فایل پیوست 68554
Printable View
خوشحال میشم ارداشو بگین
فایل پیوست 68585
فایل پیوست 68589
یک روز بارانی
یک عکس آرشیوی که با دوربین کامپکت گرفته شده بود (اگزیف دارد).
فایل پیوست 68705
فایل پیوست 68767
منتظر نظر دوستان عزیز هستیم
فایل پیوست 68782
این پیرمرد نزدیک به 40 سال هست که توی پارک ائل گلی تبریز مشغول عکاسیه همه ما از بچگی حداقل یه عکس ازش داریم البته الان با اومدن موبایل های هوشمند و دوربین های دیجیتال کسب و کارش زیاد تعریفی نداره
فایل پیوست 68801
شرم میکنم با ترازوی کودک گرسنه کنار خیابان سیری ام را وزن کنم!ای کاش یک ماه نیز موظف بودیم از اذان صبح تا غروب آفتاب فقرا را سیر کنیم نه اینکه گرسنگی و تشنگی کشیده تا فقط رنج آنها را درک نماییم!آری هزاران بار افسوس که دیریست وامانده ایم در ظاهر دین،دهانمان پر شده است از غلظت تلفظ حرف "ض" ولاالضالین ولی غافل از آن که خود عمریست در گمراهی به سر میبریم ...به راستی ما به کجا می رویم...
فایل پیوست 68820
فردی در اثر مصرف زیاد مواد مخدر در فضای سبز یکی از ایستگاه های مترو جان خود را از دست داده است .
استانبول 2014
فایل پیوست 68897
استانبول 2014
فایل پیوست 68899
استانبول 2014
فایل پیوست 68900
درود
فایل پیوست 68996
از روی کنجکاوی می پرسم از دوستانی که سابقه زیادی توی عکاسی خیابونی دارند...
وقتی سوژه تنها یک نفر هست، از سوژه تون برای عکاسی اجازه می گیرید؟
ببخشید اگه سوال ابتدایی هستش.
تا دوستان با سابقه تشریف بیارن؛ درستش اینه که حتماً اجازه بگیرید! البته به همین دلیل بنده زیاد میلی به این قضیه(تک سوژه) ندارم چون هر وقت اجازه گرفتم اجازه داده نشده :)
سلام
بستگی به عکاس، موقعیت، زمان و مکان و سبک عکسها دارد. من هیچ وقت اجازه نمیگیرم. تمام تلاشم را میکنم که سوژه متوجه نشود. نه فقط برای اینکه اجازه ندهد برای اینکه دوست دارم از همان حس و حال طبیعی عکس بگیرم. وقتی متوجه شما شوند، کاملا عکس دیگری خواهد شد. اگر بعدش متوجه شد، گاهی اصلا به روی خودم نمیآورم و به راهم ادامه میدهم. گاهی هم لبخندی میزنم و دستی تکان میدهم یا تشکر میکنم.
بزرگان هم بعضی اجازه میگیرند بعضی خیر. اما اکثرا اجازه نمیگیرند. مثلا بروس گیلدن اجازه نمیگیرد. عدهای هم اول عکس میگیرند و بعد اجازه میگیرند. این نقل قولی از بروس دیویدسون:
«من روشهای گوناگونی دارم. اغلب به سوژه نزدیک می شوم و می گویم ببخشید، من در حال تهیه یک کتاب با موضوع مترو هستم و می خواهم از شما عکس بگیرم، پرینت عکس را برای شما می فرستم. اگر بگویند نه، عکس نمی گیرم. گاهی بعد از اینکه عکس گرفتم، عذرخواهی می کنم و توضیح می دهم که می خواستم آن لحظه و حس را ثبت کنم و باید بدون اجازه عکس می گرفتم. گاهی هم پیش می آید که بدون اینکه حرفی بزنم، عکسم را می گیرم. »
اگر درست به خاطر بیاورم چند سال پیش بین دوستان بحث داغی مطرح شد که آیا اجازه عکاسی و انتشار تصویر مردم تصادفی و ناآشنای کوچه و بازار را داریم یا نه. دوستان مباحث فرهنگی - اجتماعی و قانونی متفاوتی را مطرح میکردند و نظرات هم متفاوت بود. خود من جواب مشخصی برای این سوال ندارم.
اما مشابه آقای حمزه ای در تجارب شخصی خودم موارد مختلفی را تجربه کرده ام. در اکثر موارد اجازه نگرفته ام! سعی کرده ام به صورت نا محسوس عکس بگیرم. به ویژه محیطها و شرایط ممنوع برایم جذاب بوده است. برای مثال خانمهایی که در کشورهای عربی روبنده بر چهره دارند یا متروی شهر تهران. در موارد انگشت شمار به سوژه پس از گرفتن عکس گفته ام که عکس شما را گرفته ام و جواب هم مثلا این بوده که پس شما به هنر علاقه دارید! اگر هوش اجتماعی خوبی داشته باشید برخی از مردم داوطلبانه در مقابل دوربین شما بازی میکنند. از هر سن و یا جنسیتی ممکن است این واکنش را نشان دهند.
یکی از عکسهای کلاسیک در این زمینه عکس زیر از آقای ویلیام کلین است. کودکانی که با یک تفنگ در خیابان بازی میکردند و برای ایشان فیگوری گرفتند که در بسیاری از محافل بسیار جدی و مستند برداشت شد. توصیه میکنم توضیحات بیشتر را در مورد کار ایشان در لینک پیوست شده از وبلاگ آقای اریک کیم ببینید.
از ایشان مستندی با عنوان "The many lives of William Klein" در سال 2012 به سفارش بی بی سی تهیه شده است که هم بر روی یوتیوب موجود است و هم شاید بتوانیددوبله فارسی آن را پیدا کنید. این فیلم برای من بسیار آموزنده بود.
10 Lessons William Klein Has Taught Me About Street Photography
فایل پیوست 69115
:-(
فایل پیوست 69170
این عکس رو در یکی از مناطق پر تردد میلان گرفتم ، از این نظر برام جداب بود که شاید راوی یک جامعه آزاد باشه ، دو مذهب یا فرهنگ متفاوت در کنار هم
یا شاید یک پارادوکس ..
این عکس را سال 89 در یکی از روستاهای همدان و با دوربین w290 سونی ثبت کردم ، چند سال بعد که دوباره به همون روستا مراجعه کردم این خانم فوت شده بودن و منزلشون هم تخریب شده بود شاید همین موضوع باعث مراجعه مجدد به این عکس شد
فایل پیوست 69412
با سلام
فایل پیوست 69686
سلام
به نظر من: زیبا ترین (و شاید زشت ترین) قسمت این تصویر فرد سمت چپ آن است که از لحاظ پوشش با دو نفر دیگر تفاوت دارد و در حالی که دونر سمت راست به راحتی با یکدیگر تعامل دادند در سمت چپ کسی را میبینیم که یک نیم خیز به سمت مقابل دارد و تمام حرف عکس در همین حرکت نهفته است.
فایل پیوست 69905
کوچه پس کوچه های مولوی تهران
جوانی از فرط نئشگی در حال چرت زدن میباشد
سلام
فایل پیوست 70294
فایل پیوست 70309
تهران - پل امیر آباد -
سلام
راهپیمایی روز قدس
ژوپیتر 200mm
فایل پیوست 70388
سلام
یک تصویر آرشیوی.
خراسان شمالی جاجرم
محرم 93
فایل پیوست 70915
با سلام !
فایل پیوست 70988
سلام. اولین ارسالم هست، امیدوارم پایدار باشه.
فایل پیوست 71539
فایل پیوست 71915
خروجی بازار
Afghanistan - Kabul - Paghman - Sep2015
فایل پیوست 72054