فایل پیوست 77456
Printable View
^^^
من هرچی نگاه کردم نفهميدم که اين عکس راجع به چيه
فایل پیوست 77567
اصولا در تاپیک نظردهید نظر نمیدهند! به ناچار با کلی عیب و ایراد در این تاپیک قرار دادم .
تشکر از نقد و نظرات اساتید محترم . (پوزش از این بابت که امکان لایک کردن پست ها برای بنده فراهم نیست )
بله عرض کردم مقداری در ادیت اغراقشده . چون اوضاع خام عکس خوب نبود و بداعه صورت گرفت
معمولا اکثر تصاویرم ته رنگ دارند که فکر میکنم مشکل از مانیتورینگم باشه حتی با تغییر Bright Level مانیتور چیزی تغییر نمیکند!
==============================
صرفا جهت آنتی اسپم
فایل پیوست 77603
فایل پیوست 77681
معذرت بابت triple پست .
پ ن: بعد از ریسایز متاسفانه گوشه هایی از دیوار لبه دار شد!
فایل پیوست 77740
http://img.overpic.net/thumbs/r/7/p/...jk0q8x1g_t.jpg
http://img.overpic.net/thumbs/p/5/k/...4p3r7zje_t.jpg
http://img.overpic.net/thumbs/6/9/g/...8eiw50in_t.jpg
پ ن : با وجود ریسایز تصاویر (600*900 ) (750*500 ) حداقل 450کیلوبایت حجم تصویر میشود! کاهش حجم هم همیشه با افت کیفیت همراه ست! (عزیزان راهکار دیگری هست؟ با وجود نرم افزار هایی که مدعی هستند بعد از کاهش حجم تغییری در کیفیت ایجاد نمیشود ولی بعد از آپلود عکس همراه ست با کاهش کیفیت !!!)
تفاوت محسوس در قبل و بعد از آپلود تصویر! (البته کپچرینگ و آپلود هم باعث کاهش کیفیت میشود )
http://img.overpic.net/thumbs/7/k/8/...po1ge422_t.jpg
(نمونه ثانویه در سایز600*900) 470 کیلوبایت بود که به ناچار و ب منظور آپلود در تاپیک به 273 کیلوبایت کاهش یافت!
Save for web Legacy میباشند گرامی .
متاسفانه به دلیل قوانین فروم( اجبار تصویر کمتر از 300 کیلوبایت) فقط در اینجا شاهد افت کیفیت بعد از آپلود هستم!
افت کیفیت متاسفانه تنها در نمونه های زیر300 کیلوبایت رویت میشود (نمونه پست قبلی م ) .
در کل راه حلی به ذهن بنده خطور نمیکند!
آنتی اسپم :
فایل پیوست 77743
فایل پیوست 77918
اصفهان - بازار میدان شاه. پسرکی که از بودن در عکس لذت می برد !
بعد از اینکه متوجه شد واقعا انسان بی آزاری هستم، شروع به لبخند زدن و ژست گرفتن کرد (برخلاف پیرمردهای نق نقو)، اما اولین ثبت رو بیشتر از همه دوست داشتم؛ ناب بود.
با سلام
خیابان ایران زمین، 1395
فایل پیوست 78036
درود
رانندگان خارجی(احتمالا ایتالیایی یا ترکی ) که ساعت 7 عصر کار را تعطیل و مشغول تهیه شام می باشند.
فایل پیوست 78044
فایل پیوست 78059
تهران، خیابان ایران زمین، 1395
با سلام
~[ATTACH]78060[/ATTACH
فایل پیوست 78090
عکاسی آنالوگ با نگاتیو fuji c200 ودوربین canonftb ql لنز canon fd f1.4
شاگردی کوچک در حال تمیز کردن اجناس مغازه
چند نقل قول :
۱- « عکاسی خیابانی در «محیطهای عمومی [۱۴]» انجام میشود، در درجهٔ اول در خیابان. اما عکاسی مستند در محیط مشخصی که موضوع ایجاب میکند صورت میگیرد و این مسئله شاید به محیطهای عمومی اشاره داشته باشد اما محیطهای غیر عمومی را هم در بر میگیرد. (بیمارستانها، مدارس، کارخانهها، دفاتر کاری، محیطهای کسب و کار، محیطهای خصوصی نظیر خانهها، محیطهای زیست، شرایط آب و هوایی خاص، طبیعت، حیات وحش و غیره... مورد عکاسی مستند قرار میگیرند) »
۲- « عکاسی خیابانی پرتره نگار [۶] ی نیست، طبیعت بیجان [۷] نیست . عکاسی خیابانی غریزی ست، بدون برنامه ریزی و قصد قبلی ست، واکنشی ناگهانی و خود به خود است، بدون ژست و تصنع است و از همه مهمتر کاندید [۹] است. کاندید در اینجا بدین معناست که عکس به روشی ثبت شده است که موضوعات آگاه نیستند، آنها دقیقاً در همان «لحظه»ای که تصویر ثبت شده است به دست آمدهاند.
۳- « عکاسان خیابانی در حالی که همه چیز را مشاهده میکنند در خیابانها پرسه میزنند، به این امید که در حضور آنها چیزی در صدد وقوع باشد. آنها هیچ اولویتی برای عکاسی از کسی ندارند و چون عکاسی خیابانی واکنشی و ناگهانی ربط دلرد . » *
۴- « عکس توسط اوژن اتژه در خیابان های پاریس گرفته شده. اما آیا یک “عکس خیابانی” و بدون حضور مردم است؟
تصور غلط دیگری که احساس میکنم در عکاسی خیابانی وجود دارد و من با آن اختلاف نظر دارم این است که عکس خیابانی به حضور مردم نیاز دارد.
بهترین گواه این ایده که عکاسی خیابانی نیاز به حضور مردم دارد اوژه اتژه یکی از پدران و بنیانگزاران این نوع عکاسی است. نیاز به یادآوری است که اوژن اتژه عکاسی در پاریس بود که با دوربین سایز بزرگ بیشتر بناها٬ مجسمه ها٬ جزییات خانه ها و ساختمان های شهر را ثبت کرد.
اگر چه در بعضی از عکس ها شاهد حضور مردم هستیم اما در اکثر آنها خبری از وجود مردم نیست. شاید برخی از اینها ملاحظات فنی آن زمان بود زیرا اتژه دراوایل سال ۱۹۰۰ با دوربینی عکاسی می کرد که سرعتش بسیار پایین بود و نیاز به سکون سوژه در کادر داشت و یا اینکه او به بناها و ساختمان های شهر بیشتر از ساکنانش علاقه داشت » **
* http://street-photography-manifesto....ot-documentary
** اریک کیم ، عکاسی خیابانی
ببنید اگر من گوشی موبایلم را از جیبم در بیاورم و یک عکس از اولین نفری که کنارم هست یک عکس بگیرم این یک پرتره است اما مسئله این است که آیا ارزش به اشتراک گذاشته شدن دارد یاخیر ، مورد عکس شما هم همین است، ما با چه عکسی روبرو هستیم؟ یک گوشه از خیابان نمایی ناقص از کافه کادربندی ضعیف به علت حضور عناصر ناقص مثل صندلی و میز
ماشینهای ناقص درختان ناقص ، عکسی که قرار داده اید نه کادربندی مناسبی دارد نه مفهومی منتقل میکند نه به جزئیات خاصی اشاره دارد بنابراین تفاوتی با یک اسنپ شات ندارد.
اول صحبت از نوعی تعریف ژانر میکنید،که عکس در ژانر میگنجد یا نمیگنجد به نوعی، بعد که جوابدادهمیشود یک چیز دیگه میگویید. :)
این حس و حال یک پیادهرو و آرامش آن است. نه سوژه درخت بوده نه ماشین که ناقص باشد یا نه. مثل اینکه از جغد عکس بگیرید در حیات وحش بگید چرا درخت ناقص است!! :)
سوژه هم که پیادهروست در نقطهی طلاییست.
ممنون از نقد شما.
با سلام و احترام
~[ATTACH]78109[/ATTACH
فروشنده سوزن دوزی بلوچی از بهترین صنایع دستی بلوچستان بازار زاهدان
فایل پیوست 78415
درود ...
بازار اصفهان- تابستان 95
فایل پیوست 78431
درود
فایل پیوست 78447
درود
فایل پیوست 78455
بازار تبریز در بامداد پیش از اغاز تجارت
مونترال- پاییز 2015
فایل پیوست 78458
مونترال- پاییز 2015
فایل پیوست 78472
نگران نباشید دارند درگوشی صحبت می کنند :friendly_wink:
.......
اصفهان- تابستان 95
فایل پیوست 78480
درود
فایل پیوست 78569
فایل پیوست 78600
ممنون میشوم از اساتید که نظراتشون را درباره عکسهای اماتوری بنده بفرمایند
با تشکر
در مورد نکات فنی و هنری عکس! با عرض معذرت نظری ندارم...!!
اما نحوه رانندگی و صف طولانی لاین راست بزرگراه خیلی جالبه.
تو ایران اما...
ممنون از ارسال این عکس
دوست گرامی،
من پیشنهاد میکنم که یا در دورههای آنلاین یا حضوری شرکت کنید یا کتابهای خوبی موجوده در زمینههای کادربندی ، نقد و فهم عکس ، که میتونید مطالعهکنید .
به این شیوه سریعتر و مطمئنتر میتونید پیشرفتکنید .
درود
بسیار ساده عرض می کنم تا کمکی کرده باشم.
هدف از ثبت برخی عکس ها حس زیباشناختی آن هاست.
زیبایی بصری مقوله پیچیده ایست که بحث کامل آن را می توان در کتب معتبر عکاسی دنبال کرد اما خلاصه ای از
آن چه که منظور همه ماست در ذیل توضیح میدهم.
زیبایی بصری از ابعاد مختلفی قابل بررسی است :
1- از بعد رنگ : در برخی عکس ها وجود کنتراست رنگی بالا ( دقت کنید که منظورم کنتراست فضای رنگیست نه نوری ) جذابیت بصری را می تواند بالا ببرد یا حتی کاهش دهد. مثلا یک عکس پاییزی را فرض کنید که کنار گوشه آن یک نیمکت شدیدا آبی هم قرار داده شده است. این رنگها کنار هم کنتراست رنگی جالبی ایجاد نخواهند کرد و نیمکت تبدیل به یک عنصر اضافی می شود که یا باید در کادربندی حذف می کردید یا در فتوشاپ فضای رنگیش را با عکس تطبیق می دادید.
همین طور ، عکس هایی هم وجود دارند که کنتراست رنگی یکنواختی دارند و عکس از نظر فضای رنگی حالت مینیمال پیدا می کند. اما عکس های تکرنگی هم داریم که جذابیت بصری پایینی دارند.
اگر به عکس های موفق نگاهی بیاندازید هر کدام برای بالابودن جذابیت بصری ] دارذای ته رنگ خاصی هستند.
پس حتی خارج کردن تراز سفیدی از حالت متعادل ، اگر منجر با افزایش دید بصری شود یه کار مثبت خواهد بود نه زاید.
2- جذابیت بصری ناشی از خطوط و منحنی ها : عکاس نوعی کادربندی را انتخاب می کند که در ترکیب بندی اجزای آن ، خطوط و منحنی ها نظم خاصی دارند و این نظم ویژه عکس را نیز ویژه می کند. کافیست نگاه در همین خطوط و منحنی ها خود را به نقطه طلایی عکس هدایت کند.
3- جذابیت بصری ناشی از فضای نوری :
عکس های ضد نور بخشی از جذابیت بصری خود را مدیون همین فضای نوری با کنتراست بالا هستند
جایی که در پرتره ، در 80 درصثد موارد از کنتراست بالا فرار می کنیم در عکس های طبیعت و منظره و ..... برعکس در صثورت لزوم کنتراست
را بالا انتخاب می کنیم. کلا در ژانرهای مخنلف برای انتخاب فضای نوری مناسب باید بسیار دقت نمود.
کنتراست مناب نوری و هم چنین پخش فضای نوری مناسب تاثیر گرفته از کادربندی دقیق
ایروان