مکان: ساحل بابلسر
SONY DSC H50 - f/8 - 1/125 - iso 100
غروب امروز تهران
مکان عکاسی پشت بام انواع ژانگولر و بدلکاری تا به پشت بام رسیدم اینقدر عجله کردم فرمت raw فراموش شد به خاطر کیفیت بد معذرت میخوام
ویرایش توسط FARID : Friday 22 January 2010 در ساعت 21:10
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
:)
علی محمد بیک
سلام
1000D+18-55is Bali,indonesia
Canon Eos 1000D-Canon AE-1-EF 50 f 1.8-EF 24-105 L f 4.0-canon speedlite 430EXII
سلام
جناب حمزه ای، کار زیبایی رو ارائه دادید، اما به گمانم برفهای روی زمین و جلوی کادر (در این سایز) تا حدودی oversharp شده
راستی ثبت از این منظره بدون حضور اون سنگ رو هم انجام دادید؟ بنظر میرسه پتانسیل خوبی داشته باشه، همین الان خیلی دوست دارم سنگ بره کنار و منظره رو ببینم :biggrin:
والا من اوراکسپوز نمی بینم. (گردن مانیتور). هیستوگرام رو هم چک کردم خیلی مشکل نداره. دوست داشتم پیش زمینه روشن باشه. اما خوب میشد اینطور نباشه. راجع به سنگ هم بله شاید زیادی بزرگه! عکسهای دیگری هم دارم انشاءا... بعدا. اما اصولا همیشه سعی می کنم برای پیش زمینه هم سوژه مناسبی داشته باشم لند اسکیپ بدون foreground خیلی خوب نیست.سلام
جناب حمزه ای، کار زیبایی رو ارائه دادید، اما به گمانم برفهای روی زمین و جلوی کادر (در این سایز) تا حدودی oversharp شده
راستی ثبت از این منظره بدون حضور اون سنگ رو هم انجام دادید؟ بنظر میرسه پتانسیل خوبی داشته باشه، همین الان خیلی دوست دارم سنگ بره کنار و منظره رو ببینم
اما در این عکس، سنگ بزرگه سوژه اصلیست در واقع به همراه خانوادش دارند غروب رو تماشا می کنند!
ممنون از اظهار نظرتون.
پی نوشت: به دلیل پاسخ به جناب مطهری.
ببخشید من فقط اورشو دیدم! ممنون از تذکرتون
ویرایش توسط Kholeno : Friday 26 February 2010 در ساعت 22:04
سی و سه پل
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
سلام