوژه انقد شارپ هستش خیلی ثبت خوبیه
در مورد عکاسی تو مترو یک بار منو تو ایستگاه سمت کرج گرفتن دو نفر اومدن گفتن شما باید با ما بیای گفتم چرا چی شده گفتن حالا بیاید معلوم میشه ! بعد منو با آسانسور بردن چند طبقه پایین زنگ زدن به یه آدم دیگه ! خلاصه تهش گفتن باید عکسارو پاک کنی عکسبرداری اینجا ممنوعه گفتم آخه تابلو نداره که ! گفتن ولی ممنوعه ! برخوردشون بد نبود اما اصلا به نظرم توجیهی نداره ولی به هر حال از اون تاریخ به بعد جرات نمیکنم با دوربین برم تو مترو