در مورد پست 229 :
آقای عظیما فکر کنم چند استاپ نوردهی کمتر به زیبایی عکس کمک بیشتری میکرد
هم آسمون تیره تر و به سمت قرمز رنگ میرفت هم ضد نور قایق جلوه بیشتری داشت
در مورد پست 229 :
آقای عظیما فکر کنم چند استاپ نوردهی کمتر به زیبایی عکس کمک بیشتری میکرد
هم آسمون تیره تر و به سمت قرمز رنگ میرفت هم ضد نور قایق جلوه بیشتری داشت
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
جناب عظیما
خط افق که متاسفانه تقریبا دروسط کادر هم قرار گرفته عکس شما رو به 2 بخش کاملا مجزا تقسیم کرده که وزن بصری یکسانی هم ندارند . هیچ خط عمودی در این عکس دیده نمیشه یا بعبارت دیگر هیچ خط عمودی وجود ندارد که خط افق را قطع کند و این یکنواختی را بهم بزند .
مکان قرارگیری قایق هم بنظر من مناسب نیست اگر کمی از مسیر حرکت قایق را در سمت چپ عکس خالی میگذاشتید بهتر بود .
نوید سادات
:::flickr:::
اينترنت پر سرعت حق مسلم ماست!
Canon Powershot SX10IS
سلام
دریاچه نمک مرنجاب
میثم جان عکس خیلی زیبایی شده فقط جریان اون دو خط موازی رو نفهمیدم ؟ رد لاستیک ماشینه؟
نوید سادات
:::flickr:::
245
کاش کادر رو یکم بیشتر به سمت چپ می کشدید.
طلوع است دیگه؟
شب اونجا موندین یا ساعت1 اینا از تهران رفتین؟ به هر حال کار خوبی کردید این فصل کویر یکی از بهترین فصل هاشه. دوستانی که تا به حال نرفتن الان بهترین وقته. کاش یک تاپیک گزارش سفر داشتیم.
شاسی بلند داشتید؟ یا پیاده روی کردید؟ هفته پیش اون حوالی بد جوری با پراید گیر کرده بودم شانس آوردم شاسی ماشین به خاک نرسید و با فاصله 3 انگشت تونستم دربیام.
244
نورسنجی کامله .امیدوارم چند شات از دور هم گرفته باشید نور بسیار خوبی بوده .کجاست؟ چه ساعتی از روز؟
سلام جناب میلانی
خیر غروب است
تا کاروانسرای مرنجاب با اتوبوس بعداز اون 3 ساعت پیاده روی بر روی دریاچه تا جایی به نام جزیره سرگردان که اگر کفش مناسبی نداشته باشین به دلیل وجود داشتن سنگ های نمک کار خیلی مشکل میشود
بله شب در جزیره ماندم
صبح به سمت رمل ها دوباره از وسط دریاچه حدودا 2 ساعت
ببخشید بابت اف تاپیک
سلام
1/2 T ـ F 11 ـ ISO 100
.