با سلام
این اولین و 100% ناقص ترین کار من در این ژانر است که در سایت آپ می کنم . کاری پر از اشکال که امیدوارم با راهنمایی های دوستانی چون جناب هراتی در این ژانر کار های خوبی ارائه کنم .
با سلام
این اولین و 100% ناقص ترین کار من در این ژانر است که در سایت آپ می کنم . کاری پر از اشکال که امیدوارم با راهنمایی های دوستانی چون جناب هراتی در این ژانر کار های خوبی ارائه کنم .
تشکر از دوستان
با وجود لنز افتضاحی مثل لنز sx130 مجبور شدم کمی بک را بلر کنم . اگر دوستان راه بهتری دارند خوشحال می شوم مرا راهنمایی کنند .
يك مورد در مورد پست 291 .
جناب كشوري بافرض اينكه اعتقاد شما بر اين است كه حتما اين عكسها نبايد معنا گرا باشد وشما هم درست ميگيد(كه البته من نظرم مخالف شماست) . ولي با كمال احترام حداقل اگر عكسهاتون معنا گرا نيست سعي كنيد عكسهاي زيبا وبي ايرادي بگذاريد .
اين عكسي كه شما گذاشتيد در كادر بندي اشتباه دارد و پاي موتور سوار در بد جايي قطع شده است .
موفق باشيد .
مجید صادقی
ثبت زيبايي . من ايرادي كه ميتونم از اين عكس بگيرم قطع دست چپ در كادر بندي است .میشه گفت این اولین عکس منه که توی این سایت قرار میدم ... من هنوز یه هنرجو هستم و خیلی مونده تا به پای شما دوستان برسم ...
لطف میکنید اگه راهنماییم کنید تا منم بتونم مثل شما عکس هایی زیبا رو به ثبت برسونم
جناب هراتي منظورتون رو نميفهمم يعني عكاس بايد اونطرف كه ماشينها قرار دارند اين عكس رو ميگرفت.زاویه جهت مخالف خیلی بهتر از این زاویه است
اونوقت فكر نمي كنيد گذشته از خيلي چيزها قسمتي از ويلن و آرشه ويلن جلوي صورت قرار ميگرفت .
دوم : درسته صورت به سمت نيم رخ است ولي فضاي نگاه سوژه به اين طرف است .
با سپاس .
مجید صادقی
دوستان عزیز
من شاید مثل بقیه دوستان نتونم عکس خیاباتی بی ایرادی بگیرم و اینکه عکس ایدهآل خیابانی از نظر من و شما چیزی متفاوت است و باید یک سیری طی شود و چیزی به کمال برسد کمااینکه برایم سخت است دوربین را طرف هر کسی بگیرم و مکث زیادی داشته باشم. این عکس هم دور یک میدان در شهر ساری بود که بنده هم داخل ماشین داخل حرکت بودم ولی دوست داشتم از فرصتم استفاده کنم برای گرفتن عکس. اگر دوستان فکر میکنند شاید افرادی مثل من که در موضوعی یا حتی همه موضوعها ایراد دارند نباید چیزی پست کنند تا بازخورد کارشان را ببینند «سوا از اینکه اینجا تنها محفل انتقادی است که میشناسم و تمامی سایتهای عکاسی که دیدهام همیشه در حال تحسین شما هستند و این کمکی نمیکند به عکاس» لطفن اظهار نظر کنند تا اگر احساس نارضایتی است بنده دیگر به پست عکسها نپردازم.
باقی بقایتان
دوست عزیز اتفاقی جز این در جریان نیست شما عکس گذاشتید برای نقد شدن و پیشرفت در کارهای بعدی الان هم کار شما در حال نقد و بررسی دوستان است اگر چه شایسته تر برای من و شما به عنوان یک مبتدی اینه که بیشتر از اینکه عکس بذاریم عکس خوب ببینیم و تمرین کنیم تا عکسهامون به حداقل استانداردهای نمایش برسه لزومی نداره یک هنرجو همه ی چکنویس هاشو به نمایش بذاره
امیدوارم موفق باشید و برداشت بدی از حرفهای برادر کوچکتر خودتون نکنید :)
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
درود جناب كشوري
عرض بنده اين نبود كه عكس نگذاريد من چه كاره باشم. منظور من فقط نقد عكستون بود .
من در مورد ايده آل ها چيزي نگفتم .حرف من در مورد كادر بندي بود كه يك قانونه نه سليقه.عکس ایدهآل خیابانی از نظر من و شما چیزی متفاوت است
جناب كشوري اگر از پست بنده اين برداشت رو كرديد من عذر ميخوام وباور بفرماييد منظور من اين نبوده است .اگر دوستان فکر میکنند شاید افرادی مثل من که در موضوعی یا حتی همه موضوعها ایراد دارند نباید چیزی پست کنند تا بازخورد کارشان را ببینند «سوا از اینکه اینجا تنها محفل انتقادی است که میشناسم و تمامی سایتهای عکاسی که دیدهام همیشه در حال تحسین شما هستند و این کمکی نمیکند به عکاس» لطفن اظهار نظر کنند تا اگر احساس نارضایتی است بنده دیگر به پست عکسها نپردازم.
من به شخصه خوشحال ميشم دوستان عكس بزارند تا نقد شود تا من هم مثل بقيه يك چيزي ياد بگيرم .
منتظر ارسالهاي بعديتان هستيم.
موفق باشيد
مجید صادقی